Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Zdá se Vám "Jamaica" moderátor "PRUDIČ" ? |
ANO |
|
56% |
[ 14 ] |
NE |
|
44% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
Autor |
Zpráva |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
Tak tedy - jamaica bude reagovat,i když si myslim že bych neměl
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14105&highlight=
tehle topic - probíralo se tu servisní menu několikrát.Když by si o tom chtěl něco najít tak to tu najde.Pokud bude každej kdo sem příde hned zakládat topic jen kvuli tomu že je línej hledat
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14941
co je na týhle radě špatnýho??to že to pohoršilo i tazatele je mi líto.Když zná lepší způsob tak se nemusí ptát.Protože mu stejně nikdo neporadil zatim líp než já,že
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=13953&start=75 tady přiznávám že sem měl obšírněji vysvětlit co tím myslím - myšleno tak že ceskej Jimm se smajlikama je tady už dávno od Rickyho.Ale dobrá,omlouvám se
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=13823&highlight= tady je to snad jasný,nebo ne pořád tu všichni bulej že by chtěli takovej nebo makovej tuning.Tak proč si ho taky neudělaj???Jednou sem sem dal nešťastně zvoleným způsobem reklamu na svoji page a byl oheň na střeše,ale že ji Grafic dává na každym rohu to vám nevadí Grafic - pro ty kdo to neví - člen týmu beinspired,tedy konkurenční stránky
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14900&highlight= no a tohle snad už mluví za vše nebo ne??diskuse o kabelu se tu vedli pul roku až to Hanni nevydržel a udělal FAQ 2.A diskusi o kabelech.Ale to se musí jít do fóra a hledat a to je moc práce že.Tak se budou zakládat zbytečný diskuse pořád dokola??
Co říci závěrem? - ano jamaica je prudič protože se tu snaží stejně jako ostatní moderátoři,redaktoři a admini udržovat pořádek,aby tu nebyl nehoráznej chlív.Za to se Vám teda omlouvám.Pořádek je na nic,ať žije anarchie
No takže sme došli k závěru že jamaica je fakt prudič protože už tu zase poučuje a vysvětluje že  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 3:47 pm Předmět: |
|
|
Neprijde mi ze je jamaica prudic, ale v nekterych svych nazorech a chovani mi prijde trosku "jednodussi". _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
No ale musím se jamaici zastat, není zas tak hrozný , je sním sem tam docela dobrý pokec, akorát že je hrozně tvrdohlavý , když chce poradit tak poradim a on je na mě nasranej a začne mi nadávat ale jinak se celkem dá...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
No posledni dobou prudi, asi krize to se stava _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:05 pm Předmět: |
|
|
Každej sme nějakej, já sem zase svině, tak co  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:07 pm Předmět: |
|
|
Mylis se mila Jamaico, poradili mi lip jak ty. Nezlob se na me, ale kdyz na dotaz "Nevite kde bych sehnal bydleni v Praze?" odpovis "At si te veme nekdo domu kdo je z Prahy.", tak sis muj respekt dvakrat neziskal. Ale to mi nevadilo, vadilo mi to jakym stylem jsi to napsal. Kazdy prumerny simpanz ktery si precte
citace: |
" Lidi nevite / nemate nekdo kontakt na nejake prijatelne studentske bydleni v Praze? Nedostal sem kolej a rupla mi jedna nabidka tak mi hori koudel u prdele a musim si sehnat neco jineho."
|
uzna, ze tazatel asi neni ve dvakrat vesele situaci a nebude si z toho delat prdel. Tohle bych cekal maximalne od staryho DIega. Jak jsem napsal, prijdes mi trosku jednodussi, clovek tveho veku se podle me takhle detsky nechova.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdatan badatel

SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:09 pm Předmět: |
|
|
ad3. nikdy sem si nevsiml tak nasilne protlaceny reklamy nez tenkrat v tom jednom foru...kde si reagoval sam na sebe:) ale to uz je opraveny,takze poho.
Kdo te takhle podrazdil ze si zalozil tohle forum? _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scater věrný diskusník

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 496 Bydliště: Praha-Modřany
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:10 pm Předmět: |
|
|
Jamaika mi přijde celkem v pohodě neznám ho víc, ale dokáže poradit...sice mu to občas ujede, ale komu ne?
a kdo z nás nenapsal nějakej ten nepoužitelnej příspěvek?přihlašte se?nikdo?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdatan badatel

SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:15 pm Předmět: |
|
|
hele...budem davat hlasovat o vlastnostech kazdyho moderatora,pisatele,admina? aby se na nas ty co neco vi nevysrali a pak si tu muzem tak tahat kosticky ve StackAttack:)) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
No,vidim,ze sa tu rozputala okolo jamaicu zhava diskusia...takze zhrniem to takto.
Kazdy ma pravo na svoj nazor a nikomu ho neberiem.Kazdy sme nejaky,aj mne niekedy prdnu nervy a nevyjadrim sa tak,ako by som mal...som preto prudic?Asi ano...tak ma treba asi vymenit,ze?
Jamaica je clovek svojsky,mozno trosku vacsi nervak obcas,nie vzdy zareaguje ako by mal,ale kto na tomto svete je dokonaly?Nikto..
Takze vas prosim,prestante rozoberat a kritizovat moderatorov tohto fora takymto sposobom.Ak niekto ma nieco proti nejakemu moderatorovi,napiste to mne sukromne,uvedte dovody a ja uznam za vhodne,ako zasiahnem.Pracu moderatorov sledujem,pokial mam pripomienky,tak im to napisem...mohli by vam to potvrdit,aj jamaica.
Len ma mrzi,ze kazdy iba dokaze kritizovat,ale nikto nedake ocenit jeho clanky,jeho rady,pomoc inym...
Nemyslim,ze toto,co tu Pjootr napisal,aj tie linky, je nejake prudicstvo.Proti jamaicovi osobne nic nemam a beriem ho takeho,aky je.Ked som potreboval,pomohol mi,ma zaujem u tuto stranku a forum,nevidim dovod,mu odoberat moderatorske pravo,aj ked ma o to sam poprosil.Pocitame s nim aj na novej verzii SM 3,kde bude mat aj ine moznosti,ako iba moderovat forum.Myslite si o nom,co chcete,ale nato,aby som voci nemu nejako zasahoval si musite najst padnejsie dovody,ako tieto.
Tym,tuto diskusiu koncim a zamykam.Pripadne pripomienky mi mozete adresovat sukromne na SZ alebo mail. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Naposledy upravil hanni dne čt září 15, 2005 4:35 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 4:34 pm Předmět: |
|
|
zdatan napsal: | aby se na nas ty co neco vi nevysrali |
A co ty co by sa radi niecomu priucili?? Tiez si nespadol z neba uceny!! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 6:42 pm Předmět: |
|
|
Mno, este sa chcem pripojit, ze ja mam jamaicu rad a som snim kamos. Je sice v ohladne techniky trochu zaostaly, ale rychlo sa uci a myslim si, ze na siemensmanii je dobra pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
Přidám se taky.
K Jamaicovi mám taky své výhrady. Je to paličák a někdy umí jít na nervy, ale to sem nepatří. To občas dělá každej. Pro SM udělal hodně a snaží se dělat dál. Já ho mám rád. Je na něj spoleh a snaží se být fér.
Naopak nemám rád lidi, kteří si neumí osobní spory vyřešit osobně. Máme tu SZ, máme tu maily. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|