Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 10:44 pm Předmět: M65-nast. zvuku |
|
|
Zdravím právě sem si koupil tenhle telefon (použitý ) a nějak mi nechodí přiřazení jakéhokoliv zvuku který v něm je nahraný tam kam chci a všechno mě odkazuje na prohlížeč a spojuje mě to na wap. Zvuky v telefonu si normálně poslechnu ale jsou pouze v asistentu paměti a odtud jdou pouze smazat .Díky za rady právě sem si stáhnul FW 50 a zítra se pokusím ho dostat do telefonu mám tam 16 tak se mi to snad podaří. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: pá září 16, 2005 12:49 pm Předmět: Re: M65-nast. zvuku |
|
|
palikx napsal: | Zdravím právě sem si koupil tenhle telefon (použitý ) a nějak mi nechodí přiřazení jakéhokoliv zvuku který v něm je nahraný tam kam chci a všechno mě odkazuje na prohlížeč a spojuje mě to na wap. Zvuky v telefonu si normálně poslechnu ale jsou pouze v asistentu paměti a odtud jdou pouze smazat .Díky za rady právě sem si stáhnul FW 50 a zítra se pokusím ho dostat do telefonu mám tam 16 tak se mi to snad podaří. |
Zvuky muzes maximalne priradit jen skupine uzivatelu jednotlivcum to nejde bez do nastaveni - vyzvaneni - skupinova vyzvaneni a tam si ty melodie muzes nastavit
co udel jako prvni zalohuj si celou FullFlash treba pomoci V-Klay navod je tu na SM musis hledat mrkni se do FAQ bude sti hodit kdyby se ti neco nepovedlo muzes vse vratit zpatky
nezapomen si nejdriv vygenerovat kody nez pudes na fw 50
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=521
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=520
nejdriv nez se do neceho pustis tak si procti navody sou tu na SM bud ve foru nebo tu
http://www.benqmania.cz/content.php  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 1:17 am Předmět: |
|
|
Dekuju dekuju .ale mam maly problem.vubec mi to nic nevygeneruje.jakoby se telefon nespojil.ale v mpm senormalne spoji a muzu si presouvat soubory v telefonu(diky tomu se mi povedlo dostat zpet zvuky tam ,od kud se jiz daji pouzit.)ale to je vse.nic jineho to nechce delat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 8:05 am Předmět: |
|
|
A mas vobec servisny kabel? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 8:38 am Předmět: |
|
|
no to asi nemam.ale vsude je receno firmware jde s jakym koli kabelem.mam dc 540.(zjisteno z telefonu)bracha na sx 1 v pohode fw prehral.a me to proste telefon nenajde.manualni nastaveni mi slo jen 1 a ani to se nepovedlo.asi to bude chtit jinej kabel ze?diky za vse. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 8:53 am Předmět: |
|
|
DCA-540 je jenom pro SX1 a na x65 s nim můžeš akorát pracovat se souborama resp. dělat jenom se zapnutým telefonem. Věci jako nahrávání fw jsou s vypnutým a to s DCA-540 neuděláš.. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
Á ha.tak to je ten zasadni problem.tak timto je problem vyresen.koupim kabel.dekuju lidi.jo a jeste takova malickost.co se presne stane nahranim noveho fw?ma to velky vyznam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004 Příspěvky: 951 Bydliště: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 8:05 pm Předmět: |
|
|
palikx napsal: | Á ha.tak to je ten zasadni problem.tak timto je problem vyresen.koupim kabel.dekuju lidi.jo a jeste takova malickost.co se presne stane nahranim noveho fw?ma to velky vyznam? |
většinou to o maličko zrychlí foun odstraní většinu zamrzání atd. _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
palikx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so září 17, 2005 9:03 pm Předmět: |
|
|
ok tak dekuju.jeste uvidim jak se bude projevovat dal.je pravda ze zrovna rychlej neni.diky moc vsem.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|