Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pendo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po září 19, 2005 1:06 pm Předmět: Slovenska T9 pre SL55 |
|
|
Vopred sa ospravedlnujem, ak uz tu o tom bolo hovorene...ale potrebujem slovensku T9 pre siemens SL55. Nahral som tam novy FW 20 odtialto zo stranok, ale zmizla mi slovenska T9. Stiahol som si program T9 Creator, ale neviem, co dalej. Prosim o pomoc. V programe je nejake ReadMe, ale neda sa citat. Dakujem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: po září 19, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
spustis T9basecreator, zaskrtnes slovensku T9 vyberies si cislo, kt. ti pasuje (malo by byt 13, no nie je potrebne), vyberies telefon a stacis to jedine mozne tlacitko (na konci s T9) ulozis, otvoris vo v-klay, nastavis COM port, telefon, atd. a zapises, adresu by ti malo automaticky vyplnit _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pendo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út září 20, 2005 8:21 pm Předmět: |
|
|
Little_S napsal: | spustis T9basecreator, zaskrtnes slovensku T9 vyberies si cislo, kt. ti pasuje (malo by byt 13, no nie je potrebne), vyberies telefon a stacis to jedine mozne tlacitko (na konci s T9) ulozis, otvoris vo v-klay, nastavis COM port, telefon, atd. a zapises, adresu by ti malo automaticky vyplnit | Dakujem. Uz to v nej mam Adresu mi nenastavilo automaticky - dal so tu, co mi ponukal Z adresy: 0x00480000 (T9). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|