clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - témat na CX75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

témat na CX75
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 12:40 pm    Předmět: témat na CX75 Odpovědět s citátem

Jsem si stáhl témata na CX75 (odtud) a nějak mi nejdou nahraju je telefoonu a jde mi pouze barevné nastavení . musím mít téma nahrane v tématech ? Může mi tu někdo heslovitě popsat jak mám dostat, přesněji řečeno nastavi téma na telefoonu ? diky díky Pray Pray

----------------------------------------------------------------------------

Pray prosím bože sešy na trh dokonalý telefoon Pray a ať je to siemens Pray
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, musíš ho mít ve složce Data\Mobile\Themes (nebo aspoň tak to je u x65). Pak na toho zástupce tématu najedeš (formát SDT nebo podobný) a normálně na něho "klikneš" joystickem, on se rozbalí (trochu dýl to trvá) a samozřejmě aktivuje. Pak budeš mít roztroušené obrázky z tématu v obrázcích, melodie a zvuky v melodíích atp. Nic složitého.
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To téma ve formátu SDT si užeš nahrát kam chceš,podmínkou je disk DATA ale jinak je jedno jestli je to v temes a nebo melodie.pak nan klikni a rozbalí se ti a naistaluje se samo do správných složek wink
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
To téma ve formátu SDT si užeš nahrát kam chceš,podmínkou je disk DATA ale jinak je jedno jestli je to v temes a nebo melodie.pak nan klikni a rozbalí se ti a naistaluje se samo do správných složek wink

No, v podstatě máš pravdu, ale kdo by chtěl mít v mobilu bordel Laughing ? Mít zástupce témata někde v melodiích moc praktické není Smile .
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 19, 2005 8:58 pm    Předmět: díky Odpovědět s citátem

díky Applause Applause Applause
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 19, 2005 9:13 pm    Předmět: SDT Odpovědět s citátem

njn ale témate co jsem stáhl tady nemaj SDT je tam scs na barvi to mi funguje a pak config.scs au toho mi to napiše že některé části nebyli nalezeny nebo něco o chybějících zdrojích
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Že jsi to stýhnul v zipu, že jo? tak zip přejmenuj na .sdt...a to pak nhrak do Themes....
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 10:47 am    Předmět: díky Odpovědět s citátem

haldyr napsal:
Že jsi to stýhnul v zipu, že jo? tak zip přejmenuj na .sdt...a to pak nhrak do Themes....

d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Pray Pray díky díky Pray Pray
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 10:49 am    Předmět: jak odstranit thema Odpovědět s citátem

No a když tam mám téma spustím si ho .Jak ho pak smažu lze to udělat nějak jednoduše najednou ? nebo musím jít do všech složek a tam ho smazat ?
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 11:09 am    Předmět: Re: jak odstranit thema Odpovědět s citátem

poemcz napsal:
No a když tam mám téma spustím si ho .Jak ho pak smažu lze to udělat nějak jednoduše najednou ? nebo musím jít do všech složek a tam ho smazat ?

Presne tak, musis do vsech slozek a postupne promazavat. Ale nekdy to nejde a napise to, ze to je jenom pro ctene (nebo neco takovyho), takze to musis smazat pres asistenta pameti.

Gianni is BACK
poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 11:13 am    Předmět: Re: jak odstranit thema Odpovědět s citátem

Gianni83 napsal:
poemcz napsal:

Presne tak, musis do vsech slozek a postupne promazavat. Ale nekdy to nejde a napise to, ze to je jenom pro ctene (nebo neco takovyho), takze to musis smazat pres asistenta pameti.

Tzn že dokud nebudu mít kabel (nebo infra) tak to z telefonu nedostanu ?
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 11:24 am    Předmět: Re: jak odstranit thema Odpovědět s citátem

poemcz napsal:
Tzn že dokud nebudu mít kabel (nebo infra) tak to z telefonu nedostanu ?

Ale dostanes, Asistent pameti je primo v telefonu .... Nastaveni --> Nastaveni telefonu --> Asistent pameti.

Gianni is BACK
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 2:11 pm    Předmět: Re: jak odstranit thema Odpovědět s citátem

poemcz napsal:

Nevím jak to má x75, ale u x65 jdeš do nastavení-témata-smazat a nabídne ti to smazat všechny zdroje témat. Tím smažeš všechno najednou a nemusíš pracně přes asistenta paměti vyhledávat jednotlivé soubory.

poemcz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 2:14 pm    Předmět: díky Odpovědět s citátem

jo jde to i u CX75 Razz Brick wall Brick wall Brick wall Applause Applause Applause díky
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 2:16 pm    Předmět: Re: jak odstranit thema Odpovědět s citátem

F.afoun napsal:
poemcz napsal:

Nevím jak to má x75, ale u x65 jdeš do nastavení-témata-smazat a nabídne ti to smazat všechny zdroje témat. Tím smažeš všechno najednou a nemusíš pracně přes asistenta paměti vyhledávat jednotlivé soubory.

Potvrzuju, jdeto i na x75...

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: