Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
blazir1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 22, 2005 12:35 am Předmět: M55 - cas a razeni v seznamu naposledy volanych cisel |
|
|
Mam M55 a ta si proste zaboha nepamatuje cas kdy mi dotycny volal a hlavne to netridi podle casu volani od nejnovejsiho po nejstarsi volani. Kdyz mi nekdo zavola a ja mu chci po case zavolat zpet uz nezjistim kdo to byl (
Vim ze to umeli Erici(zlata R320s 8)).
Nevite nekdo o nejakem sikovnem patchi ktery by to u M55 umel(aspon jedno z toho) ????
Dik, Radek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
skvedo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 22, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
ja mam m55 a normalne to tam najdu mozna zes to spravne neformuloval a myslels ze si pamatuje jenom poslednich 10 cisel
(u bratranka na motorole mpx220 sem videl asi 500 polozek za 1 mesic co ho ma) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
blazir1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 22, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
To je zajimavy, u ty my to tak neni, kdyz mi nekdo zavola, tak tam do seznamu ulozi jeho cislo, ale nehodi ho nahoru a proste "nekam". Uz jsem takhle parkrat volal zpatky a dovolal jsem se jinym lidem, coz krom toho ze z toho byli zmateni a ja byl za osla stoji zbytecnej kredit navic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skvedo badatel

Založen: 17. 09. 2004 Příspěvky: 157 Bydliště: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Zaslal: pá září 23, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
blazir1 napsal: | To je zajimavy, u ty my to tak neni, kdyz mi nekdo zavola, tak tam do seznamu ulozi jeho cislo, ale nehodi ho nahoru a proste "nekam". Uz jsem takhle parkrat volal zpatky a dovolal jsem se jinym lidem, coz krom toho ze z toho byli zmateni a ja byl za osla stoji zbytecnej kredit navic  |
tak to moze byt chyba fw
zkus foun preflashovat _________________ I love my M55 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|