clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Lze ještě někde sehnat nový SX1?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Lze ještě někde sehnat nový SX1?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
milin
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 9:18 am    Předmět: Lze ještě někde sehnat nový SX1? Odpovědět s citátem

Ahojte všichni. Nevíte náhodou někdo, kde by se dal ještě sehnat nový SX1? O svoji SX1 jsem přišel na dovolené díky nějakému chmatákovi v hotelu. Lepší founek jsem ještě neměl, tak se pídím po dalším kousku, ale nevěřím bazarovým telefonům. Děkuji za Vaše případné odpovědi. M d'oh!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CyberDeath
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 10:01 am    Předmět: Re: Lze ještě někde sehnat nový SX1? Odpovědět s citátem

Vymenim ti moji SX1+512MB MMC PQI (zcela v poradku jako nova bez jakehokoliv skrabance koupena na konci kvetna a karta zacatkem cervna) za SonyEricson W800i Smile

A myslim to vazne !!

Naposledy upravil CyberDeath dne út září 20, 2005 10:16 am, celkově upraveno 1 krát
MW-201
badatel
badatel

268.62 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 10:14 am    Předmět: Re: Lze ještě někde sehnat nový SX1? Odpovědět s citátem

milin napsal:
Ahojte všichni. Nevíte náhodou někdo, kde by se dal ještě sehnat nový SX1? O svoji SX1 jsem přišel na dovolené díky nějakému chmatákovi v hotelu. Lepší founek jsem ještě neměl, tak se pídím po dalším kousku, ale nevěřím bazarovým telefonům. Děkuji za Vaše případné odpovědi. M d'oh!

Už asi neseženete.

KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 1:46 pm    Předmět: Re: Lze ještě někde sehnat nový SX1? Odpovědět s citátem

milin napsal:

Leda tak z bazaru a nebo někde za pekelně draho.....

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kchodl
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 20, 2005 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klídek Whistle

http://www.alsocom.cz/
http://www.vltava2000.cz/exit99/fulltext.asp?lngDepartment=0&strName=sx1
http://www.toptelefony.cz/
http://www.arti.cz/tel_siemens.php
http://www.mastermobil.cz/siemens.html
http://gesto.servery.cz/shop/php/main.php3?go=detail&usere=0003310006089331&id=195&highlight=563

Dancing vyber si a kupuj...ja kupoval před pár tejdny, ale nakonec od borca, ojetej, ale pěkně z ručky do ručky...má svý mouchy ohledně nekompatibility některýho sw, ale na 95% všecko jede...

jo a ty linky sou z mých oblíbených, dyž sem ho právě sháněl...nakonec za 3900 + 128MB MMC...supr cena ;-)

čus
milin
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji Kchodlovi za super tipy. Už mám díky Tobě objednáno. Applause
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 21, 2005 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak ked ho zozenies, tak daj vediet, lebo mne sa to nejako nezda, ze by sa este dal zohnat... To ze ho maju nastranke, neznamena, ze ho maju na sklade....
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam v planu ze pudu trikrat reklamovat (jednu reklamaci mam za sebou) a budu chtit vratit money. Ale kdyby se to nepovedlo, tak mi dajou novou sx1 a jsem ochotny se ji zbavit Smile
Nevim jak dlouho se ta reklamace s goldclass potahne... ani nevim jestli vyjde, ale rikam ze tu ta moznost je Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No s tou moznostou, ze ti daju novy sa rovno rozluc, novy uz nezozenies... ponuknut ti mozu maximalne tak nahradu
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja prave novy ani nahodou nechci. Ale kdyz ho tam dam 4x tak mi musi dat penize ne?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem, ci musia peniaze, alebo nahradu, to si nie som isty. Ale zda sa mi, ze mozes po 3 reklamaciach ziadat navrat penazi, to je pravda tusim...
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nema s tim prosim nekdo skusenosti? Ja se chci SX1 zbavit (proste je to spatnej phone...) ale prodavat pod cenou aby nekdo koupil se me nece, tak sem se rozhod ze vyreklamujju penize. Nevi nekdo kolik za nej vraceji? A jake jsou podminky? Pls pokud nekdo vi, reknete.. diky predem

KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já si zase nemyslim, že by to byl kdoví ják špatnej mobil....

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
pepajz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No zas tak spatnej neni, ale vem si... debilni rozlozeni klavesnice... simensy byly dycky hardwarove slabsi.. kryt vrze.. tlacitka se pohybujou... malo vydrzi... proste je to docela spatnej mobil. Asi pudu do staricky nokie 3310 Smile

ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pepajz napsal:
No zas tak spatnej neni, ale vem si... debilni rozlozeni klavesnice... simensy byly dycky hardwarove slabsi.. kryt vrze.. tlacitka se pohybujou... malo vydrzi... proste je to docela spatnej mobil. Asi pudu do staricky nokie 3310 Smile

Ehm.. "No zas tak spatnej neni, ale vem si..." ze, v te dobe, kdy byl vyroben a prodaval se jako novinka na trhu wink Tak byly ostatni No**** davno v PRDELI !!! JE to to nejlepsi, co se kdy u SIEMENSE podarilo vyrobit - MA ty NEJ NEJ veci z te doby Applause Applause Applause Sice je uz na nem poznat trosku cas.. dneska jsou telefony uz o trosku dal.. ale i tak. JE to ten nejlepsi PHONE JAKY JSEM KDY MEL !!!! 8)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: