Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mario182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne září 25, 2005 5:51 pm Předmět: kde sehnat veci na SL45 |
|
|
mam SL45 a potrebuju koupit MMC alespon 128MB nevim ale kde, schanim asi uz dva tydny, jsem lama no jo jeste mam problem s tim ze mam ulomenou pacicku na krytu baterky a mam podezreni ze je to duvod vsech problemu ktere s telefonem mam. vypina se kdyz toho po nem chci moc, nabiju baterku, nekdo mi zavola a telefon je hned vybitej, zapnu ho znova a baterka je plna....help |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: ne září 25, 2005 6:12 pm Předmět: Re: kde sehnat veci na SL45 |
|
|
mario182 napsal: | mam SL45 a potrebuju koupit MMC alespon 128MB nevim ale kde, schanim asi uz dva tydny, jsem lama no jo jeste mam problem s tim ze mam ulomenou pacicku na krytu baterky a mam podezreni ze je to duvod vsech problemu ktere s telefonem mam. vypina se kdyz toho po nem chci moc, nabiju baterku, nekdo mi zavola a telefon je hned vybitej, zapnu ho znova a baterka je plna....help |
http://www.alzasoft.cz/Default.asp?CatID=18843885&TYPTREE=1
a k baterce - spis bude problem v samotne baterii, nez v kontaktu _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne září 25, 2005 6:30 pm Předmět: |
|
|
praveze baterka dneska treba drzi celej den a nekdy mobil nabiju a za pet minut mi to breci at nabiju akumulator, jo jeste k ty karte jak poznam ktera bude idealni a bude fungovat bez problemu na tenhle telefon? co treba KINGSTON Reduced Size MMC MultiMedia Card 128MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: po září 26, 2005 1:02 pm Předmět: |
|
|
mario182 napsal: | praveze baterka dneska treba drzi celej den a nekdy mobil nabiju a za pet minut mi to breci at nabiju akumulator, jo jeste k ty karte jak poznam ktera bude idealni a bude fungovat bez problemu na tenhle telefon? co treba KINGSTON Reduced Size MMC MultiMedia Card 128MB |
Neni nic lechciho nez si vzit mobil do obchodu s pozadavkem, ze pokud to bude fungovat tak ji beres 8) _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario182 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 26, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
oje skoda ze bydlim v prdeli sveta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|