Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 27, 2005 2:33 pm Předmět: M50 a Java aplikace (asb,oskárek) |
|
|
Zdravim,
chtel jsem holce nahrat jednu javovou aplikaci, tak prvne, ze pres kabel, neslo to, neporadilo se mi tzv. odemknout javu pres kabel. Tak jsem to chtel stahnout z wapu wap.nezbeda.net, no nejde ani za nic, kliknu na odkaz na te wapove strance a naskoci, jestli chci nahrat aplikaci ANO - NE, dam ano a naskoci na displeji tohle: (viz.obrazek) Je to tam asi 2minuty a pak "Chyba pri nahravani aplikace" Lidi nevite nekdo, prosim, co s tim? Misto v pameti je 143kB a aplikace ma 9kB, fakt uz nevim, kde by mohl byt zadrhel.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Založen: 30. 01. 2005 Příspěvky: 670 Bydliště: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Zaslal: út září 27, 2005 3:44 pm Předmět: Re: M50 a Java aplikace (asb,oskárek) |
|
|
szkandi napsal: | Zdravim,
chtel jsem holce nahrat jednu javovou aplikaci, tak prvne, ze pres kabel, neslo to, neporadilo se mi tzv. odemknout javu pres kabel. Tak jsem to chtel stahnout z wapu wap.nezbeda.net, no nejde ani za nic, kliknu na odkaz na te wapove strance a naskoci, jestli chci nahrat aplikaci ANO - NE, dam ano a naskoci na displeji tohle: (viz.obrazek) Je to tam asi 2minuty a pak "Chyba pri nahravani aplikace" Lidi nevite nekdo, prosim, co s tim? Misto v pameti je 143kB a aplikace ma 9kB, fakt uz nevim, kde by mohl byt zadrhel.
 |
Mělo by to jít  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 27, 2005 4:24 pm Předmět: Re: M50 a Java aplikace (asb,oskárek) |
|
|
bbbeeejjjkkk napsal: |
Mělo by to jít  |
No melo, ale proc to nejde... jsem z toho pekne zmaten  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út září 27, 2005 6:21 pm Předmět: |
|
|
Musis si nastavit stahovani javy podle toho co mas za sit napis co mas za sit ja ti sem napisu nastaveni _________________ Siemens A60>Alcatel OT 311> Siemens MC60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 27, 2005 8:49 pm Předmět: |
|
|
michal napsal: | Musis si nastavit stahovani javy podle toho co mas za sit napis co mas za sit ja ti sem napisu nastaveni |
Oskar, diky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jerry badatel

19.28 SMM
|
Zaslal: út září 27, 2005 10:00 pm Předmět: |
|
|
Taky by mohl byt problem v tom, ze starsi siemsnsi udajne vyzadovali v JADu absolutni cestu k jaru (http:// atd), kdyz tam byl jen nazev souboru, tak se mobil nejak nedovtipil, ale nevim jiste zda je to pripad prave M50.
Pravdepodobnejsi je, ze nebude spravne datovy profil, protoze JAD se stahuje pres Wap, ale JAR uz pres internetovy spojeni. Je to tam nekde v nastaveni jako Java profil nebo http profil, takze tam pak musi byt profil s APN internet (pripadne gointernet pro go karty, ointernet pro oskarty, co ma TMO uz nevim). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 8:12 am Předmět: |
|
|
Jerry napsal: | Taky by mohl byt problem v tom, ze starsi siemsnsi udajne vyzadovali v JADu absolutni cestu k jaru (http:// atd), kdyz tam byl jen nazev souboru, tak se mobil nejak nedovtipil, ale nevim jiste zda je to pripad prave M50.
Pravdepodobnejsi je, ze nebude spravne datovy profil, protoze JAD se stahuje pres Wap, ale JAR uz pres internetovy spojeni. Je to tam nekde v nastaveni jako Java profil nebo http profil, takze tam pak musi byt profil s APN internet (pripadne gointernet pro go karty, ointernet pro oskarty, co ma TMO uz nevim). |
Ta prvni varianta co jsi napsal nevim..., wap stranky tvorit neumim a tak to stahuju z tech wap.nezbeda.net, jestli to tam ma dobre udelany, nevim. Snad jo.
A ten datovy profil mam nastaven APN: internet, jinak je to nastaveny podle oskarovskych stranek (pausal-Odepis) - http://www.oskarmobil.cz/services/wap_manualsetting.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

Založen: 12. 11. 2004 Příspěvky: 1193 Bydliště: jižní morava
7892.64 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
Diky to jsem taky zkousel, je to vlastne to same jak na te druhe web strance. Proste jsem to pripojil bez simky, zmackl start a pak kratce podrzel cervene tl. na telefonu no a nic se nestalo. Pak jsem to zkusil, dele podrzet, to se uz zase telefon zapl. Ale java unlock se proste nepovedl. Nevim proc :-/ Kabel je original siemens, od kamose z S45. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sidbin táta fóra

Založen: 12. 11. 2004 Příspěvky: 1193 Bydliště: jižní morava
7892.64 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 12:14 pm Předmět: |
|
|
szkandi napsal: |
Diky to jsem taky zkousel, je to vlastne to same jak na te druhe web strance. Proste jsem to pripojil bez simky, zmackl start a pak kratce podrzel cervene tl. na telefonu no a nic se nestalo. Pak jsem to zkusil, dele podrzet, to se uz zase telefon zapl. Ale java unlock se proste nepovedl. Nevim proc :-/ Kabel je original siemens, od kamose z S45. |
ted jsem si vzpomel,ze jsem ho musel upravit na servisni muselo se pridat napajeni (stacilo z baterie 4,5V)
...ale pozor je to jine zapojeni !!! je to i tady na siemensmanii
-jinak me se to pak povedlo  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 12:26 pm Předmět: |
|
|
sidbin napsal: |
ted jsem si vzpomel,ze jsem ho musel upravit na servisni muselo se pridat napajeni (stacilo z baterie 4,5V)
...ale pozor je to jine zapojeni !!! je to i tady na siemensmanii
-jinak me se to pak povedlo  |
Tak takhle... no jo, jenze ten kabel neni muj kamosovi by se to asi nelibilo, kdybych mu to rozdelal, nejsi nekde tady ze SM?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 1:08 pm Předmět: |
|
|
ointernet ne internet jinak ti to nepojede!! _________________ Siemens A60>Alcatel OT 311> Siemens MC60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 1:10 pm Předmět: |
|
|
michal napsal: | ointernet ne internet jinak ti to nepojede!! |
ointernet jak pises je pro oskarty, ja mam pausal (viz. prispevky nahore) a dale pripojeni mi beha skvele, jenom je problem s tim stahnutim/instalaci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 1:46 pm Předmět: |
|
|
a mas nastaveny http profil??? _________________ Siemens A60>Alcatel OT 311> Siemens MC60 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkandi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 28, 2005 3:55 pm Předmět: |
|
|
michal napsal: | a mas nastaveny http profil??? |
Nerozumim, nasel jsem pouze profil v sekci Internet (jak jsou zalozky atd.) a pak JAVA profil, primo v hrach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|