clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nejde mi přehrát originální FW43 do C65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nejde mi přehrát originální FW43 do C65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 6:26 pm    Předmět: Re: Nejde mi přehrát originální FW43 do C65 Odpovědět s citátem

František Janků napsal:
Zdendis napsal:
na telefonu se objeví Service menu a to tam dokáže bejt třeba půl hodiny a nic se neděje Brick wall Je to špatným kabelem neco čím ? díky za každou reakci wink

Service menu tam musí být, SST pracuje s telefonem jen v tomto režimu. Buď si skus nabít baterku naplno a pak skus znova originál FW nebo použij winswup verzi FW 43, kterou stáhneš tady na SM http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/fw/c65_430400_service.rar
Nastav si v Serial Config com port a rychlost kabelu zaškrkni oba skipy.
Pak dej start (musíš mít vypnutý telefon) a krátce zmáčkni červené tlačítko na telefonu, mělo by ti najet přehrávání firmwaru, uvidíš to v connect mobile, někdy to napoprvé nenaběhne, tak ho musíš zmáčknout znova, ale ne moc brzo, jinak se bude chtít zapnout telefon. Pak už jen čekej, až se celý proces provede.

díky za radu, už to tam valím Dancing možná mi potom bude fungovat telefon i s SST Applause
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi povedlo do telefonu nahrát winswup verzi FW 43, ale SST s telefonem stále nechce moc komunikovat, když dám Read info tak mi napíše Power on, když to udělám objeví se Startin Service mode a na telefonu se ukáže taky Service mode...zachvilku se ukáže v SST Reading data a nic se neděje...ani IMEI a Flash ID se nenačte Rolling Eyes kde je chyba ?
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak uz jsem psal, s nekterymi telefony SST proste nejede(konkretne po nabehnuti service modu vyprsi timeout pro komunikaci driv nez se telefon ozve zpet), krom toho ti gratuluju tim ze sis tam dal FW 43 sis zablokoval možnost jednoducheho odblokovani. Ted si muzes vesele přečíst návod na PapuaUtils jak se generuji loadery a log pro freiu na odblokovani
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
František Janků
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdendis napsal:
Tak se mi povedlo do telefonu nahrát winswup verzi FW 43, ale SST s telefonem stále nechce moc komunikovat, když dám Read info tak mi napíše Power on, když to udělám objeví se Startin Service mode a na telefonu se ukáže taky Service mode...zachvilku se ukáže v SST Reading data a nic se neděje...ani IMEI a Flash ID se nenačte Rolling Eyes kde je chyba ?

Možná se ptám blbě, ale proč to chceš rozchodit s SST? Jinak mně taky jedna bloklá M65 nefakčila s SST, ale to je kvůli USB kabelu, aspoň si to myslel Hani Silenced , když mi radil jak to odbloknout. Když jsi tam hodil winswup verzi FW43, na co odblokovat? Ty ho máš zablokovaný? Pray

Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!!
Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
Jak uz jsem psal, s nekterymi telefony SST proste nejede(konkretne po nabehnuti service modu vyprsi timeout pro komunikaci driv nez se telefon ozve zpet), krom toho ti gratuluju tim ze sis tam dal FW 43 sis zablokoval možnost jednoducheho odblokovani. Ted si muzes vesele přečíst návod na PapuaUtils jak se generuji loadery a log pro freiu na odblokovani

Crying or Very sad ale aspoň se ten telefon tak třikrát zrychlil a možná se už nebude tolik vypínat jako dřív Dancing mno jak píseš, jdu studovat ten návod, snad to nějak zmáknu, díky moc za rady 8)
Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

František Janků napsal:
Zdendis napsal:

Možná se ptám blbě, ale proč to chceš rozchodit s SST? Jinak mně taky jedna bloklá M65 nefakčila s SST, ale to je kvůli USB kabelu, aspoň si to myslel Hani Silenced , když mi radil jak to odbloknout. Když jsi tam hodil winswup verzi FW43, na co odblokovat? Ty ho máš zablokovaný? Pray

mám ho od eurotelu a je bloklej, bych si tam chtěl občas dát Oskara Dancing a podle návodu na SST a diskuze jsem si řek, že to je nejednodušší program na odblokování...
František Janků
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 27, 2005 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že není zas takový problém podflashnout na nižší FW přes winswup a nebo použít návod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 pro generování kódů FW36+ , článek se jmenuje Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu. Mně se nezdálo to s freiou zas tak složité, jenom pro použití programu Getcode je nutné mít telefon v Service mode, jinak ho nemusí najít.

Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

František Janků napsal:
Myslím, že není zas takový problém podflashnout na nižší FW přes winswup a nebo použít návod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 pro generování kódů FW36+ , článek se jmenuje Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu. Mně se nezdálo to s freiou zas tak složité, jenom pro použití programu Getcode je nutné mít telefon v Service mode, jinak ho nemusí najít.

možná se ptám blbě, ale když si vygeneruju podle toho návodu kódy IMEI, ESN, HASH potom je připadně vložím do X65 Flasheru tak tim se mi telefon odblokuje ? Think
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie,
moznost manualneho vlozenia kodov je tam pre pripad, ze sa ti bootkey nezacne pocitat sam.

Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Nie,
moznost manualneho vlozenia kodov je tam pre pripad, ze sa ti bootkey nezacne pocitat sam.

mno a když se mi ten bootkey vypočítá, tak co tím docílím ? Rolling Eyes
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vygeneruje a pouklada ti loadery. wink
Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:

tak ti z toho stejnak nejsem moc moudrej Think tohle všechno musím udělat abych ho odblokoval jo ? ale pokud to dobře chápu, tak stejnak ještě budu muset udělat něco abych ho odblokoval ne ?
František Janků
(člen klubu SM)
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdendis napsal:
Lb01 napsal:

tak ti z toho stejnak nejsem moc moudrej Think tohle všechno musím udělat abych ho odblokoval jo ? ale pokud to dobře chápu, tak stejnak ještě budu muset udělat něco abych ho odblokoval ne ?

Použij tento návod pro vygenerování loaderů: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333&p=0

A tento návod pro odblokování: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=250 , teda aspoň já jsem ho použil na M65 a je to v pohodě, jenom až budeš generovat hexa čísla programem Get code (dočteš se v návodě), musíš mít v telefonu zapnutý Service mode (to uděláš třeba v papua na záložce nastavení=1.karta tlačítko Service mode, v návodě na obrázku je označená číslem 10, na to klikneš a zmáčkneš červené tlačítko na telefonu, na displeji se ti objeví service mode, pak můžeš papua vypnout a spustit get code.) Není na tom nic složitého, jenom si to dobře prostuduj, jdi podle kroků v návodu a nebuď příliš zbrklý. A hlavně nezapomeň zálohovat!!!
Snad jsem to nevysvětlil zamotaně. d'oh!

dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bondcze napsal:
dubas_ napsal:
a tady to sezenes FF http://www.cellgsm.com/landy/index.php?dir=/
jmeno: mobile
heslo: elibom

ale vždyt tam jsou jen FW

FF jsou tady www.orpheusweb.sk/download/fullflash/

tak to se omlouvam tak to sem se asi splet Rolling Eyes
ne asi ale urcite

sem jenom clovek Dancing

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zdendis
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 28, 2005 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

František Janků napsal:
Zdendis napsal:
Lb01 napsal:

Použij tento návod pro vygenerování loaderů: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333&p=0

A tento návod pro odblokování: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=250 , teda aspoň já jsem ho použil na M65 a je to v pohodě, jenom až budeš generovat hexa čísla programem Get code (dočteš se v návodě), musíš mít v telefonu zapnutý Service mode (to uděláš třeba v papua na záložce nastavení=1.karta tlačítko Service mode, v návodě na obrázku je označená číslem 10, na to klikneš a zmáčkneš červené tlačítko na telefonu, na displeji se ti objeví service mode, pak můžeš papua vypnout a spustit get code.) Není na tom nic složitého, jenom si to dobře prostuduj, jdi podle kroků v návodu a nebuď příliš zbrklý. A hlavně nezapomeň zálohovat!!!
Snad jsem to nevysvětlil zamotaně. d'oh!

Pokud jsem postupoval podle přechozího návodu Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 musím ještě generovat loadery, podle toho návodu jak píšeš ? a nebo to takhle stačí ? Každopádně jsem si pro jistotu jak píšeš udělal Full Flash zálohu pomocí programu x65Flasher 8)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: