Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 11:32 pm Předmět: Bluetooth a S65 |
|
|
Zdravím, pravděpodobně se to tady už řešilo, hledal sem to ve starších příspěvcích, ale nicmoc jsem nenašel. Poraďte, jak propojit S65 s PC přes Bluetooth, zkoušel sem to přes MPM, ale bez úspěchu. Jedná se mi hlavně o synchronizaci kontaktů apod. (Mám Bluetooth od MSI, jestli na to má nějaký vliv...) Dík za info |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 12:22 am Předmět: |
|
|
Bt si musis v pc nastavit na nejaky com port a potom uz len v programe vybrat ako komunikacny port ten, na ktory si nastavil bt. _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: so říjen 08, 2005 9:36 am Předmět: Re: Bluetooth a S65 |
|
|
MOFO napsal: | jak propojit S65 s PC přes Bluetooth |
Ak sa to robí po prvýkrát, chvíľu to trvá pokiaľ sa to spojazdní.
Ja som sa trápil tiež sám a len som vedel, že to sa dá:
Mám W XP prof. a najskôr som doinštaloval BT služby, lebo štandardne tam neboli. Potom je už ikona dole v lište Bluetooth a je tam viac možností ako to spojadniť. Napr. BT Setup Wizard, BT Serial Port... potom nastane vyžiadanie kódu na spárovanie zariadenia PC a S65, predtým povoliť komunikáciu BT na S65... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 9:55 am Předmět: |
|
|
ZKOUSEL SEM TO SE ZADANIM COM PORTU, ALE NIC SE NEDEJE, MAM NAINSTALOVANY ORIGINAL MPM, ALE TELEFON SE NEPRIHLASI. MUZE TO BYT PROGRAMEM? S KTERYM TO POSLAPE? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: so říjen 08, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Ak je mobil spárovaný s počítačom, tak po BT places (dole na lište pod W XP) a potom View devices in range sa má objaviť ikona spojenia PC s mobilom so zelenými šípkami a ak sa klikne na ňu, tak je vidieť vlastnosti konektivity. Podľa mňa pokiaľ to nejde, ťažko spúšťať iný program, najskôr sa musí poznať PC s mobilom, ostatné je už potom na donastavení programu, napr. MPM nájde mobil buď automaticky, alebo sa dá nastaviť v manuál. režime.
Možno by bolo najlepšie vykonať možnosť spojenia s mobilom cez GPRS asistent, čo je podprogram MPM.
Ale pripomínam postup:
1. ak je zapnuté BT na PC a mobile, tak W XP začne s návrhom pripojenia nového hw
2. spárovať mobil s PC
3. ak je to vidieť (ako píšem vyššie) už by to malo byť pripravené pre komunikáciu s programami.
(možno sú aj iné postupy, tento mám osvedčený pre mobily SE, Nokia aj Siemens) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 11:21 am Předmět: |
|
|
TAK UZ TO FUNGUJE. ALE MAM JINY PROBLEM, MA NA ZAPNUTY BLUETOOTH NEJAKY VLIV, KDYZ SOUCASNE NABIJIM TELEFON? NEVIM, JESTLI TO BYLO TIM, ALE TELEFON SE MI VYPNUL... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

14311.82 SMM
Zaslal: so říjen 08, 2005 11:35 am Předmět: |
|
|
MOFO napsal: | TAK UZ TO FUNGUJE. ALE MAM JINY PROBLEM, MA NA ZAPNUTY BLUETOOTH NEJAKY VLIV, KDYZ SOUCASNE NABIJIM TELEFON? NEVIM, JESTLI TO BYLO TIM, ALE TELEFON SE MI VYPNUL... |
BT by nemal mať iný vplyv, pri jeho zapnutí je len vyššia spotreba energie, ak je slabá batéria, mobil môže vypnúť sám, ale ak sa dobíja, tak by nemal vypnúť kvôli BT samému.
Ak sa to ale stane, je to určitou nestabilitou hw, fw, či sw. Stáva sa to, ale nemalo by to robiť často. To, že mobil zmrzne (nebodaj aj vypne) sa mi pri BT stalo zatiaľ pri každom type mobile. Ale nie je to často.
Pri Siemens mobiloch a pripojení na internet - ak modem mobilu nebol v permanentnej záťaži, zvykol sa uspať, riešil som to tak, že v BT configuration som nastavil Recovery na 1 minútu, čím som tento problém zredukoval na minumum. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Freestyler začátečník

Založen: 17. 10. 2004 Příspěvky: 41 Bydliště: Ivanovice na Hané
61.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 8:37 pm Předmět: Bluetooth s ostatnimi mobily |
|
|
Jde se podivat pres Bluetooth u S65 do jineho mobilu? Myslim tim abych videl jeho vnitrni slozky a mohl kopirovat, protoze u Sony Ericsson T610 to jde. _________________ Siemens CX65 FW 50 > Siemens S65 FW 53 > Siemens S75 FW35 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|