clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Datáč MA-8720c od firmy CPA - jak s nim flashovat CX65?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Datáč MA-8720c od firmy CPA - jak s nim flashovat CX65?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
K4R1
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 2:58 pm    Předmět: Datáč MA-8720c od firmy CPA - jak s nim flashovat CX65? Odpovědět s citátem

Mám kabel MA-8720c od firmy CPA (mobil ho pozná jako DCA-510) ale nemůžu s nim flashnout firmaware CX65.

Zkoušel jsem všechny verze 8,12,14 ale nic. Buť No answer nebo připojení telefonu se nezdařilo.

Mam SW05. Nemáte s timhle kabelem někdo zkušenosti? PLS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Milan M65
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skus vypnout nabíjení.Mě se při vypnutym hlásí jako 500 a funguje v pohodě Applause
MAC.big
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 23, 2004 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám MA-8720P a hlásí při pokusu S65 o upgrade na sw.12 taky "505 No answer from Mobile, maybe not with new Update-Concept ?" a náhodné číslo ve formátu "2.3 V". Zkoušel jsem to s napájením i bez něj a pořád stejný. Ostatní programy jedou. Máte-li někdo jakýkoli nápad, sem s ním prosím Pray
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: so září 25, 2004 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to mame stejnej problem(MA-8720c),zkouseli ste uz odpurky?navod je v clancich...po implantaci odpurku uz se taky hlasil jako orig,ale nekdy jako DCA-510 a nekdy jako DCA-500,to je divny ne?a update sem s im radej nezkousel...zasel sem za kamaradem ten ma orig a to je jistota..

CX65v50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mucaco
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 29, 2004 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo no, mam taky ten kabel:(. Ze zacatku nefungoval vubec, pak jsem tam hodil ty odpory, rozjel se v programkach a jak jsem zkousel flashovat, tak ani tuk.. Mam soft 08 a jak jsem daval 12ku, tak jsem se dostal az k tomu, ze mam zmacknout tlacitko zap/vyp, ale mohl jsem delat cokoliv a nic:(. Kdyz jsem daval 16ku, tak nejdriv nic a pak se to aspon rozjelo, ze nalo connect mobile, ale pak to stejne hodilo cervenou obrazovku.. Jak se vypina to napajeni? Softwarove jsem to nedal, dobili to furt, tak bych to odpojil od pinu, ale nevite nekdo, ktery je to napajeni? Jeste jsem neco slysel, ze tam nekdo dal zenerky a fachalo to jeste lip, tak nevim? Treba by se to i rozjelo.. ???
mucaco
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2004 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, tak jsem se byl podivat po obchodech na kably a dival jsem se na jeden, kery byl uplne stejny co mame my a byl na x55 a x65 rady, tak si myslim, ze to nejak pujde, ale rozkuchat me ho nenechali:(((
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st říjen 13, 2004 8:51 pm    Předmět: Prosba Ma-8720c Odpovědět s citátem

PROSIM nemohl by se mi nekdo podivat na kabelu ma-8720c do konektoru na mobil a napsat na kterym pinu je kterej dratek???ja sem to rozdelaval a nakreslil jsem si to,jenze potom prisel velkej uklid a popelnice...budu vdecnej za cokoliv...vim ze na 1 je takovej oranzovej

CX65v50
HenX
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 22, 2004 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně by se to teš hodila ja jsem si hiurval(omylem)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger
K4R1
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 23, 2004 4:21 pm    Předmět: Re: Prosba Ma-8720c Odpovědět s citátem

milan_ruzicka napsal:
PROSIM nemohl by se mi nekdo podivat na kabelu ma-8720c do konektoru na mobil a napsat na kterym pinu je kterej dratek???ja sem to rozdelaval a nakreslil jsem si to,jenze potom prisel velkej uklid a popelnice...budu vdecnej za cokoliv...vim ze na 1 je takovej oranzovej

Takže:

pin 1 - oranžovej
pin 2 - bez izolace
pin 3 - černej
pin 4 - červenej
pin 5 - zelenej
pin 6 - hnědej

K4R1
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2004 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to vykoumal....tady to je! http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3750
Pavelos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 13, 2004 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte náhodou, jestli lze vypnout nabíjení i nějak méně "radikálněji"? Například pomocí nějakého software v kompu? Think
Kabel (MA-8720c) totiž používá i brácha na M55ce a ten by asi neocenil, kdybych mu zkratoval nabíjení...
K4R1
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 13, 2004 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelos napsal:
Nevíte náhodou, jestli lze vypnout nabíjení i nějak méně "radikálněji"? Například pomocí nějakého software v kompu? Think
Kabel (MA-8720c) totiž používá i brácha na M55ce a ten by asi neocenil, kdybych mu zkratoval nabíjení...

Ono vypnutí nabíjení žádnej radikální zásah není! Stačí vlastně strčit do mezírky kontaktu konektoru kabelu kousíček papírku (izolepy atd.) a nabíjení je vypnutý...
O žádnym programu fakt nevim...

Pavelos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 14, 2004 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to vážně funguje! Díky moc, zachránili jste mě... Applause Už jsem i uvažoval o koupi nového kabelu...

Naposledy upravil Pavelos dne ne listopad 14, 2004 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát
K4R1
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 14, 2004 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelos napsal:
Ono to vážně funguje! Díky moc, zachránili jste mě... Applause Už jsem i uvažoval o koupi nového kabelu...

Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: