Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 11:38 pm Předmět: nevali mi x65 Flasher please help! |
|
|
zdarte,tak sem si abgrejdl firmwer 50 a ze si trosku zapatchuju,v telefonu vse ok ale pak se tam v navodu cervene pise ze java aplikace se nesmi vypnout ale kdyz rozjedu x65 Flasher,navolim port a rychlost tak to po me chce zmacknout tlacitko start/stop misto aby mi to hodilo pozadovany bootkey. nevim co s tim,zkousel sem to nekolikrat a s ruznymi verzemi flasheru ale nic. poradte prosim!!!!ja chci taky tunit svýho mazla!
dikec pavel
Přesunuto do sekce software . Darth PZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:57 am Předmět: |
|
|
Vykasli sa na x65 Flasher a urob to pomocou Papu Utils...tlacitkom Px65v4 si vytiahnes ESN a HASH z java aplikacie priamo do Papua a tam uz iba zratas SKey,BKey a vygenerujes loader. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 12:28 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Vykasli sa na x65 Flasher a urob to pomocou Papu Utils...tlacitkom Px65v4 si vytiahnes ESN a HASH z java aplikacie priamo do Papua a tam uz iba zratas SKey,BKey a vygenerujes loader. |
dekuju moc,zkusim to a uvidim,snad jen jeste dotaz: tu papu mam spustit az mi po spusteni Px65v4 nabehne imei a hash nebo pri vypnutem telefonu? predpokladam ze papu stahnu nekde tady na manii tak to pohledam!diky a dam vedet jestli se podařilo!paul |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 1:35 pm Předmět: |
|
|
Nechas aplikaciu vyratat ESN a HASH kody a potom spustis Papua,telefon samozrejme nevypnes a ani aplikaciu,aby si mal Papua odkial tie kody vytiahnut. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 8:02 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Nechas aplikaciu vyratat ESN a HASH kody a potom spustis Papua,telefon samozrejme nevypnes a ani aplikaciu,aby si mal Papua odkial tie kody vytiahnut. |
tak sice zase o kraok dal,ale porad tomu chybi tresnicka v podobe spojeni s v_klay. podarilo se mi vygenerovat kody a vytvorit soubor x65.vkd ktery sem zkopirival do slozky loaders,ale po rozjeti v_klay mi to hodi hlasku: Reading phone driver file: it is not exist a critical parameter :MCUMemFuBu a konecna. sory ze vas tady tim otravuju ale proste to nevali!mejte se fajn.paul |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|