Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
iivanovic kolemjdoucí
 Založen: 01. 02. 2004 Příspěvky: 13 Bydliště: Slovakia - Prešov
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 11:42 am Předmět: Re: Ako poznám či je... |
|
|
novice napsal: | Ešte raz, s DCA 540 to v žiadmom prípade nepôjde !! Ideálny je kábel pripojený na reálny COM port. DCA 510 na USB to obchádza simuláciou COM portu ale tu potom vstupuje do hry WINDOWS, koľko má voľnývh systémových prostriedkov a či potom korektne tento virtuány port obsluhuje. Nie vždy to tak je. To závisí od toho čo všetko je v systéme nainštalované.
Bez kódov s X65Fflasherom nič nespravíš. Poslednou možnosťou je potom testoint. |
Kábel DCA-500 mám, ale nemám ho kam vopchať. Mám doma len notebuk a ten má len USB. Kočka má stolný PC, ale nemá net. Takže pri práci sa z nikim nemôžem spojiť ani hľadať návody na SM. V tom je ten háčik. Preto by bolo dobre najprj zistiť či je MT naozaj mŕtvy a či má zmysel sa ho pokúšať prebudiť, ale hlavne AKO Všade som písal že mám DCA-510, ale pomýlil som sa v značení káblov. Samozrejme že mám DCA-500 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|