Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dj_Rovi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 6:01 pm Předmět: Co s formát FFS C. |
|
|
Nevytvořil jsem si zálohu, ani nic. Následně jsem v papuautils zformátoval ffs c. Nyní mi nefunguje mobil. Zkoušel jsem si nahrát novou fullflash, už jde do service modu atp, ale nejde zapnout... Please help me |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 8:29 pm Předmět: Re: Co s formát FFS C. |
|
|
Dj_Rovi napsal: | Nevytvořil jsem si zálohu, ani nic. Následně jsem v papuautils zformátoval ffs c. Nyní mi nefunguje mobil. Zkoušel jsem si nahrát novou fullflash, už jde do service modu atp, ale nejde zapnout... Please help me |
Nahrál jsi svou vlatní zálohu fullflash, nebo to byl firmware?
Po formátu FFS muíš nahrát zpět obsah, nejlépe pomocí FFS ini, siice přijdeš o veškerá data, ale telefon pojede. Sice jsi nenapsal co za mobil, ale snad to bude ono http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dj_Rovi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 4:16 pm Předmět: Re: Co s formát FFS C. |
|
|
Krokodýl napsal: | Dj_Rovi napsal: | Nevytvořil jsem si zálohu, ani nic. Následně jsem v papuautils zformátoval ffs c. Nyní mi nefunguje mobil. Zkoušel jsem si nahrát novou fullflash, už jde do service modu atp, ale nejde zapnout... Please help me |
Nahrál jsi svou vlatní zálohu fullflash, nebo to byl firmware?
Po formátu FFS muíš nahrát zpět obsah, nejlépe pomocí FFS ini, siice přijdeš o veškerá data, ale telefon pojede. Sice jsi nenapsal co za mobil, ale snad to bude ono http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 |
no mam C65 fw12. stáhnul jsem si ffs init, mobil mam na Com 6, pokaždý, když se snaží tan program připojit mobil, nejunguje to. Vypíše to že ho to nenašlo.... jinak žádnej jinej program jak vklay papuautils s tim problémy nemá. Zapnutý současně ty programy nemam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 4:21 pm Předmět: |
|
|
Buď to je proto, že máš fw12 a ty FFSinit jsou na fw50 a nebo proto, že máš vyplej telefon...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | Buď to je proto, že máš fw12 a ty FFSinit jsou na fw50 a nebo proto, že máš vyplej telefon...  |
Rozsály ve firmware nevadí, odzkoušeno, problém bude jinde. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|