Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 9:10 am Předmět: Umrela mi CX65! |
|
|
Chcel som si len odblokovať mobil a teraz nemám nič! Podľa návodu som si urobil v SST zálohu FF, vygeneroval IMEI a Flash ID a odblokoval ho. A od vtedy sa to posr...! Pri pokuse zapnuť vypísal: Wrong software a vypol.Zlakol som sa a stlačil Repair, ale neúspech.SST vypísal, že oprava prebehla ale nešlo to. Tak som nahral naspäť svoju zálohu FF ale znova "Wrong software" NUž Tak som stiahol FF z vašich stánok nahral do mobilu a teraz už len pípne! s SST už pracovať nechce, Síce sa tvári, že pracuje ale.. V x65flasher vypíse:The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode. Z papuautils mám:Zavedení Servisního módu...
Stiskni tlačítko!
Autostart...
Přenos boot...
Zavedení "Servisního režimu" Ok
Čekání na zapnutí telefonu...
Získání informace:
Model: SIEMENS CX65 43 lg4
Telefon je v Service Mode"
IMEI: 353540000******
SecurityStatus: CustomerMode
HWID: 320
Napětí akumulátoru: 4014 mV.
Čtení dat z telefonu...
Chyba při přechodu do režimu BFB!
Čtení klíčů je podporováno do fw 36!
Telefon se vypíná...
Pred nehodou som mal FW16. Prosím skúste mi pomôcť: alebo už len servis? Veľmi potrebujem pomôcť za skorú odpoveď veľká vďaka Jaho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 10:39 am Předmět: |
|
|
V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ales.prepechal začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 11:28 am Předmět: Koukni se na HELP!!! Castecne umrtveny phone [C65] |
|
|
jirkab napsal: | V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay? |
uplne stejny problem.
Koukni na forum s podobnym tematem.
Docela toho tam je uz dost napsane.
alda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ales.prepechal začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 5:55 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | V jakém formátu máš svojí zálohu ff? To už je několikátý člověk co má problémy s SST (včetně mě) doporučuji ten program nepoužívat. Máš možnost mobil spojit s x65flasherem nebo V_klay? |
Spolupracuje so všetkými softmi X65flasher. V-Klay,Freia
Skušal som odblokovať podla návodu Ale keď sa snažím Zapísať Map subor tak mi vypíse:Error? 15 (WBlockInfoQery) while Block 5008...
Your can retry writing, Skip this block or abort whole writing process.
Prerušiť, Znova, Ignorovať |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 6:24 pm Předmět: Re: Umrela mi CX65! |
|
|
jaho napsal: | Chcel som si len odblokovať mobil a teraz nemám nič! Podľa návodu som si urobil v SST zálohu FF, vygeneroval IMEI a Flash ID a odblokoval ho. A od vtedy sa to posr...! Pri pokuse zapnuť vypísal: Wrong software a vypol.Zlakol som sa a stlačil Repair, ale neúspech.SST vypísal, že oprava prebehla ale nešlo to. Tak som nahral naspäť svoju zálohu FF ale znova "Wrong software" NUž Tak som stiahol FF z vašich stánok nahral do mobilu a teraz už len pípne! s SST už pracovať nechce, Síce sa tvári, že pracuje ale.. V x65flasher vypíse:The program failed to read boot password. The procedure exited with error message: Cannot enter BFB mode. Z papuautils mám:Za
Chyba při přechodu do režimu BFB!
Čtení klíčů je podporováno do fw 36!
Telefon se vypíná...
Pred nehodou som mal FW16. Prosím skúste mi pomôcť: alebo už len servis? Veľmi potrebujem pomôcť za skorú odpoveď veľká vďaka Jaho |
Vrat tam tu svoji zalohu FF, pokud je to verze 16 tak pouzij winswup update na FW 25, kdyz se pak telefon nerozbehne, pouzij PapuaUtils s FW 25 ti bude normalne fungovat a vygeneruje ti vse potrebne a lze s nimi telefon odblokovat (nahrazeni bloku xx,5008,5009,...)
Nejvetsi blbost co jsi mohl udelat je pouzit cizi FF.
PRECTI SI NEKOLIKRAT VSECHNY SOUVISEJICI NAVODY _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Naposledy upravil Mio dne st říjen 19, 2005 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 8:55 pm Předmět: |
|
|
jaho napsal: | Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
Napeti je spravny, ale pri pouziti na servisni veci prelep napajeci pin.
Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
miosmobile napsal: | jaho napsal: | Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65) |
pokud nenahráváš nový firmware není nutno přelepovat. Vše ostatní běží i se zapnutým napájením (flash, service mode, veškeré operace v PU včetně obnovy bootcore, odbloků apod. Aby nebyl telefon dobíjen při těchto operacích, stačí ho nejdříve vypnout a poté teprve připojit ke kabelu. Alespoň mně. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:06 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | miosmobile napsal: | jaho napsal: | Poraďte mi niekto mám na kábli aj napájanie a nabíjačku z Ericssona, ale tá ma napätie bez zaťaženia 8,3V môžem ju použiť? |
Více najdes v topicu o kabelech v teto sekci (x65) |
pokud nenahráváš nový firmware není nutno přelepovat. Vše ostatní běží i se zapnutým napájením (flash, service mode, veškeré operace v PU včetně obnovy bootcore, odbloků apod. Aby nebyl telefon dobíjen při těchto operacích, stačí ho nejdříve vypnout a poté teprve připojit ke kabelu. Alespoň mně. |
Mas pravdu, neni nutno, ale doporucuje se, v mnohych pripadech to nedopadlo dobre. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 7:47 am Předmět: |
|
|
Takže takto: Mám CX65 od Orange aj s ich paškvilom FW.Ikony čierno-oranžové,graficky na úrovni žiaka 2.tr ZŠ, ale čo ma najviac dožieralo boloto, že pri posunutí jojstika do prava sa spúšťal prehľadávač a pripájal sa na sieť! A pár krát sa mi stalo,že som urobil neumyselne a korunky utekali. Tak som si najprv zmenil ikony cez Ird (boli to nervy,lebo spojenie stále padalo) ale ikona(a tým aj časť menu) "surf a zábava" nefunkčná! A ešte sa mi podarilo zablokovať kód prístroja .Nuž som si zohnal kábel (com,typ neviem ani mobil ho nepozná, ale funguje!), Niečo (ALE MÁLO!) som si prečítal na týchto stránkach a pustil som sa do toho .Zle som identifikoval FW, Papua ani x64Flasher sa nechceli s nim baviť, tak som použil SST . Načítal som IMEI, FlashID,urobil zálohu FF a stlačil "odblock". No a už sa to viezlo. Zapínam tel "Wrong software", zľakol som sa stlačil "repair", "Wrong software" !Teraz už neviem ako ma to napadlo stiahol som si FF z týchto stánok a nahral do mobilu a on už len pípol! Po porade s HANIM a Krokodílom som cez Winswup nahral FW16. Papua mi vygeneroval kódy a nahral SKEY , Potom som postupoval podľa návodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333.Ale moc mi to nešlo ,tak som na radu jirkaba a miosmobile nahral do mobilu cez X65Flashera Svoju FF (urobenú cez SST) a on sa zapol!!!!!! Potom som nahral do neho "Obnova standardního obsahu disku x65 LG04 -update" z týchto stránok, Všetko OK. D Í K |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

10930.24 SMM
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 1:28 pm Předmět: |
|
|
Gratulace.
Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek.  _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 5:52 pm Předmět: |
|
|
miosmobile napsal: | Gratulace.
Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek.  | 99,9%  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
interperson pisatel

Založen: 15. 12. 2004 Příspěvky: 231 Bydliště: Lanškroun (vých. Čechy)
667.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 7:01 pm Předmět: |
|
|
DavidT napsal: | miosmobile napsal: | Gratulace.
Zda se mi to nebo ma tahle nase grupa z fora skutecne 100% uspesnost v ozivovani mrtvolek.  | 99,9%  |
No já si myslím, že kdyby to každej, komu umře mobil, nevzdával po pár pokusech tak to těch 100% bude  _________________ T10i -> C35i -> C65@C70 (PTT) FW12->FW16->FW25->FW41->FW43CZ + patche
->FW50CZ@12,71MB (28 patchu ) -> CSL65 FW50@13,76MB  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 9:57 pm Předmět: |
|
|
Páni, kto mi ešťe poradí, chcel by som nahrať FW50 (S) Skúšal som Originál Siemens, ale nešlo to. Nechcelo to nájsť mobil . Je to preto,lebo som FW16 nahral cez Winswup? Teraz mám FW25 po "obnove standartního disku" ktorý som stiahol z týchto stránok, tak ako som už písal vyššie. A ešte sa opýtam: je niekde popísané ktorý FW čo nového prináša alebo vylepšuje? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|