Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
N1TRO kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 8:16 pm Předmět: Kód přístroje blokován |
|
|
Ahoj , nevěděl jsem kód přístroje , který už vím , ale je pozdě ( byli to poslední 4 čisla s IMEI) ... mám mobil Siemens M65
Kamarád mi poradil že prý kód přístroje je 0000 (u siemensu) ale nebyl , měl jsem poslední pokus a zkusil jsem to ) , teď mi to píše přístroj blokován , mám kabel nevíte jak to odblokovat ???? Jsem na tohle totální debil , jestli to nějak jde , prosím polopatě )
kabel mám ...
předem díky...
a jestli jsem toto někam špatně vložil tak se moc omluvám )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 9:12 pm Předmět: |
|
|
Ak mas FW25 a menej vygeneruj si loadery (hlavne pre FREIU) podla tohto clanku, ak mas FW36 a viac tak potom podla tohto clanku a potom postupuj podla tohto navodu od bodu 4. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:15 pm Předmět: Re: Kód přístroje blokován |
|
|
N1TRO napsal: | Ahoj , nevěděl jsem kód přístroje , který už vím , ale je pozdě ( byli to poslední 4 čisla s IMEI) ... mám mobil Siemens M65
Kamarád mi poradil že prý kód přístroje je 0000 (u siemensu) ale nebyl , měl jsem poslední pokus a zkusil jsem to ) , teď mi to píše přístroj blokován , mám kabel nevíte jak to odblokovat ???? Jsem na tohle totální debil , jestli to nějak jde , prosím polopatě )
kabel mám ...
předem díky...
a jestli jsem toto někam špatně vložil tak se moc omluvám )) | Též probírane.... _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:19 pm Předmět: |
|
|
DavidT staci...nie je dolezite napisat, ze sa to uz preberalo.
Ak nemas co viac povedat, radsej mlc.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 3:23 pm Předmět: |
|
|
1. pokud máš zálohu EEPROM u které znáš kód přístroje tak ji nahraj do telefonu a máš po starostech.
2. V papua 0.5.1CZ na záložce "Různé" je dole tlačitko "MASTR?" to když stiskneš tak se ti vypočítají kody pro odblok a ten kod *#0005*00000000# (místo nul budou nejspis nejaka čísla)kdyz opises do telefonu tak se ti nastaví Kód telefonu na <prázdné> pak si zadáš nový a je po starostech. _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
N1TRO kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 4:22 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | 1. pokud máš zálohu EEPROM u které znáš kód přístroje tak ji nahraj do telefonu a máš po starostech.
2. V papua 0.5.1CZ na záložce "Různé" je dole tlačitko "MASTR?" to když stiskneš tak se ti vypočítají kody pro odblok a ten kod *#0005*00000000# (místo nul budou nejspis nejaka čísla)kdyz opises do telefonu tak se ti nastaví Kód telefonu na <prázdné> pak si zadáš nový a je po starostech. |
1. Tak zalohu EEPROM nemam , nepocital jsem stim ze to zablokuju
2. Stahl jsem to najel do zalozky Ruzne a zmackl MASTR? a napsalo mi to
Čtení bloku 5121
Je možno pouze při "Factory"!
Zaveďte SKEY do telefonu
potíž je v tom že vůbec nevím co to znamena pouze pri factory a jak mám zavést SKEY a kde ho najdu a ty čísla nebo kódy v programu PapuaUtils 0.5.1 CZ mi nezjistilo nebo nevypočítalo hash , ens jenom imei
jediný co znám za kódy tak to je IMEI,HASH a ENS ... to jsem zjistil včera v jednom programu ktery jsem si musel nahrát do mobilu a spustit jí jako aplikaci..
ALE JINAK DÍKY MOC VŠEM ZA POMOC , FAKT HODNĚ SI JÍ VÁŽÍM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 4:32 pm Předmět: |
|
|
N1TRO napsal: |
1. Tak zalohu EEPROM nemam , nepocital jsem stim ze to zablokuju
2. Stahl jsem to najel do zalozky Ruzne a zmackl MASTR? a napsalo mi to
Čtení bloku 5121
Je možno pouze při "Factory"!
Zaveďte SKEY do telefonu
potíž je v tom že vůbec nevím co to znamena pouze pri factory a jak mám zavést SKEY a kde ho najdu a ty čísla nebo kódy v programu PapuaUtils 0.5.1 CZ mi nezjistilo nebo nevypočítalo hash , ens jenom imei
jediný co znám za kódy tak to je IMEI,HASH a ENS ... to jsem zjistil včera v jednom programu ktery jsem si musel nahrát do mobilu a spustit jí jako aplikaci..
ALE JINAK DÍKY MOC VŠEM ZA POMOC , FAKT HODNĚ SI JÍ VÁŽÍM |
SM není pouze fórum, ale plno i desítky návodů, stačí hledat n ahlavní stránce. http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524
Pokud máš telefon zablokovaný, použij v PapuaUtils na první stránce Simulace Sim karty. Při zapnutém telefnu stiskni tlačítko a dostaneš se do telefonu a můžeš tam nahrát java aplikaci dle návodu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N1TRO kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 5:08 pm Předmět: |
|
|
A jsem asi v kunde ((((
Vcera mi moderator posilal tohe :
Ak mas FW25 a menej vygeneruj si loadery (hlavne pre FREIU) podla tohto clanku, ak mas FW36 a viac tak potom podla tohto clanku a potom postupuj podla tohto navodu od bodu 4.
POSTUPOVAL JSEM PRESNE PODLE TECHTO CLANKU JAK MI POSLAL
"http://siemensmania.cz/content.php?id=524 a http://siemensmania.cz/content.php?id=250 " .. vcera mi to ale nejak neslo v tom programu Siemens EEPROM tool.........
tak jsem se k tomu dneska vratil ... zalohoval jsem to co bylo v mobilu , vytvoril jsem soubor do pc a pak to co mi vytvoril program "Freia" jsem dal do mobilu a ted mobil nic nedela kdyz ho chci zapnout tak po dlouhem stisknuti cervneneho tlacitka pro zapnuti/vypnuti jen pipne ... to je vse jedine kdy se zapne to je kdyz pustim program Siemens EEPROM tools.... zmacknu na init - potom ho zapnu ale to mi napise na displeji "Service Mode" a to je asi vsechno co to dela nic vic , zkousel jsem zase ten soubor co jsem vytvoril do pocitace natahnout zpet a nic... (
asi uz mam po mobilu co ?
JESTLI NENI JESTE KONEC S MIM MOBILEM A VI JAK HO ASPON SPRAVIT ABY JEL (uz mrdam i na zablokovany kod pristroje) at napise icq nebo neco (
dik ... :'( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 5:23 pm Předmět: |
|
|
Napis mi na ICQ.
EDIT: Snad vyriesene. Stlacil v EEPROM tool save all. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Method kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 2:46 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | 1. pokud máš zálohu EEPROM u které znáš kód přístroje tak ji nahraj do telefonu a máš po starostech.
2. V papua 0.5.1CZ na záložce "Různé" je dole tlačitko "MASTR?" to když stiskneš tak se ti vypočítají kody pro odblok a ten kod *#0005*00000000# (místo nul budou nejspis nejaka čísla)kdyz opises do telefonu tak se ti nastaví Kód telefonu na <prázdné> pak si zadáš nový a je po starostech. |
môžem potvrdiť na 100% funkčné(S65,FW50,patche aj systémové)
SUPER  _________________ S65,FW50+patchs |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|