Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 1:07 am Předmět: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
Ahoj kluci! Pár věcí... Mám kabel a nechce se mi to spojit....mam i orig software od siemens a nic...když ho tam zasunu tak se telefon vypne a nic se nedeje a jde zapnout až když ho odpojim. Dale bych potřeboval navod jak udělám z usb COM...všechny zde prezentovane programy pro zpravu a tak co jsem tu našel jsou pro COM a s USB nereagujou...A za poslední: Mám posl. pokus na kodu telefonu a nevim jak ho zjistit. Jsem takovej kreten že jsem si tam nastavil jinej a zapoměl ho... Mam FW 50... A pls žadny otviraní a kuchaní... Něco pro začatečnika.
MOCKRÁT VŠEM DĚKUJU!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thor7 (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 3:44 am Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
koca2 napsal: | Ahoj kluci! Pár věcí... Mám kabel a nechce se mi to spojit....mam i orig software od siemens a nic...když ho tam zasunu tak se telefon vypne a nic se nedeje a jde zapnout až když ho odpojim. Dale bych potřeboval navod jak udělám z usb COM...všechny zde prezentovane programy pro zpravu a tak co jsem tu našel jsou pro COM a s USB nereagujou...A za poslední: Mám posl. pokus na kodu telefonu a nevim jak ho zjistit. Jsem takovej kreten že jsem si tam nastavil jinej a zapoměl ho... Mam FW 50... A pls žadny otviraní a kuchaní... Něco pro začatečnika.
MOCKRÁT VŠEM DĚKUJU!!!!! |
Co máš za telefon?
Na kód telefonu je dobrá Papua. Teď je tu i v českém překladu a je to super! Já mám S65 fw43 a bez problému jsem si ho odblokoval
Co se týká toho USB. Koukni se v nastavení programu, ne kterém portu Ti hledá telefon pro připojení a změň ho na COM port, pod kterým máš v compu nainstalovaný ovladače USB (to zjistíš ve správci zařízení(Ovládací panely-systém-správce zařízení) - ovladače portů COM a LPT _________________ Alc OT Club+ -> M35i -> N3310 -> C55 -> M55 -> S65 -> S75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 11:24 am Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
Mám M65. Blby je že mam notebooka a tam COM neni...jsou tu jen usb a v tom zpravci neni o COMu ani slovo....a me se ten telefon vubec nespoji...kdyz to připojim tak se vypne a nereaguje a žadnej se softwarů ho nenajde. Takže nevim...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 11:43 am Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
koca2 napsal: | Mám M65. Blby je že mam notebooka a tam COM neni...jsou tu jen usb a v tom zpravci neni o COMu ani slovo....a me se ten telefon vubec nespoji...kdyz to připojim tak se vypne a nereaguje a žadnej se softwarů ho nenajde. Takže nevim...  |
No a dostal si k tomu kabelu i CD s ovladačema? Já mam taky notebooka a M65. Už si teda přesně nepamatuju jak jsem to propojoval, ale když jsem to připíchnul, tak se mi telefon nevypnul a objevila se mi ikona USB connectivity (asi nevim to jiste) a přes tu jsem to tam nainstaloval. Nebo to tam zkus připíchnout (telefon musíš mít zaplej, jinak to nevyřešíš - teda aspoň s mym kabelem) v ovládacích panelech dáš přidat nový hardware a ono by ti ho to mělo najít. No a pak se tě to nejspíš zeptá na CD s ovladačema. A jestli nemáš CD s ovladačema, tak tady na SM by nějaký ovladače měly bejt, ale to napřed musíš zjistit co máš za kabel. No to je vlastně taky docela důležitý. CO MÁŠ VLASTNĚ ZA KABEL? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 11:49 am Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
No je na tom napsany: SIM CF62 a pod tim je KQ-U8A a pod tim je S/N:WT048000317 TAk nevim. Mám k tomu cedo s ovldačema ktery jsem nainstaloval ale nic to nedela... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 12:31 pm Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
koca2 napsal: | No je na tom napsany: SIM CF62 a pod tim je KQ-U8A a pod tim je S/N:WT048000317 TAk nevim. Mám k tomu cedo s ovldačema ktery jsem nainstaloval ale nic to nedela... |
No tak z toho 2x chytrej nejsem A když tam ten telefon připíchneš, tak se ti normálně vypne jo? To je nějakej poděl ne? To přece nemůže. A nemáš tam napsáno někde na škatulce nebo v nějakym textovym souboru na tom CD třeba napsáno něco jako DCA-540 nebo DCA-510 nebo tak něco? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 3:10 pm Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
To ne. Ale on se mi ani nedetekuje v telefonu. Je tam none. Nevite někdo o tom jak to udělat aby mi ho bral a nemusel bych tam pajet odpory? A je nějakej program kterej by dokazal ochcat to usb? Potřebuju z toho udělat COM... DIK! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 3:35 pm Předmět: Re: Potřebuju poradit se dvěma věcma!!! Please!!! |
|
|
koca2 napsal: | To ne. Ale on se mi ani nedetekuje v telefonu. Je tam none. Nevite někdo o tom jak to udělat aby mi ho bral a nemusel bych tam pajet odpory? A je nějakej program kterej by dokazal ochcat to usb? Potřebuju z toho udělat COM... DIK! |
Stiahni si zo sekcie Download-Drivery-"Drivery emulace USB-COM" A skús! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
A neni to tim, ze ten kabel je pro CF62 ? Mezi CF62 a M65 je rapidni rozdil. Je divne ze ti ho ani nenadetekuje, tohle softwarove nevyresis.... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|