clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Sama od sebe se mačká šipka doprava

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Sama od sebe se mačká šipka doprava
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:19 pm    Předmět: Sama od sebe se mačká šipka doprava Odpovědět s citátem

Asi před 2 hodinama mi začal telefon totálně blbnout. Pak jsem zjistil, že se sama od sebe mačká šipka doprava - náhodně, 1 za minutu nebo i třeba i 3x za vteřinu, což má za následek to, že se nedá vůbec nic dělat. Crying or Very sad Crying or Very sad
(Teď koukám, že ten spouštěč je např. šipka nahoru.)

Zkoušel jsem vypnutí/zapnutí, vyndavání MMC, "klepání" do telefonu, různé hejbání a mačkání joysticku atd. a nic, dělá to pořád. Zvláštní je, že jsem to měl celou dobu na stole, nemohlo se to tedy nijak fyzicky rozbít (alespoň teď). Setkali jste se někdy s něčím takovým? Eh?

Mám dojem, že to dělá i u zadávání PINu, takže žádný zlomyslný vir to asi být nemůže... Je to na reklamaci nebo nějaká blbost?

Moc dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co skusit rozdělat mobil a vyčistit to???
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:

To bych udělal rád, jenže bych ztratil záruku Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kýbl napsal:
Darth PZ napsal:

To bych udělal rád, jenže bych ztratil záruku Think

Tak to zanes do servisu a budes mesic bez telefonu, tak si vyber!
btw pokud jej rozeberes tak aby si ho neposkodil, tak nikdo na nic neprijde! Na rozebrani nic neni wink

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi, naštěstí se to zřejmě nějak vyřešilo samo. Dlouho jsem to růyně proklepával, třepal s tím, několikrát jsem musel vyndat baterku, protože přestal reagovat (jak mu tam pral ty klávesy), ale najednou se to samo spravilo Smile Smile

Také jsem tak trochu přišel, čím to bylo: když jsem se totiž lehce dotknul joysticku (stačilo opravdu jemně pohladit), bral to jako klávesu doprava. No a když jsem chtěl zmáčknout šipku např. doleva, předchází tomu to "pohlazení".

Zřejmě se tam tedy opravdu dostala nějaká ta nečistota, kterou se mi podařilo nějak vyklepat. Ještě že tak! Ale uvidíme, co mi "nadělí" telefon příště Rolling Eyes

Každopádně díky za rady Smile
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2005 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady k romuto... tento problem jsem mel taky a jeste jeden borik (Tomu se mimochodem nedavno urval cely Jostick od desky) no ja tam mam jostick od N6600 nemuzu si na nej stezovat ale gdyz jsem to menil taxem si toho taky vsiml ze SXo jostick ma na kazdou stranu jinou citlivost Think nevim cim to je mozna uz je treba jety ale tenhle samy problem jsem mel obcas mam s sipkou dolu :-/ taky se to casem spravi samo Think Think fakt nevim.. kdyby nekdo vedel jak to resit bylo by to super
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 30, 2005 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HDS napsal:
tady k romuto... tento problem jsem mel taky a jeste jeden borik (Tomu se mimochodem nedavno urval cely Jostick od desky) no ja tam mam jostick od N6600 nemuzu si na nej stezovat ale gdyz jsem to menil taxem si toho taky vsiml ze SXo jostick ma na kazdou stranu jinou citlivost Think nevim cim to je mozna uz je treba jety ale tenhle samy problem jsem mel obcas mam s sipkou dolu :-/ taky se to casem spravi samo Think Think fakt nevim.. kdyby nekdo vedel jak to resit bylo by to super

Jj, vyvyklava se jen na nektere strany - teda pokud ho nervete stridave nahoru dolu, doprava doleva Smile Ja bych rekl, ze ho ani opotrebovany nemam, ale oproti treba C65ce je vyvyklany jak prase - a to nesrovnatelne vic Neutral A to jsem hral asi jen za celou dobu (jako opravdu hral, ne jen spustil podival se a vypnul) 5 her. A ma docela hodne malou vuli nahoru a vpravo Confused Zbytek ujde..zatim 8)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, teď mám zase "velice jemnou" šipku dolu - ta špína se tam nějak hejbe d'oh!
W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kýbl napsal:
Vysavač Exclamation Snad pomůže, každopádně neuškodí Smile

W.I.KING
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

W.I.KING napsal:
kýbl napsal:
Vysavač Exclamation Snad pomůže, každopádně neuškodí Smile

W.I.KING

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=14332&highlight=sx1 wink At neudalas nejakou chybu wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2005 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bohužel, vysátí vůbec nepomohlo. To je asi lepší to klepání.

Nicméně se to pořád zhoršuje, už se mi dokonce stalo, že když jsem zmáčkl pravé potvrzovací tlačítko (na kterém je většinou Zpět), zmáčklo se levé potvrzovací tlačítko (Ok) nebo když zmáčknu Shift, zmáčkne se šipka doprava... Think

Věčně se mi něco mačká samo, věčně je to zablokovaný (a svítí to), nemůžu psát zprávy, nemůžu je ani číst, před chvílí se mi jen tak tak podařilo zvednout příchozí hovor... Rolling Eyes

Už na to nemám nervy, buďto zítra seženu šroubovák nebo to dám reklamovat Confused Confused
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nespekuluj a daj to reklamovat. Poklepavanim a podobnymi 'fintami' problemy len oddialis.

For Blood is Life...
KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kýbl napsal:
Tak bohužel, vysátí vůbec nepomohlo. To je asi lepší to klepání.

Nicméně se to pořád zhoršuje, už se mi dokonce stalo, že když jsem zmáčkl pravé potvrzovací tlačítko (na kterém je většinou Zpět), zmáčklo se levé potvrzovací tlačítko (Ok) nebo když zmáčknu Shift, zmáčkne se šipka doprava... Think

Věčně se mi něco mačká samo, věčně je to zablokovaný (a svítí to), nemůžu psát zprávy, nemůžu je ani číst, před chvílí se mi jen tak tak podařilo zvednout příchozí hovor... Rolling Eyes

Už na to nemám nervy, buďto zítra seženu šroubovák nebo to dám reklamovat Confused Confused

určitě reklamace a vypadá to asi na špatné doléhání kontaktů nebo něco takovýho... Neutral

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, radíte mi dobře Smile

Já si totiž ten šroubovák koupil, telefon jsem (na přednášce a ještě hned v první lavici wink) rozebral co to šlo. Byl sice špinavej, ale jen na okraji, uvnitř téměř vůbec. A hlavně jsem zjistil, že samotný joystick je tak malá součástka, že se do ní snad ani prach dostat nemůže. A už vůbec jsem na tom nemohl nic spravit Sad
Takže jsem ho zase složil a nefungovalo to pořád, ani žádné zlepšení.

Bohužel jsem přitom lehce poškodil reklamační nálepku, ale naštěstí fakt jen lehce, takže mi následnou reklamaci uznali Very Happy
K tomu bych jen řekl: nálepku lehce odchlípněte směrem od zakrytého šroubu, nesundavejte ji z prostředku telefonu - to totiž nejde (ale ono to stejně bude u každého prodejce jiné).

Tak jsem zvědavej, jak to dopadne, minimální doba je 4 (pracovní) dny.
Franta Hřídel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2005 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, to se mi taky stalo, ale pro změnu se mi pořád mačkal joistick dolů. Pak jsem zjistil, že se do něj, nebo spíš kolem něj dostala špína. Vyčistil jsem ho a je to vše OK Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: