clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - podflashovani firmware C60 z FW27 na FW23

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

podflashovani firmware C60 z FW27 na FW23
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zajdla
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 11:51 pm    Předmět: podflashovani firmware C60 z FW27 na FW23 Odpovědět s citátem

prosim o radu jak se provadi podflashovani, urcite to tu uz nekde je, ale nemuzu to najit, staci jen odkaz jak se to dela. Nahoru to slo v poho, ale pri nahrani starsiho firmwaru se to kousne. Chtel bych to kvuli loaderu. Nebo uz existuje nejaky loader pro C60 a FW 27? Diky moc. wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2005 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na FW27 Ti loader nepojde.Podflashujes FW vo Winswupe pri vypnutom telefone a zaskrtnutym prvym skipom...hned po stlaceni Start musis stlacit cervene tlacitko na telefone.
zajdla
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2005 12:27 am    Předmět: nefunguje :( Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Na FW27 Ti loader nepojde.Podflashujes FW vo Winswupe pri vypnutom telefone a zaskrtnutym prvym skipom...hned po stlaceni Start musis stlacit cervene tlacitko na telefone.

Kdyz si stahnu FW23 tak uz je to primo *.exe, takze nepotrebuju si stahovat samostatne Winswup nebo jo? Pokud jo, tak pak nevim, kde stahnout firmware s priponou se kterou samostatny Winswup pracuje. Kdyz jsem to zkousel primo tim C60_230300_service.EXE, tak mi to pri jednom procentu zahlasi: Software update denied by mobile Sad Zkousel jsem i ruzne komunikacni frekvence a nic Brick wall Dik za kazdou dalsi radu d'oh! Smile
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2005 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Winswup musí být .exe ... wink
zajdla
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2005 10:30 am    Předmět: dik, ale .... Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:

ok ale to neresi co jsem popsal dal v predchozim dotazu Confused "Software update denied by mobile"
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 05, 2005 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to budes musiet nahrat zalohu FF s FW23. Ak zaloha nebude tvoja potrebujes to este odblokovat.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 9:06 am    Předmět: Re: dik, ale .... Odpovědět s citátem

zajdla napsal:
Darth PZ napsal:

ok ale to neresi co jsem popsal dal v predchozim dotazu Confused "Software update denied by mobile"

Mas tovarensky FW27,tak to Ti Winswupom podflashovat nepojde...kedze s V_Klay sa nespojis,lebo to vlastne robis kvoli tomu,tak zostava iba testpoint.

zajdla
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 12:50 pm    Předmět: Re: dik, ale .... Odpovědět s citátem

hanni napsal:
zajdla napsal:
Darth PZ napsal:

Mas tovarensky FW27,tak to Ti Winswupom podflashovat nepojde...kedze s V_Klay sa nespojis,lebo to vlastne robis kvoli tomu,tak zostava iba testpoint.

ted jsem z toho trochu Confused mam tam ted FW27 a chci FW23, protoze chci nahrat loader (neni pro FW27) pak znova FW27 a pak patchovat (je to takhle mozne?) urcite je nutny testpoint? nemohl bych jen nahrat FF (telefon je odblokovany na vsechny site) bohuzel svuj FF nemam, kde ho muzu stahnout a jak to udelam? co vlastne testpointem ziskam? (staci odkaz kde si to muzu precist, nasel jsem jen jak to udelat Smile ) diky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedze nemas loader,tak predpokladam,ze s V_Klay a Freia sa nespojis,cize FF nenahras. Winswup FW Ti nejde,asi kvoli tovarenskemu FW27(ale pises,ze sTi nahravat FW smerom hore siel,takze tam to asi nebude,zalezi,s akym FW si telefon kupil)...mozno sa este skus pohrat s nastavenim vo Winswupe,skus znizit rychlost a pod.Ak to nepojde,tak iba testpont.Ale potom uz nebudes potrebovat loader.
zajdla
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Kedze nemas loader,tak predpokladam,ze s V_Klay a Freia sa nespojis,cize FF nenahras. Winswup FW Ti nejde,asi kvoli tovarenskemu FW27(ale pises,ze sTi nahravat FW smerom hore siel,takze tam to asi nebude,zalezi,s akym FW si telefon kupil)...mozno sa este skus pohrat s nastavenim vo Winswupe,skus znizit rychlost a pod.Ak to nepojde,tak iba testpont.Ale potom uz nebudes potrebovat loader.

ok zkusim si s tim pohrat , jen pro zichr kdyz teda udelam test point (prerusim nejaky spoj na desce) pak budu moct primo patchovat FW 27? musim nejak upravovat kabel (dalsi dratek) nebo cokoli dalsiho? klidne mi vazne posli odkaz kde si o testpointu muzu precist vic, mam z toho trochu obavy Shocked Smile . jinak kazdopadne diky moc za rady
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2005 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak mas kabel servisny,mozes hned patchovat.Pozri sa na nasej stranke do sekcie testpointy,stiahni prislusny obrazok a tam uvidis,co rezat.Popripade Ti mozno poradia ludia,ktory ho uz na C60 rezali.
macin3
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2005 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tohle mi dělá kámošova m65(fw43).včera jsem to rešil a nevyřešil.
tak mě ještě napadlo ,jestli by nešel nahrát prvně oginální software od simensu (např. fw50) apak následovně tam dát přes winsvup 25?

za pokus to stojí ,zítra to asi skusím...

C25 ---------->C55 ---------->M55 ---------->S65 FW 58 + Patchy + neorig. kabel + Bluetooth+HF + 256 RS-MMC = nej mobil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2005 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

macin3 napsal:
tak mě ještě napadlo ,jestli by nešel nahrát prvně oginální software od simensu (např. fw50) apak následovně tam dát přes winsvup 25?

Tak to 100% nepůjde, v telefonu je zapsaný nejnižší možný tovární firmware a pod něj se nedostaneš. Pokud je telefon funkční můžeš so vše vygenerovat již pomocí java aplikace http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524. Pokud je telefon "mrtvý" požij tento postup http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409.
Jakmile je zaveden SKEY do telefonu, můžeš už změnit i verzi továrního firmware http://www.siemensmania.cz/content.php?id=642

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
macin3
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2005 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
macin3 napsal:

Tak to 100% nepůjde, v telefonu je zapsaný nejnižší možný tovární firmware a pod něj se nedostaneš. Pokud je telefon funkční můžeš so vše vygenerovat již pomocí java aplikace http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524. Pokud je telefon "mrtvý" požij tento postup http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409.
Jakmile je zaveden SKEY do telefonu, můžeš už změnit i verzi továrního firmware http://www.siemensmania.cz/content.php?id=642

telefon je funkční ale ma firmware 43 ,pres ten program tam je max 36 ,nebo tak nak.no neco stim skusim udelat v nejblišich dnech a uvidim.
skoro určite se ozvu ,protože tio bezproblému asi nebude.

tak zatim dik za navody
zatim..

C25 ---------->C55 ---------->M55 ---------->S65 FW 58 + Patchy + neorig. kabel + Bluetooth+HF + 256 RS-MMC = nej mobil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
macin3
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 11, 2006 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak.
jsem se dneska do toho pustil a vypadá to velmi nadějně.už nahrávám FW 25 Smile.moc nadějí jsem do toho nedával, ale povedlo se.

díky za pomoc ,ste fakt machři

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: