Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 7:54 pm Předmět: Hodně problémů po reinstall Win - prosim pomoc =o) |
|
|
Zdravim všechny, kdož se smilovali
Předem bych uved stručné informace o telefonu a systému:
Siemens M65, FW43 CZ, patchovaný - graf. a syst. patche, FW přehrávaný mnou z originální verze 12
Systém Win XP Pro SP2 po reinstallu
Mám celkem velikou sérii problémů. Dříve, před reinstallem Win jsem měl vše v pohodě, ale teď nastalo dost svízelná situace.
V telefonu mi nefungují MMS a teď je právě dosta akutně potřebuju. Po reinstallu jsem neměl čas se tím zaobírat ale teď jsem najednou zjistil, že mi nefunguje ani jeden program na komunikaci s telefonem. Nefunguje mi SIMOCO (225) - nechce semi spojit ani s jedním COMem - jakto?
(připojení přes USB) - dříve vše fungovalo...
V´-Klay, přes který jsem chtěl zrušit patche, které mi pravděpodobně způsobují již zmíněné problémy s MMS, mi také nefunguje a už si nepamatuju jak ho mám nastavit... =o(
Loader je tam již zavedený (myslim, že by to měl bejt on) a při SPOJENÍ s telefonem a když mám máčknout červené tlačítko -> máčknu a nic se neděje! Což je taky dost divný...
Vše přičítám tomu, že se mi telefon nechce spojit s počítačem a nevím proč!
Potřeboval bych ten problém s MMS vyřešit a posléze nejlépe od někoho poslat čistou zálohu, abych si moch přehrát nový FW...
Předem moc díky!!
M@T!  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
Alcatel One Touch -> Nokia 3510 -> Siem. ME45-> Siem. M65 FW12 -> FW43 CZ, graf. a syst. patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 7:56 pm Předmět: MMS |
|
|
Ještě k těm MMS:
Problém je takový (a mám ho už dlouho), že se telefon při zmáčknutí OK buď na doručené MMS nebo vytvořit novou MMS vypne (pípně a je tuhej..)
Někdo mi kdysi říkal, že to dělají systémové ikonky změněné přes graf. patch, což jsem používal.. V tom to ale nebylo. Tak jsem si to po nějakém čase zase napatchoval a používal. Mezitím jsem přeinstaloval systém a teď jsou ty potíže... Nemůžu to opravit  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
Alcatel One Touch -> Nokia 3510 -> Siem. ME45-> Siem. M65 FW12 -> FW43 CZ, graf. a syst. patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luken badatel

Založen: 26. 04. 2004 Příspěvky: 158 Telefon: mobilní 485.38 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: čt listopad 17, 2005 9:03 pm Předmět: |
|
|
Zkus přeinstalovat ovladač USB kabelu. Někde na SM (ale nevim kde) je odkaz na orig. Siemens. Aspoň mě to pomohlo. XP jsou nevypočitatelný, stačí malá změna a je vše OK nebo naopak.  _________________ Siemens C25 - C35 - M35 - C45 - C55 - S55 - S65 (na skok SE V630i) - SX1 - SXG75 - Benq-Siemens S68 - EF81 (3x) - SL75 a pak ANDROID
XPERIA X8, StarNote N9770, Lenovo P780 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tu mas tie drivery, staci pouzit google alebo yahoo :
DCA540 original Siemens
DCA510 original Siemens
a DCA500 ale to by ste asi chceli vela. Ten driver nema.  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 9:17 pm Předmět: |
|
|
To už sem si stáhnul ze SM, nějak to nefachá... Nainstaloval jsem a nic...  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
jakub.karasek všeználek

Založen: 06. 10. 2004 Příspěvky: 600 Bydliště: Rajhradice (Brno)
4261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 11:39 am Předmět: |
|
|
jakub.karasek napsal: | Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... |
Mno to zkoušim pořád - SiMoCo ho nemůže pořád najít! Nikde, ani na jednom COMu. Nainstaloval jsem ovladače tady ze SM pro můj typ (m65) a pak taky převod z USB na COM, aby to přečetlo...
FURT NIC  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

Založen: 19. 03. 2005 Příspěvky: 332 Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: pá listopad 18, 2005 12:32 pm Předmět: |
|
|
xmati napsal: | jakub.karasek napsal: | Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... |
Mno to zkoušim pořád - SiMoCo ho nemůže pořád najít! Nikde, ani na jednom COMu. Nainstaloval jsem ovladače tady ze SM pro můj typ (m65) a pak taky převod z USB na COM, aby to přečetlo...
FURT NIC  |
jo a jakej mas vlastne kabel? DCA-510? tak naco ovladace na prevodnik USB<->COM?
a mas v spravci zarizeni (tento pocitac-prava myska-zalozka hardware) nezi COMama zobrazenej i ovladac pro ten tvuj USB kabel?
este bys mohl preinstalovat jeste jednou XP  _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 12:57 pm Předmět: |
|
|
tom-as napsal: | xmati napsal: | jakub.karasek napsal: | Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... |
FURT NIC  |
jo a jakej mas vlastne kabel? DCA-510? tak naco ovladace na prevodnik USB<->COM?
a mas v spravci zarizeni (tento pocitac-prava myska-zalozka hardware) nezi COMama zobrazenej i ovladac pro ten tvuj USB kabel?
este bys mohl preinstalovat jeste jednou XP  |
jj mám DCA-510. No tak mě napadlo, že by to stim mohlo chodit.. Ale nechodí.
Koukám, že mám v těch COMech docela bordel. Zkusim to pořešit.  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 2:24 pm Předmět: |
|
|
Někde sem četl, že někomu pomohlo odstranit z WinXP "ServicePack2" !
U těch MMS to dělá na 90% nejakej system. patch ! _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá listopad 18, 2005 2:26 pm Předmět: |
|
|
Pjootr napsal: | Někde sem četl, že někomu pomohlo odstranit z WinXP "ServicePack2" !
U těch MMS to dělá na 90% nejakej system. patch ! |
Mno toje sice možný, ale to fakt dělat nebudu
Kvuli tomu sem taky dělal celej reinstall..
Potřebuju to zprovoznit i na SP2..  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 20, 2005 3:23 pm Předmět: Nejde |
|
|
Po nějaké době zkoušení a zkoušení se prostě nepovedlo.. Nevim co stim.. Řešil jsem to (jen velmi krátce) s Krokodýlem a zase velmi dlouho s Tomasem.. Nenapadá vás někoho, co stím?  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|