clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Sama od sebe se mačká šipka doprava

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Sama od sebe se mačká šipka doprava
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Franta Hřídel napsal:
Hm, to se mi taky stalo, ale pro změnu se mi pořád mačkal joistick dolů. Pak jsem zjistil, že se do něj, nebo spíš kolem něj dostala špína. Vyčistil jsem ho a je to vše OK Very Happy

Sakra, tak se mi to taky počochnilo. Sám od sebe se mačká joystick směrem dolů, foun je díky tomu skoro neovladatelnej Mad
Fakt ti pomohlo to vyčištění, nebo s ním mám naběhnout rovnou do servisu Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když máš gold class tak to budeš mít do pátku hotoví
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.aja. napsal:
když máš gold class tak to budeš mít do pátku hotoví

Mno což o to "Zlatotřída" by byla, ale kolik za to budou ty experti chtít Shocked? Nemá někdo zkušenost kolik tak zhruba stojí výměna joye?
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodl - SERVIS !!!

furt se mačká šipka doprava, nebo jakoby se zasekla protože nejde vůbec nic dělat, pohybovat se v menu Brick wall , hrát hry už vůbec ne Rolling Eyes a něgdy ani nejde kvůli tomu zadat pin Pray

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
CyberDeath
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tez se mi neco podobneho stalo. Me se sam od sembe zpoustel fotak a furt fotil delalo to asi den a pak to samo od sebe prestalo (a to sem ho od te doby co to zacalo delat v kuse nepouzival a nechal sem ho vyply a lezel na stole Laughing )
AldaHALtar
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Servis nepomuze, alespon ne oficialne. Nes sem to tam se stejnou veci trikrat a pokazdy prislo "zavada neshledana" akorat napotreti to uz bylo v pohode - tak to asi z milosti nakonec vymenili (a tradicne poskrabali sklicko) a vsechno pekne ututlali aby nemuseli vracet prachy a aby ten polointeligent co to kontroloval poprvy a podruhy nemel nejakou polizanici.
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2005 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AldaHALtar napsal:
Servis nepomuze, alespon ne oficialne. Nes sem to tam se stejnou veci trikrat a pokazdy prislo "zavada neshledana" akorat napotreti to uz bylo v pohode - tak to asi z milosti nakonec vymenili (a tradicne poskrabali sklicko) a vsechno pekne ututlali aby nemuseli vracet prachy a aby ten polointeligent co to kontroloval poprvy a podruhy nemel nejakou polizanici.

Hm, tak to se mám na co těšit. Už to mám s tímhle problémem v servisu (záruce) 3 týdny a furt to není. Už to vidím: "závada se nevyskytla" a já ho určitě nebudu ani moct pořádně zaponout Mad
No, dám vědět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2005 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som mal taky problem este s A52 a problem bol mala kvapka vody, ktora zasla pod tlacidla a mierne zaoxidovala pod tlacidlom 0. Niekedy samo od seba stlacilo 0, alebo ak som nieco stlacil (sipku) tak väcsinou dalo 0... Bol problem zapnut telefon a o zadani PIN uz ani nehovorim... Pomohlo precistenie. Ale najprv bol telefon v servise a za opravu pytali 5000 Sk (novy stal 2700 Sk), lebo vraj treba vymenit celu dosku. Radsej som nechal nech ho vratia v takom stave ako ho dostali a precistil som ho, doteraz ide v pohode...
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2005 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sh@dy napsal:
Ja som mal taky problem este s A52 a problem bol mala kvapka vody, ktora zasla pod tlacidla a mierne zaoxidovala pod tlacidlom 0. Niekedy samo od seba stlacilo 0, alebo ak som nieco stlacil (sipku) tak väcsinou dalo 0... Bol problem zapnut telefon a o zadani PIN uz ani nehovorim... Pomohlo precistenie. Ale najprv bol telefon v servise a za opravu pytali 5000 Sk (novy stal 2700 Sk), lebo vraj treba vymenit celu dosku. Radsej som nechal nech ho vratia v takom stave ako ho dostali a precistil som ho, doteraz ide v pohode...

jj sou to desni vydridusi ...nevi co bysi nauctovali ...udelal si velmi dobre..krasne si s nima vy*ebal..presne tak se na ne musi

http://cuir.wz.cz
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak napíšu, jak to nakonec dopadlo:

Po třech týdnech v servisu mi řekli, že je telefon neopravitelný a vrátili mi peníze. Takže bych to sám těžko opravil...

Ale to nevadí, protože si koupím nový telefon a zase Siemens SX1! Twisted Evil
Bohužel úplně nový už ho neseženu Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2005 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AldaHALtar napsal:

Jo je to zajímavý ale volali mi že už je to spravený a že to ve středu pošlou Whistle

novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už mám moji SX1 Dancing Dancing Dancing Byla tam 2 týdny a spravili joystick i kontakt se sluchátkama. Razz Razz Razz

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: