Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 2:15 pm Předmět: novy software |
|
|
cau, poradte mi prosim jak mam soupnout do founu novy software.
kdyz spustim novej soft (verze 12 cz) a chcu to nahrat do sx pomoci usb kablu, tak me to dycky napise, telefon nebyl nalezen.
ma se to delat se simkou nebo bez, a co s tim aby to naslo telefon?
diky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Zaslal: po září 27, 2004 6:55 pm Předmět: Re: novy software |
|
|
tronda napsal: | cau, poradte mi prosim jak mam soupnout do founu novy software.
kdyz spustim novej soft (verze 12 cz) a chcu to nahrat do sx pomoci usb kablu, tak me to dycky napise, telefon nebyl nalezen.
ma se to delat se simkou nebo bez, a co s tim aby to naslo telefon?
diky! |
ale cece__zkusal si hledat na foroch??
asi ne co
nuze tedy este ednou:
-pripoj USB kabl ke kompu
-pripoj SX1 na kabl (vypnuty)
- je jedno estli tam mas simku ci ne_je ale doporuceno ji vyndat
-zapni SX1_cku timto zpusobem: stiskni yoistick (smer dolu) a drz a stiskem cerveneho tlacitka zapni SX1_cku
-nabehne ti Service Update Tool:
"SX1 Software Update
Connect USB cable
and start update
software on PC."
-nyni jak ti rika primo telefon spust UpdateTool for SX1 by Siemens (/je zcela pravdepodobne, ze ti system ohlasi nove nalezeny hardware, ovladace budex mit tam, od kud spoustis UpdateTool (po jeho spusteni se ti u neho vytvori 2 soubory), na instaluj rucne nebo naved Pruvodce nove nalezenym Hardwarem na danou slozku s temito dvemi nove vytvorenymi soubory a instaluj SX1_cku ako Update SX1)
-vse je pripraveno pro spusteni a preflashovani SX1
ale radej este jednou vse pro poradek:
1)plne nabita baterie v SX1
2)stabilni operacni system
3)optimalne zalozni zdroj pro pocitac
4)pripojena SX1_cka na USB kabel a spravne nainstalovana
-co vic_spustime UpdateTool, vybereme jazyk, souhlasime, a hledame SX1 v Update Modu, flashujem, cekame (cca 15-20minitz), hotovo___ohoho SX1 s novym Firmware
kapisto???  _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Landis začátečník

60.48 SMM
|
Zaslal: ne říjen 03, 2004 9:42 am Předmět: dotaz k postupu |
|
|
Zkousel sem tenhle postup ale vubec nic mi nenabehne kdyz tam neni simka tak to pise vlozte sim a kdyz tam je tak se to normalne zapne moh bys te mi nekdo poradit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 03, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
HMM tak s tou SIMkou mate pravdu me to delal kolega z prace presne si ten postup nepamatuju ale dohromady bych to asi dal ale zpet k te sim karte ja ji tam nechal a po nainstalovani noveho FW jse mi cela smazala jeste ze jsem to mel vsechno zalohovany taky si to zalohuj nebo bys mohl o vsechno prijit jo a kdyz nainstalujes FW14 tak ti pujde zezacatku v nemcine tak na to pozor ja pak musel zdlouhave vse hledat!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 03, 2004 2:52 pm Předmět: Re: dotaz k postupu |
|
|
Landis napsal: | Zkousel sem tenhle postup ale vubec nic mi nenabehne kdyz tam neni simka tak to pise vlozte sim a kdyz tam je tak se to normalne zapne moh bys te mi nekdo poradit? |
Mě to jde,jenom ten joistick neni směr dolu,ale zmáčknout a zároveň zapnout foun.Hnedle se napíše na founu že se má připojit kabel a tak... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Zaslal: st říjen 06, 2004 7:56 pm Předmět: Re: dotaz k postupu |
|
|
Xfantasy napsal: | Landis napsal: | Zkousel sem tenhle postup ale vubec nic mi nenabehne kdyz tam neni simka tak to pise vlozte sim a kdyz tam je tak se to normalne zapne moh bys te mi nekdo poradit? |
Mě to jde,jenom ten joistick neni směr dolu,ale zmáčknout a zároveň zapnout foun.Hnedle se napíše na founu že se má připojit kabel a tak... |
jo mas praudu_ted sem si to uvedomil_proste stisknout dovnitr (ale to uz by mohli taky lidi trochu pochopit, NE?? ) _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Zaslal: st říjen 06, 2004 7:58 pm Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | HMM tak s tou SIMkou mate pravdu me to delal kolega z prace presne si ten postup nepamatuju ale dohromady bych to asi dal ale zpet k te sim karte ja ji tam nechal a po nainstalovani noveho FW jse mi cela smazala jeste ze jsem to mel vsechno zalohovany taky si to zalohuj nebo bys mohl o vsechno prijit jo a kdyz nainstalujes FW14 tak ti pujde zezacatku v nemcine tak na to pozor ja pak musel zdlouhave vse hledat!!!!!! |
hmm_divny_nikdy nevyndavam simku_ a este se mi nestalo ze by se mi neco z ni smazlo__
inax:___estli nemas na mysli seznam a zpravy, apod. kery se ti ukladaj na C:\ v SX1_cce  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Zaslal: so říjen 23, 2004 1:16 pm Předmět: |
|
|
kdyz chci nahrat do sx1 novy software (v.14) pres WinSwup, musim mit servisni usb kabel? mam jen servisni seriovy a obycejny usb kabel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 25, 2004 7:35 am Předmět: |
|
|
No to mam na mysli bylo to opravdu docela nemile!!!Ted to projistotu zalohuji kazdy tyden!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 25, 2004 10:16 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsem zapnul SX ve flash módu,tak Win XP nenašli ovladač.Ale někde jsem stáhnul v14 winswup verzi a tam byl.Po nainstalování mi již s Winswupem komunikoval.
Pokud ten driver chcete,dejte vědět a já ho pošlu... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 11:45 am Předmět: |
|
|
To je zvlastni ja taky jedu v XP ve winsup 12 a vse jede!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tronda badatel

280.76 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 3:40 pm Předmět: |
|
|
tronda napsal: | kdyz chci nahrat do sx1 novy software (v.14) pres WinSwup, musim mit servisni usb kabel? mam jen servisni seriovy a obycejny usb kabel. |
sem debil a neumim pracovat s WinSwupem nebo potrebuju SERVISNI USB KABEL ???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 10:26 pm Předmět: |
|
|
Na to ti stačí orig USB dodávanej s telefonem...... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
|