Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Myslíte si že je to uskutečnitelné? |
Ano |
|
26% |
[ 60 ] |
Nevím,ale byla by to bomba |
|
49% |
[ 110 ] |
Ne |
|
8% |
[ 19 ] |
Tohle je ale pěkná kravina |
|
15% |
[ 35 ] |
|
Celkem hlasů : 224 |
|
Autor |
Zpráva |
hairy.pecker řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004 Příspěvky: 951 Bydliště: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 21, 2005 8:23 pm Předmět: |
|
|
hele a nebylo by lepší jenom "dopilovat" ten linux co už je na S65? (myslim ten jak jde všechno kromě BT, prej...) _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Založen: 21. 07. 2004 Příspěvky: 525 Bydliště: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 21, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
hairy.pecker napsal: | hele a nebylo by lepší jenom "dopilovat" ten linux co už je na S65? (myslim ten jak jde všechno kromě BT, prej...) |
Dobra rada nad zlato )
Tak ho najdi a hod nam sem link. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 21, 2005 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem procital ten servisni manual k ty motorole, ale nikde tam nemuzu najit co je v ni za procesor, asi by to chtelo spis nejakou podrobnou specifikaci. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 6:43 am Předmět: |
|
|
U te Motoroly me ted jenom napada, ze ma dotykovy display, ale S65 nema...
EDIT: Jo a taky me jeste napada, jak je u S65 organizovana pamet? Jestli si dobre pamatuju, tak u x55 rady se pamet adresovala v urcitych blocich (neco jako segment:offset u x86 procesoru v realnem modu). Linuxove jadro totiz v zasade potrebuje linearni adresovy prostor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 8:06 am Předmět: |
|
|
hairy.pecker napsal: | hele a nebylo by lepší jenom "dopilovat" ten linux co už je na S65? (myslim ten jak jde všechno kromě BT, prej...) |
Bylo by to snažší,ale má to malej háček - to bylo jen ovládání a práce s telefonem pod linuxem,kde nešlo to BT.
Kdyby to byl os do telefonu tak to tu neřešíme  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Založen: 19. 10. 2004 Příspěvky: 951 Bydliště: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 2:46 pm Předmět: |
|
|
jamaica napsal: | hairy.pecker napsal: | hele a nebylo by lepší jenom "dopilovat" ten linux co už je na S65? (myslim ten jak jde všechno kromě BT, prej...) |
Bylo by to snažší,ale má to malej háček - to bylo jen ovládání a práce s telefonem pod linuxem,kde nešlo to BT.
Kdyby to byl os do telefonu tak to tu neřešíme  |
áha  _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 8:33 am Předmět: |
|
|
Stále se hledá schopný programátor!Jestli máte někdo zájem,napište  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 2:38 pm Předmět: |
|
|
Podivejte se na tohle
http://www.picotux.com/techdatae.html
když jede linux v tomhle tak proč by neměl jet v S65  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
Treba proto, ze tohle bylo od zacatku pro Linux navrzeno a pouzili jenom komponenty, ktere jsou bez problemu v Linuxu podporovane  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jirka-xxx badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 3:20 pm Předmět: |
|
|
A už ste začali to předělávat? Nebo spš začne se s tim někdy? _________________ Philip Sawy -> Alcatel One touch -> Alcatel OT 301 -> Siemens C35i -> Sony J7 -> N5510 -> CF62 [FW12CZ,TP,Patche] + Samsung D500
...::: A55 to C55 ..::.. M55 NO T-Mobile ..::.. CT70 Patching ..::.. CF62 Patching :::... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 7:17 pm Předmět: |
|
|
Jirka-xxx napsal: | A už ste začali to předělávat? Nebo spš začne se s tim někdy? |
Začne se s tim až se najde někdo kdo bude umět programovat a bude ochoten na tom dělat a upravit třeba ten linux pro S65.
Aleještě se nenašel žádnej programátor  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
Nechci bejt hnusnej(taky bych byl rad kdyby se to povedelo), ale myslim, ze se ani zadnej dost blaznivej programator nenajde. Pokud existuje nekdo kdo by byl schopny neco takoveho udelat a chtelo by se mu do toho, tak uz by to podle me davno zkusil a nekde na netu by o tom byla aspon zminka. Hlavne bych rekl, ze to neni prace pro jednoho cloveka. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pholman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 9:04 pm Předmět: |
|
|
CrazyCZ napsal: | Nechci bejt hnusnej(taky bych byl rad kdyby se to povedelo), ale myslim, ze se ani zadnej dost blaznivej programator nenajde. Pokud existuje nekdo kdo by byl schopny neco takoveho udelat a chtelo by se mu do toho, tak uz by to podle me davno zkusil a nekde na netu by o tom byla aspon zminka. Hlavne bych rekl, ze to neni prace pro jednoho cloveka. |
řek' bych že právě proto sháněj další lidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
novice začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st listopad 23, 2005 9:44 pm Předmět: Re Linux |
|
|
V tom nadseni nieco je aj ked som skeptik. Ono je to tak. Aj keby sa nejaky genius nasiel. Bez vyvojovych nastrojov a zaroven potreby vsetko sa ucit, trvat to bude rok-dva. Za ten cas svet mobilov bude niekde uuuplne inde a mobil o aky sa snazis alebo lepsi bude v akcii za 99 korun. Toz zamysli co |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 4:07 pm Předmět: |
|
|
Trochu OT,ale nemoh sem si pomoct - takhle toho programátora vážně neseženu
Na MM jsem založil podobný topic s odkazem sem,aby byla větší šance že se najde zkušený programátor pro náš záměr a topic mi byl okamžotě smazán - zde citace SZ konverzace mezi mnou a panem Markem L.,adminem MM poté co jsem se divil že mi ho smazali:
Marek L. napsal: | Dobrý den, nepochopil jste to.
V příspěvcích, které jsme smazali, jste nedělal nic jiného, než zval ostatní na SiemensManii. Věřím, že pochopíte, že nemáme zájem, abyste naše čtenáře posílal jinam. |
citace: | dal sem tam přímej link na tuhle diskusi a né na hlavní stránku Siemensmanie a přesto to smazali,leč v pravidlech chování na jejic fóru mají následujicí
|
citace: | Zbytek Vaší SZ jsem pochopil,ale výše citované nikoli.Než jsem založit diskusi s odkazem na siemensmanii přečetl jsem si pravidla chování na tomto webu,konkrétně pravidla chování v sekci SIEMENS,kde najdete toto(pokud jste to četl - Psal to váš moderátor ConPower)
2. Odkazy apod.
a) Budeme odstraňovat odkazy mířící na hlavní stránku určitého webu (např.: Na www.*******.cz je podobné téma, podívej se tam). Odkazy, které budou směřovat přímo na daný problém, tolerujeme (např.: Podívej se na http://*******.cz/index.php?s=forumn&action=vthread&forum=1&topic=****, tam to najdeš). Na fóru je samozřejmě stále zakázána reklama; i na vlastní stránky.
[url=adresa_odkazu]Text pod odkazem[/url]
Předpokládám že zde pracujete jako tým a vy osobně víte o tom co kde píší vaši moderátoři.
Z tohoto usuzuji že jsem neporušil pravidla chování na v tomto fóru.Pokud ano tak si návod na chování na tomto fóru upravte tak aby byl více srozumitelný.
Dále - odkaz na SM jsem tam dal proto,že se jedná o siemens a diskuse už tam funguje delší dobu.Nebylo to z "důvodů odlákávání čtenářů",ale jen proto aby se k tomu nevyjadřovali zdejší "moulové" vlastnící SE,nokie a jiná zařízení,jenž o patchování a perzonifikaci FW nemají ani zdání(a jak sám dobře víte,u Siemense je tato možnost jedinečná - proto jsem si vybral i siemens S65 jako model na kterém chceme provést výše zmíněný experiment a ne uzavřenou nokii či jiné.
Nic méně,další diskusi a v jiné sekci zakládat nebudu protože by jste ji byl opět nucen smazat,protože (řídíte se přeci pravidly tohoto fóra)by v ní byl opět link na diskusi která probíhá na SM.
Děkuji Vám jinak za vysvětlení. |
Jde tu o to že jak zjistěj že ste z jiný sajtny,tak ste hned na černý listině a všechno Vám smažou Místo aby tohle podpořili,tak to zadupou dřív než se někdo ozve  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|