Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:10 pm Předmět: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
Martin C napsal: |
Tak jsem ti je hodil na mail,ale az ted jsem si vsim ze mas vecko a ty maj jiny displeje,no mely by chodit taky,kdyz tak si je trosku zmensi,nebo napis a az budu mit zase chvilku udelam i dalsi verze,cau. |
Dikes, ide to,akurat su trosku vacsie a tie ramceky snad nejako opravim. Tak budem sa tesit aj na dalsie ikonky  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:21 pm Předmět: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
Drobcek9056 napsal: | Martin C napsal: |
Tak jsem ti je hodil na mail,ale az ted jsem si vsim ze mas vecko a ty maj jiny displeje,no mely by chodit taky,kdyz tak si je trosku zmensi,nebo napis a az budu mit zase chvilku udelam i dalsi verze,cau. |
Dikes, ide to,akurat su trosku vacsie a tie ramceky snad nejako opravim. Tak budem sa tesit aj na dalsie ikonky  |
No s tema rameckama se musim nejak porvat,zkusit photoshop,proste to vsechno okolo ikon oznacit "MagickouHulkou",vymazat a pak PNG-cko ulozit s pruhlednosti..stoprocentne to de,jen mit ten cas.
S tou velikosti,zkus v nejakym editoru,jestli mas treba ZonerMediaExplorer vsechny obrazky sakumprask zmensit bud na velikost 75 nebo 50 procent a popripade trosku zaostrit,ale to snad nebude potreba,cau. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:24 pm Předmět: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
Martin C napsal: |
No s tema rameckama se musim nejak porvat,zkusit photoshop,proste to vsechno okolo ikon oznacit "MagickouHulkou",vymazat a pak PNG-cko ulozit s pruhlednosti..stoprocentne to de,jen mit ten cas.
S tou velikosti,zkus v nejakym editoru,jestli mas treba ZonerMediaExplorer vsechny obrazky sakumprask zmensit bud na velikost 75 nebo 50 procent a popripade trosku zaostrit,ale to snad nebude potreba,cau. |
S tou velkostou mi to ani nevadi,aspon vidim,ze co tam je  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 24, 2005 10:50 pm Předmět: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
S tou velikosti,zkus v nejakym editoru,jestli mas treba ZonerMediaExplorer vsechny obrazky sakumprask zmensit bud na velikost 75 nebo 50 procent a popripade trosku zaostrit,ale to snad nebude potreba,cau. |
S tou velkostou mi to ani nevadi,aspon vidim,ze co tam je  |
Dostal jsi tu fotku myho milacka? (myslim tim samo 75ku,ne ale babu! )
docela ujse ne? ale ty okraje me fakticky dost sej....  _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: pá listopad 25, 2005 3:52 pm Předmět: |
|
|
Mně se teda hódně líbí, design se IMHO fakt moc povedl.. Za ten dávám všem jedničku s hvězdičkou (hodně se mi líbí třeba u vysouváku klávesnice podobná s tou z SL75) . Jenom škoda malé paměti, 1,5 MB je dneska fakt málo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
Whitek napsal: | Me to pripada, jako velky krok zpet, nejen oznacenim, ale i pameti atd... To se tedy BenQ zase vytahl  | Co sa tyka pamäti atd. mozno, ze mal siemens na sklade este nejaky starsi hw a tak spravili low-endove telefony, kde to vsetko pouzili  _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 10:22 pm Předmět: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
S tou velkostou mi to ani nevadi,aspon vidim,ze co tam je  |
Tak finalni verze ikon z nove rady urcena pro nase x65 a x75 milacky je na svete co nevidet by je meli admin. tohoto webu zverejnit,snad se budou libit  _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|