clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kde sehnat SX1 McLaren nebo Second Edition?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kde sehnat SX1 McLaren nebo Second Edition?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2005 10:41 pm    Předmět: Kde sehnat SX1 McLaren nebo Second Edition? Odpovědět s citátem

Došel jsem k závěru že pokud si koupim novej telefon tak to bude něco se Symbianem a jelikož jsem pravověrný siemensák tak volba jasně padla na SexyONE ale má to jeden háček, nechci ten "obyčejnej" s pochromovanym joystickem, po všech čertech jsem sháněl tu verzi která má joystick podobnej jako řada X65 a popisky tlačítek na boku displeje ale bylo mi řečeno že to snad ani neexistuje a proto se obracím na vas... existuje a dá se vůbec sehnat?
Moc se mi líbí SX1 McLaren a klidně bych za něj i něco připlatil ale tu sehnat taky nejde Crying or Very sad . Nevíte někdo o nějákym e-shopu nebo kamenym obchodu někde v Praze?
Budu Siemensácky vděčnej za každej ohlas ThanX.

Tady ještě nějáký obrázky (sorry za velikost ale ať je ten rozdíl pořádně vidět):
Normální u nás běžná SX1:

------------------------
Nejspíš druhé vydání SX1:

------------------------
SexyONE Mclaren:

------------------------
Ještě nějáká jiná verze ale v realu asi neexistující ale sakra pěkná:

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"

Naposledy upravil Yurii dne pá listopad 25, 2005 11:35 pm, celkově upraveno 6 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2005 11:26 pm    Předmět: Re: Kde sehnat SX1 McLaren nebo Second Edition? Odpovědět s citátem

Yurii napsal:
Došel jsem k závěru že pokud si koupim novej telefon tak to bude něco se Symbianem a jelikož jsem pravověrný siemensák tak volba jasně padla na SexyONE ale má to jeden háček, nechci ten "obyčejnej" s pochromovanym joystickem, po všech čertech jsem sháněl tu verzi která má joystick podobnej jako řada X65 a popisky tlačítek na boku displeje ale bylo mi řečeno že to snad ani neexistuje a proto se obracím na vas... existuje a dá se vůbec sehnat?
Moc se mi líbí SX1 McLaren a klidně bych za něj i něco připlatil ale tu sehnat taky nejde Crying or Very sad . Nevíte někdo o nějákym e-shopu nebo kamenym obchodu někde v Praze?
Budu Siemensácky vděčnej za každej ohlas ThanX.

Ja teda nevim, ale moc s tim nepocitej ze to nekdo najde, ono je docela problem najit SX1 (normalni) uplne novej na koupi. Kazdopadne preju hodne stesti

Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taka verzia neexistuje.Je to len obycajny original obrazok ktory sa lisi od reality.Bohuzial je to tak.
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To druhy vydani bych rekl, ze je spis prvni, nebo jeste pred vyjitïm phonu na trh. Tu black edici(McLaren) bych si taky nechal libit Laughing . Co se tyce novyho, tak to nevim... Ale vcera jsem prolezl 3 bazary a vsude byl, fakt jsem cumel! Shocked Pokazdy ale za 5000,- ale vypadaly jako novy.... Btw. jsem ze Zlina wink

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novej fon pro mne neni problem, vim o trech jeste funglovkach ruzne po praze. Dancing No ale to s tim druhym vydánim mě mrzí, líbí se mi o moc víc... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mrkiller
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To druhý vydání, je velice zajímavý, zajíamlo by mě, jaks na to přišel, protože je to fotka prototypu, mimochodem i v manuálu a na krabici jsou podobný fotky, ale je jasně vidět, že spousta věcí v menu je z Nokie (Services, Pinboard). Mě osobně se ale líbí víc, než finální verze, a hlavně má na joysticku prolis, takže se stoprocentně musel líp ovládat.
Rady
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 4:31 pm    Předmět: SX1 Odpovědět s citátem

V bazaru je i za 3000, a možná bude ještě v záruce, viděl jsem jich několik, např. ve Vyškově a v dobrém stavu. Jinak JOY a kryty se dají vyměnit. Vyjde to celkem na 200 Kč.
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 5:46 pm    Předmět: Re: SX1 Odpovědět s citátem

Rady napsal:
V bazaru je i za 3000, a možná bude ještě v záruce, viděl jsem jich několik, např. ve Vyškově a v dobrém stavu. Jinak JOY a kryty se dají vyměnit. Vyjde to celkem na 200 Kč.

Tak mi sem napis, kde sezenes cerny klavesnice a tu bocni gumu.... hm?
Na mobiltecu kdyz to spocitas cely, tak to vyjde na necely 4000,- Rolling Eyes Crying or Very sad

Rady
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 5:59 pm    Předmět: SX1 Odpovědět s citátem

gumu jse natřel černým popisovačem (stál 50Kč) a je to super.Klávesnici asi
jen tak neseženeš.Ja měl mobil v černém krytu , ale zvolil jsem pak stříbrnou
a černý střed, líbí se mi to víc.Jelikož sklíčka na kupovaných krytech jsou špatné kvality tak jsem tam dal sklíčko z orig krytu.
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 6:02 pm    Předmět: Re: SX1 Odpovědět s citátem

Rady napsal:
gumu jse natřel černým popisovačem (stál 50Kč) a je to super.Klávesnici asi
jen tak neseženeš.Ja měl mobil v černém krytu , ale zvolil jsem pak stříbrnou
a černý střed, líbí se mi to víc.Jelikož sklíčka na kupovaných krytech jsou špatné kvality tak jsem tam dal sklíčko z orig krytu.

jak dlouho ti na ty gume ta cerna vydrzi? Chtel bych komplet black Crying or Very sad ale 4tk se mi fakt davat nechce....

Rady
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 6:06 pm    Předmět: Sx1 Odpovědět s citátem

mám to 2 měsíce a je to stále stejné a hlavně to není poznat že je to popisovačem.Mohl bych poslat fotku, ale musím nabít foťák.
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 6:10 pm    Předmět: Re: Sx1 Odpovědět s citátem

Rady napsal:
mám to 2 měsíce a je to stále stejné a hlavně to není poznat že je to popisovačem.Mohl bych poslat fotku, ale musím nabít foťák.

Oka, tak to pak vyfot a postni pls. a necerni to? Ale uz by to chtelo ukocit tuhle diskuzi, pac tady stejne jeden mod napise OT, tak kdyztak napis cez SZ, i kdyz si myslim ze tohle zajima vic lidi.

Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky by men to zajimalo ale musi to vypadat silene blbe... kdyz jsem videl fotky SexyONE s cernym neoriginalnim krytem a standardní klávesnicí a mne to připadalo spíš jako NeSexyONE Rolling Eyes
Když už tak by to chtělo i černou klávesnici ale tenhle artikl s myslim fakt nebude snadný sehnat.

P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co byla ta SX1 SE co tam bylo jinýho ??
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2005 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta červená SX1 je speciální edice Mille Miglia