clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON SPÍ.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON SPÍ.

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JOSEFFFFFF
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 8:30 pm    Předmět: PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON SPÍ. Odpovědět s citátem

PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON SPÍ. POTŘEBOVAL BYCH HO OŽIVIT AŤ MŮŽU VRÁTIT TEN, PŘES KTEREJ TEĎ JEDU. DÍK A AHOJ Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin C
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 8:39 pm    Předmět: Re: PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON Odpovědět s citátem

JOSEFFFFFF napsal:
PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON SPÍ. POTŘEBOVAL BYCH HO OŽIVIT AŤ MŮŽU VRÁTIT TEN, PŘES KTEREJ TEĎ JEDU. DÍK A AHOJ Shocked

Nevim,jak se ti povedlo do telefonu "nacpat" 12V Shocked ,ale kazdopadne mu vystroj pohreb Crying or Very sad ,elektronika nema zadnou sanci to prezit a standartni napajeci napeti je myslim 3V

jaby
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 8:51 pm    Předmět: Re: PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON Odpovědět s citátem

[quote="Martin C"]
JOSEFFFFFF napsal:

je asi po něm drátky se asi uškvařily nebo nastal skrat Crying or Very sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
MAO
táta fóra
táta fóra

7890.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 8:54 pm    Předmět: Re: PUSTIL JSEM DO SVÝHO MILÁČKA(M55) 12 VOLTŮ ČESKÝCH A ON Odpovědět s citátem

Martin C napsal:
JOSEFFFFFF napsal:

Nevim,jak se ti povedlo do telefonu "nacpat" 12V Shocked ,ale kazdopadne mu vystroj pohreb Crying or Very sad ,elektronika nema zadnou sanci to prezit a standartni napajeci napeti je myslim 3V

3,7V 12 v by zas tak nebylo hrozne (ne dobre bylo) ale vic se bojim Amper rech muselo taky byt dost a to nemohly vydrzet tranzistory a jine SMD soucastky Think

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
JOSEFFFFFF
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 8:54 pm    Předmět: 12V V M55 Odpovědět s citátem

JDE TO UPLNĚ V POHODĚ. Very Happy KUCHNUL JSEM DATOVEJ KABEL A Z POČÍTAČE, ABY SE MOBIL NEVYBÍJEL PŘI SERFOVÁNÍ, PŘIVEDL NAPÁJENÍ. S ČISTYM SVĚDOMIM JSEM SE DOMNÍVAL, ŽE SPOJENÍ ŽLUTÁ-ČERNÁ NA NAPÁJENÍ JE 5V. Shame on you A VONO NE.
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 8:22 am    Předmět: Re: 12V V M55 Odpovědět s citátem

JOSEFFFFFF napsal:
JDE TO UPLNĚ V POHODĚ. Very Happy KUCHNUL JSEM DATOVEJ KABEL A Z POČÍTAČE, ABY SE MOBIL NEVYBÍJEL PŘI SERFOVÁNÍ, PŘIVEDL NAPÁJENÍ. S ČISTYM SVĚDOMIM JSEM SE DOMNÍVAL, ŽE SPOJENÍ ŽLUTÁ-ČERNÁ NA NAPÁJENÍ JE 5V. Shame on you A VONO NE.
Nemáš na klávesnici i malá písmenka? Think
Pokud jde o telefon, tak pokud Ti nejede po zásahu vyšším napětím, tak jde o hardwarovou závadu, kterou ani servis neopraví jinak, než výměnou celé desky. Zajdi si do nějakého bazaru pro jinou M55. Hand
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
JOSEFFFFFF
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2005 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zatim nic novýho Applause
mrkiller
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 22, 2005 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m55 nemá, jako žádnej jinej siemens, ocranu proti většímu napětí, takže zřejmě odešly obvody pro nabíjení baterie, která v důsledku tohodle skončia, jediná šance je výměna desky, jinak jenom novej m55, mimochodem jeden prodávám, kdybys měl zájem Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: