clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Patch na Bluesky

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Patch na Bluesky

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
caveron
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2005 6:26 pm    Předmět: Patch na Bluesky Odpovědět s citátem

Pustil jsem se do vyroby patche na zruseni "Bluesky", nyni mam verzi, ktera vyzaduje nahrany soubor na C: nebo na pametove karte. Casem se snad povede udelat verzi, ktera bude intengrovana kompletne do firmware, ale jelikoz je soubor o hodne vetsi nez puvodni verze, tak bude potreba odhalit metodu komprimace rsc souboru... Snad se to povede

Zatim zde davam odkaz na nynejsi verzi patche. Prosil bych o vyzkouseni a pripadne navrhy na lepsi prelozeni. Precejenom nekde neni sklonovani podle puvodni verze to prave orechove. Budu rad za vsechny pripominky a doufam, ze nikomu nevadi, ze jsem to zverejnil.

----------------------------------------------------------------------------------
Nová verze obsahující opravu přímo na disku Z: http://kamna.net/sx1/bluesky13.zip

Naposledy upravil caveron dne pá prosinec 02, 2005 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Garcy
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, ale mě se tam to bluesky při více zprávách docela líbí, asi bych to neměnil, a když už, tak bych chtěl umět to nahradit něčím jiným, ale ne něčím normálním Very Happy
A jak to měníš? nešel by tam koneckonců dát i obrázek?? Question

www.garcy.wz.cz

FUNVIDEA.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
caveron
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No kdyz uz mas ten muj patch, tak staci pomoci rscutil upravit aknnotpi.r25 a do nej si jako preklad muzes napsat co chces Very Happy. Jinak obrazky by sly zmenit tak, ze bys je upravil v souboru Z:\system\data\Avkon.mbm (v tom souboru je skoro vsechna grafika telefonu) a pak jej ulozil treba na pametovku a zase bys v aknnopti.r25 prepsal cestu k souboru tak, aby se obrazky nacitaly z noveho umisteni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2005 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:-) Bluesky je pekna vec ale mi se tam treba misto toho objevuje Beach :-) a to i pri jedne zprave :-)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom pro ty co nectou konkurenci: patch na blue sky, ktery nezasahuje do zadneho jineho disku a nevyzaduje zadny jiny soubor, opravuje chybu primo na Z. http://kamna.net/sx1/bluesky13.zip
CyberDeath
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 10:31 pm    Předmět: BlueSky Odpovědět s citátem

Ja nevim kdo by to chtel menit a blue sky odstranovat Exclamation
Vzdyt je to funkce telefonu Smile a zadny jiny telefon ji nema Dancing

kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2005 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co všichni blázníte, že je Blue Sky dobrý? Vždyť je to chyba jako prase, pro mě je důležité vědět, jestli mám přijatých 5 zpráv (a být v klidu, protože o nich vím) nebo 30 (a třeba je začít číst).

Kdybych zrovna neměl telefon napůl nefunkční, tak do toho patchu jdu Rolling Eyes
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, možná to bude znít blbě, ale jak ten patch do telefonu dostanu, resp. do jaké složky mám ten soubor nahrát? Jsem v tomto nováček, takže poprosím o trpělivost... :-)
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deny.cz napsal:
Heh, možná to bude znít blbě, ale jak ten patch do telefonu dostanu, resp. do jaké složky mám ten soubor nahrát? Jsem v tomto nováček, takže poprosím o trpělivost... :-)
Koukni do sekce patche.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem a programem PatchCon jsem se to pokusil konvertovat. Vznikl mi soubor bez jakekoliv pripony a dal jsem se nedostal. :-/
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viz: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9654&start=510

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
deny.cz
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ač se za mobilní lamu opravdu nepovažuji, stále se mi to nepodařilo rozchodit. :-/ Sekci o patchování jsem pročetl, bohužel konkrétní thread o patchování SX1 tam chybí. No, asi jsem uvízl na mrtvém bodě...
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deny.cz napsal:
Ač se za mobilní lamu opravdu nepovažuji, stále se mi to nepodařilo rozchodit. :-/ Sekci o patchování jsem pročetl, bohužel konkrétní thread o patchování SX1 tam chybí. No, asi jsem uvízl na mrtvém bodě...
Nechybí. Stačí kouknout do FAQ nebo na patche

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: