Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vrsek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 10, 2005 8:34 pm Předmět: c65 nejde se pripojit pres gprs a posilat levneSMS vypina se |
|
|
muzu z c65 kdyz mám firmwear12 posilat levne sms pres gprs. Slozite to porad nastavuju cosi a nejde stahl jsem si programek na sms a nic. mam eurotel paušal wap mam aktivovany a v nastaveni by taky nemela být chyba. a jeste se mi obcas vypina a pak nejde zapnout a nahodit az po vydelani baterky. nekdy se jen rozne pipne a nic nenajede tak pak se treba na potreti po zopakovani vydelani baterky chytne nebo kdyz ani trikrat nepomuze baterka tak ho musim dat na nabijecku a pak za chvilku najede. mam ho jit relamovat. v nahravani firmwaru se ale nevyznám kabel nemám jsem pres telefony antitalent
Dík za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majjkyy pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 10, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
Hm.Kdyz si netroufnes nahrat FW dle navodů co najdes tady na SM tak to zkus nechat prehrat v servise.Urcite to pomuze.Nejsem si jisty,ale kdyz je v zaruce tak by to mohlo byt zdarma,ale to jen hadam :)Ale FW12 uz snad v mobilu nikdo nema Já mam taky C65 a jedu na FW 56 a to je ku....rozdil oproti FW12. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vrsek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 10, 2005 8:48 pm Předmět: dik |
|
|
zkusim to zareklamovat a nebo tam dam ten vyssi dik za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom-as rozumbrada

Založen: 19. 03. 2005 Příspěvky: 332 Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 9:44 pm Předmět: |
|
|
je mozne, ze je to tim starym FW (ale nemusi byt)
v oficialnim Siemens servise ti to prehrajou zdarma bez straty zaruky _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|