Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 6:46 pm Předmět: nefunguje sipka dolu. co s tim |
|
|
Telefon mam rok. Pri hledani MP3 jsem joystikem posouval dolu.Po chvilce jsem ho pustil a rolovalo to stale dokola.Podarilo se mi foun vypnout. Po zapnuti me nejde posouvat sipkou dolu. Pri nakloneni joystiku mam pocit ze tam snad nejaky kontakt bude. Odvozuji to s odporu joystiku, snad. Foun je v zaruce. Ale je tam soft od Gandalfa, temata, ikony baterky a signalu... A mam pocit ze mi budou delat v siemensu problem. Ze tam neni origos soft. Abych neprisel o zaruku.Tak jsem ho chtel rozdelat a podivat se co mu schazi. Dostal jsem se do faze kdy mam desku venku. Ale nemohu sundat klavku.Abych se dostal k joystiku. Co mi radite. Smazat a nahrat origo soft? Nemazat a hodit ho do servisu, nebo rozdelat a podivat se na ten joystik?. Davat tam origos soft se mi moc nechce, stejne by tam servis nahral origos. Co radite. Dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:19 pm Předmět: Re: nefunguje sipka dolu. co s tim |
|
|
robo napsal: | Telefon mam rok. Pri hledani MP3 jsem joystikem posouval dolu.Po chvilce jsem ho pustil a rolovalo to stale dokola.Podarilo se mi foun vypnout. Po zapnuti me nejde posouvat sipkou dolu. Pri nakloneni joystiku mam pocit ze tam snad nejaky kontakt bude. Odvozuji to s odporu joystiku, snad. Foun je v zaruce. Ale je tam soft od Gandalfa, temata, ikony baterky a signalu... A mam pocit ze mi budou delat v siemensu problem. Ze tam neni origos soft. Abych neprisel o zaruku.Tak jsem ho chtel rozdelat a podivat se co mu schazi. Dostal jsem se do faze kdy mam desku venku. Ale nemohu sundat klavku.Abych se dostal k joystiku. Co mi radite. Smazat a nahrat origo soft? Nemazat a hodit ho do servisu, nebo rozdelat a podivat se na ten joystik?. Davat tam origos soft se mi moc nechce, stejne by tam servis nahral origos. Co radite. Dik |
takze pokud mas zaruku ..nerozebirat!!byd ja sem ho mel rozebrany a pote na zarucni oprave a nikdo nic nepoznal
hodit tam orig soft...opravu by ti delali potize ...a poslat na zaruku ..pokud zaruku nemas..rozeber to:) vykuchej to a oprav to...navod jak rozebrat SX1 je zde na SM i s fotkama ...jinymi slovy ..tedy sluvkem HLEDEJ tohle se vazne najit da...zadej do hledani na uvodni strane SX1 a zadej to do toho ramecku HLEDAT TEXT a 100% ti to najde i ten navod jak rozebrat founa SX1  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
robo (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
jo dik. Nejde mi ani tak jak ho rozebrat. Spise resim nahrat origos soft nebo nechat gandalfa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 8:50 pm Předmět: |
|
|
robo napsal: | jo dik. Nejde mi ani tak jak ho rozebrat. Spise resim nahrat origos soft nebo nechat gandalfa. |
Urcite tam dej naz5 ofiko. Je jedno jaky, hlavne oficialni.  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kýbl začátečník

Založen: 05. 10. 2005 Příspěvky: 55 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsem řešil taky:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=16198
Výsledek: nerozebírat (resp. je to zbytečné), joystick je tak malá součástka, že na ní skutečně není co spravovat (ani prach!). Mně řekli, že je to neopravitelné a vrátili peníze (hned napoprvé).
Tak se připrav i na to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 9:42 pm Předmět: |
|
|
ano joy je petikontaktova mala soucastecka ,ktera by sla tak maximalne prepajet ,ale vzhledem k tomu ,ze deska mobilu neni jen jednovrstva tak je to docela problem ...teda pokud se nepletu ,ze neni jednovrstva..myslim ,je ma vice vrstev stejne jako zakladni deska PC no a prach opravdu neni treba resit púac je to prachove uzavreno:) spise jde o to ,ze kontakt dolu je vychozeny castym pouzivanim ..(problem bych videl i v tom ,ze kdyz mas SX1 s orig joy tak na nej musis jakoby tlacit aby ti neklouzal pod palcem a mohl si ho "pohodlne"ovladat tim padem i pouzivas silu a tak se nici ty kontakty velmi rychle...bohuzel) no a to se ti dle meho nazoru prave stalo no nezoufej ...dej tam origos FV..jak nahrat je zde na SM popsano ..mozna to uz znas no a sup s nim do servisu presne jak psal kybl _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 1:26 pm Předmět: |
|
|
Mě se stal tak před měsícem joystick úplně neovladatelným, tak jsem ho dal do servisu a po dvou týdnech byl zpátky opravenej  _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|