clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - nefunguje sipka dolu. co s tim

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

nefunguje sipka dolu. co s tim

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
robo
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 6:46 pm    Předmět: nefunguje sipka dolu. co s tim Odpovědět s citátem

Telefon mam rok. Pri hledani MP3 jsem joystikem posouval dolu.Po chvilce jsem ho pustil a rolovalo to stale dokola.Podarilo se mi foun vypnout. Po zapnuti me nejde posouvat sipkou dolu. Pri nakloneni joystiku mam pocit ze tam snad nejaky kontakt bude. Odvozuji to s odporu joystiku, snad. Foun je v zaruce. Ale je tam soft od Gandalfa, temata, ikony baterky a signalu... A mam pocit ze mi budou delat v siemensu problem. Ze tam neni origos soft. Abych neprisel o zaruku.Tak jsem ho chtel rozdelat a podivat se co mu schazi. Dostal jsem se do faze kdy mam desku venku. Ale nemohu sundat klavku.Abych se dostal k joystiku. Co mi radite. Smazat a nahrat origo soft? Nemazat a hodit ho do servisu, nebo rozdelat a podivat se na ten joystik?. Davat tam origos soft se mi moc nechce, stejne by tam servis nahral origos. Co radite. Dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 7:19 pm    Předmět: Re: nefunguje sipka dolu. co s tim Odpovědět s citátem

robo napsal:
Telefon mam rok. Pri hledani MP3 jsem joystikem posouval dolu.Po chvilce jsem ho pustil a rolovalo to stale dokola.Podarilo se mi foun vypnout. Po zapnuti me nejde posouvat sipkou dolu. Pri nakloneni joystiku mam pocit ze tam snad nejaky kontakt bude. Odvozuji to s odporu joystiku, snad. Foun je v zaruce. Ale je tam soft od Gandalfa, temata, ikony baterky a signalu... A mam pocit ze mi budou delat v siemensu problem. Ze tam neni origos soft. Abych neprisel o zaruku.Tak jsem ho chtel rozdelat a podivat se co mu schazi. Dostal jsem se do faze kdy mam desku venku. Ale nemohu sundat klavku.Abych se dostal k joystiku. Co mi radite. Smazat a nahrat origo soft? Nemazat a hodit ho do servisu, nebo rozdelat a podivat se na ten joystik?. Davat tam origos soft se mi moc nechce, stejne by tam servis nahral origos. Co radite. Dik

takze pokud mas zaruku ..nerozebirat!!byd ja sem ho mel rozebrany a pote na zarucni oprave a nikdo nic nepoznal Smile
hodit tam orig soft...opravu by ti delali potize ...a poslat na zaruku ..pokud zaruku nemas..rozeber to:) vykuchej to a oprav to...navod jak rozebrat SX1 je zde na SM i s fotkama ...jinymi slovy ..tedy sluvkem HLEDEJ Smile tohle se vazne najit da...zadej do hledani na uvodni strane SX1 a zadej to do toho ramecku HLEDAT TEXT a 100% ti to najde i ten navod jak rozebrat founa SX1 wink

http://cuir.wz.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
robo
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo dik. Nejde mi ani tak jak ho rozebrat. Spise resim nahrat origos soft nebo nechat gandalfa.
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

robo napsal:
jo dik. Nejde mi ani tak jak ho rozebrat. Spise resim nahrat origos soft nebo nechat gandalfa.

Urcite tam dej naz5 ofiko. Je jedno jaky, hlavne oficialni. wink

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsem řešil taky:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=16198

Výsledek: nerozebírat (resp. je to zbytečné), joystick je tak malá součástka, že na ní skutečně není co spravovat (ani prach!). Mně řekli, že je to neopravitelné a vrátili peníze (hned napoprvé).

Tak se připrav i na to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano joy je petikontaktova mala soucastecka ,ktera by sla tak maximalne prepajet ,ale vzhledem k tomu ,ze deska mobilu neni jen jednovrstva tak je to docela problem ...teda pokud se nepletu ,ze neni jednovrstva..myslim ,je ma vice vrstev stejne jako zakladni deska PC Smile no a prach opravdu neni treba resit púac je to prachove uzavreno:) spise jde o to ,ze kontakt dolu je vychozeny castym pouzivanim ..(problem bych videl i v tom ,ze kdyz mas SX1 s orig joy tak na nej musis jakoby tlacit aby ti neklouzal pod palcem a mohl si ho "pohodlne"ovladat tim padem i pouzivas silu a tak se nici ty kontakty velmi rychle...bohuzel) no a to se ti dle meho nazoru prave stalo Smile no nezoufej ...dej tam origos FV..jak nahrat je zde na SM popsano ..mozna to uz znas no a sup s nim do servisu presne jak psal kybl

http://cuir.wz.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se stal tak před měsícem joystick úplně neovladatelným, tak jsem ho dal do servisu a po dvou týdnech byl zpátky opravenej Razz

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: