Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rew kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 10:18 pm Předmět: Zasekavani SX1,neustala ikona odesilani sms, co s tim |
|
|
Prosim o pomoc, neustale se mi zasekava SX1 hlavne pri odesilani sms, dale se sam restartuje a i pri volani, ale hlavne pri psani sms s ted dokonce se mi objevila ikona odesilani sms a ne a ne zmizet, menil jsem sim i bez sim a je to furt. Co s tim krapem delat. Mam firmware 14cz. diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 21, 2005 11:30 pm Předmět: |
|
|
zkus obnovit tovarni nastaveni bude to po tobe chtit kod pristroje defaultne je 12345 pokud si ho nemenil
pokud to nepomuze tak jedine trojhmat *+#+červený tlačítko tyto tri klavesy zmackni pri vypnutem stavu
telefon smaze pament a bude vypadat jak kdyz vyjel z linky
dej pozor zalohuj si adresar jinak prijdes o data a vse co je na disku C:/ _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lion rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004 Příspěvky: 318 Bydliště: Ivančice (u Brna)
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 2:31 am Předmět: |
|
|
rew: mrkni se do složky K poslání, asi ti tam ta SMS zůstala viset. Tak ji smaž.
Pro SX1 je nejnovější, nejlepší, nejstabilnější FW 15. Dopručuji přehrát tvoji 14-ku. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|