Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kýbl začátečník

Založen: 05. 10. 2005 Příspěvky: 55 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 2:17 pm Předmět: Zipman - zabalení více souborů/adresáře? |
|
|
Chci se zeptat, jestli na program Zipman existuje plugin (popř. úplně jiný program), který by dokázal zabalit do ZIPu celý adresář nebo alespoň nasvícené soubory dohromady? Protože dávat to tam soubor po souboru je opravdu opruz.
Protože se mi ještě přes veškeré úsilí nepodařilo rozchodit kabel tak by se mi alespoň tohle celkem šiklo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
darth začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 08, 2006 4:39 pm Předmět: |
|
|
take mi na zipmanovi vadi, ze pri rozbalovani nevytvari na mmc strukturu adresaru, nebo jsem to jen blbe nastavil ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kýbl začátečník

Založen: 05. 10. 2005 Příspěvky: 55 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 09, 2006 7:51 am Předmět: |
|
|
darth napsal: | take mi na zipmanovi vadi, ze pri rozbalovani nevytvari na mmc strukturu adresaru, nebo jsem to jen blbe nastavil ? |
Nevytváří, bohužel. To mě taky štve, nicméně hromadné zabalování by mi momentálně bodlo víc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|