Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:27 pm Předmět: Re: wavka |
|
|
Domini-que napsal: | nevíte tady někdo kde bych našel melodie ve formátu wav a mphl je přehrát na siemensu s65???  |
Link ti dať nemôžem, ale zato ti môžem povedať, že o pár riadkov nižšie je FAQ, kde sa dozvieš aké wavká x65 prehrajú a môžeš si ich uoraviť. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivo1433 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 1:09 pm Předmět: Zmena ikoniek S65 |
|
|
Plis help, :( chem si zmenit ikonky na mojej S65, mam dat. kabel USB, ale ked sa napojim a spustim program OD alebo nieco take, co ma najst nejake config adresare tak nic mi nenajde, lepsie povedane pise hlasku ze sa nepodarilo spojit s MT. Plis Help? :( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
POK147 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 1:34 pm Předmět: cx70 |
|
|
Zdare potřeboval bych swtvara k siemensu cx 70 ale nevím kde ho najít protože mě řekli že ho tady najdu ale nevidím ho a nebo tady není jestli ho někdo máte tak mě ho prosím pošlete na e-mail nabo mě odjkažte na tu stránku kde ho stáhnu. Ještě bych potřeboval něco jako MPM abych mohl změnit ikony v mobilu moc díkes
a ten e-mail je Bmw326@seznam.cz
moc díííík předem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 2:19 pm Předmět: Re: Zmena ikoniek S65 |
|
|
ivo1433 napsal: | Plis help, chem si zmenit ikonky na mojej S65, mam dat. kabel USB, ale ked sa napojim a spustim program OD alebo nieco take, co ma najst nejake config adresare tak nic mi nenajde, lepsie povedane pise hlasku ze sa nepodarilo spojit s MT. Plis Help?  |
pouzi radsej VSFE,ten zobrazi skryte disky vzdy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 2:21 pm Předmět: Re: cx70 |
|
|
POK147 napsal: | Zdare potřeboval bych swtvara k siemensu cx 70 ale nevím kde ho najít protože mě řekli že ho tady najdu ale nevidím ho a nebo tady není jestli ho někdo máte tak mě ho prosím pošlete na e-mail nabo mě odjkažte na tu stránku kde ho stáhnu. Ještě bych potřeboval něco jako MPM abych mohl změnit ikony v mobilu moc díkes
a ten e-mail je Bmw326@seznam.cz
moc díííík předem  |
skus VSFE alebo simoco
su mensie a kompaktnejsie ako MPM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 2:35 pm Předmět: |
|
|
Ahooj mam taky mensi problem pri zmene ikon na mojom C65 .. ( vime ze to tu uz nikde je popisane ale neviem to najst KURNIK )
Ide o to ze mam Telefon na pausal a stale ked menim ikonky tak mi jedna ( konkretne ta do internetu) ostava stale rovnaka nechce sa zmenit ...
preto sa pitam Akot o mam vyriesit ????? Bo uz mi sibe z hladania medzi clanakmy....
Dakujem za skoru odpoved ktora mi pomoze . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
Nemáš jí nějak upravenou operátorem? Jestli jo, tak zkus tohle:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Obiwankenobi začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 4:38 pm Předmět: |
|
|
Jeden maly tip,i ked mozno uz znamy-kto sa chce na CX,M,S65 zbavit zvuku fotaku bez vymazania cameraclickmelody a neprist o zaruku.moze pocas hovoru na niake cislo(najlepsie niaky automat typu informacna linka) vstupit do vytvorenia novej MMS a odtial do fotaku.Zvuk sa v takomto pripade neozve. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Založen: 05. 12. 2005 Příspěvky: 1092 Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 4:44 pm Předmět: |
|
|
Tak to by byla celkem sranda furt někam volat a chodit do nový MMS lepší je si to zálohovat,smazat a pak to tam kdyžtak vrátit  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 4:47 pm Předmět: Zaujimavy loader |
|
|
ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  _________________ N*kia 3310------>Siemens CX70{fw41}--->{fw56} + some patchez {s DCA 510 na večne časy a nikdy jinak} |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 5:14 pm Předmět: Re: Zaujimavy loader |
|
|
lolec napsal: | ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  |
ked si v_klay urobi zalohu tak potom uz nebude otravovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 734 Bydliště: Překrásné Brno
4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st leden 11, 2006 5:16 pm Předmět: Re: Zaujimavy loader |
|
|
beardie napsal: | lolec napsal: | ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  |
Dělá to standardně kvůli vrahům mobilů,co si nedělaj zálohy..a že už jich bylo...nejlepší je zajít si na těch pár minutek na kafe a nechat ho hezky poběhnout...on pak už nebude otravovat a oba budete spokojeni.... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Založen: 05. 12. 2005 Příspěvky: 1092 Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 5:17 pm Předmět: |
|
|
S tim se taky měl problém,protože na počítači máme účet celá rodina a zálohu sem si udělal na svůj a když sem pak chtěl patchovat když sem byl přihlášenej na ségru,tak to zase chtělo zálohu.Takže sem si asi 3X udělal zálohu a pak je smazal  _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KozaLiza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 6:30 pm Předmět: sf65 a kabel 510 |
|
|
Zdravim. Zrovna sem si koupil kabel na sf65, nabijeci. Krome toho ze kdyz ho pripojim, tak pres displej natahne tapeta "connected" takze prd vidim jestli to nabiji, ale hlavne se nemuzu dostat k zaznamum z diktafonu. Neresil nekdo predtim podobny problem? Tento typ se v nasich krajich moc nenosi, navic HW je prevzaty z panasonicu ci z kama, a tezko se shani informace. Taky by me zajimalo co vse se da preflashovanim vylepsit. Dikes |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: st leden 11, 2006 6:47 pm Předmět: Re: Zaujimavy loader |
|
|
milan_ruzicka napsal: | beardie napsal: | lolec napsal: | ket som po vygenerovani seckych kodov v PU dal tlacidlo PV VKD a po naslednom vytvoreni loaderu spustil Vklay a oznacil prave vytvoreny loader a dal som obnovit tak mi secko nabehlo v pohode az na to ze napisal: new phone detected ..... apotom preparing for FF backup lenze ten mam ush vytvoreny pomocou x65 flashera tak mi prosim poradte co v tomto pripade urobit  |
Dělá to standardně kvůli vrahům mobilů,co si nedělaj zálohy..a že už jich bylo...nejlepší je zajít si na těch pár minutek na kafe a nechat ho hezky poběhnout...on pak už nebude otravovat a oba budete spokojeni.... |
No a to ho nemozes nejak presvedcit ze ty uz jednu zalohu mas a ze aj napriek jeho usilovnej snahe pomoct druhu uz nepotrebujes? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|