Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 03, 2004 10:56 pm Předmět: Podpora zprav do eurotelu v Absolute SMS brane |
|
|
konecne jsem si urval cas a dodelal to posilani na eurotel. narozdil od jinych sms midletu se to posila ne pres email ale primo pres webovou sms branu eurotelu. podarilo se mi vyresit problem s nutnosti zadavat kod z obrazku je to zatim jen betaverze a s doladenim pocitam behem tydne. Stahovat muzete na [url]http://nezbeda.wz.cz/
[/url] _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 3:11 pm Předmět: |
|
|
Ty si boss! _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
corfen pisatel

Založen: 23. 09. 2004 Příspěvky: 298 Bydliště: Praha--> vysehraaad :)
661.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 07, 2004 8:58 pm Předmět: Re: Podpora zprav do eurotelu v Absolute SMS brane |
|
|
tom_b napsal: | konecne jsem si urval cas a dodelal to posilani na eurotel. narozdil od jinych sms midletu se to posila ne pres email ale primo pres webovou sms branu eurotelu. podarilo se mi vyresit problem s nutnosti zadavat kod z obrazku je to zatim jen betaverze a s doladenim pocitam behem tydne. Stahovat muzete na [url]http://nezbeda.wz.cz/
[/url] | tak to je vážně bomba... konečně něco pořádnýho.... Seš fakt borec....  _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
-->MC60 FW13 - 3,5MB + ještě víc vlastních patchu
http://mc60.fansiemens.com/
siemens is the BEST...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 9:03 am Předmět: |
|
|
jj, nelpesi midlet na smsky co je dostupny. Uz o tom pisu clanek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 11:35 am Předmět: |
|
|
diky ikdyz ten eurotel je zatim takovy ne 100% provedeni odesilaciho skriptu trva dost dlouho i 15-20 sekund, musim zapracovat na urychleni a jeste nejak doresit aby se zprava rozdelila po 60ti znacich a odeslala na vice dilu. snad se mi to o vikendu podari. take jsem obdrzel jeden financni prispevek od uzivatele, tak jsem za to obednal domenu nezbeda.net na kterou umistim odesilaci skripty, tak uz je nebudu muset mit umistene ruzne po provizornich hostinzich:) Koukam ze zverejneni meho konta nebyl bad napad. pomuze to k dalsimu vyvoji aplikace.  _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
corfen pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 11:47 am Předmět: |
|
|
tom_b napsal: | diky ikdyz ten eurotel je zatim takovy ne 100% provedeni odesilaciho skriptu trva dost dlouho i 15-20 sekund, musim zapracovat na urychleni a jeste nejak doresit aby se zprava rozdelila po 60ti znacich a odeslala na vice dilu. snad se mi to o vikendu podari. take jsem obdrzel jeden financni prispevek od uzivatele, tak jsem za to obednal domenu nezbeda.net na kterou umistim odesilaci skripty, tak uz je nebudu muset mit umistene ruzne po provizornich hostinzich:) Koukam ze zverejneni meho konta nebyl bad napad. pomuze to k dalsimu vyvoji aplikace.  | občas to trva třeba i 30 sec. ale dá se to skousnout.... prostě super midlet na odesílání sms... _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 12:08 pm Předmět: |
|
|
tom_b napsal: | diky ikdyz ten eurotel je zatim takovy ne 100% provedeni odesilaciho skriptu trva dost dlouho i 15-20 sekund, musim zapracovat na urychleni a jeste nejak doresit aby se zprava rozdelila po 60ti znacich a odeslala na vice dilu. snad se mi to o vikendu podari. take jsem obdrzel jeden financni prispevek od uzivatele, tak jsem za to obednal domenu nezbeda.net na kterou umistim odesilaci skripty, tak uz je nebudu muset mit umistene ruzne po provizornich hostinzich:) Koukam ze zverejneni meho konta nebyl bad napad. pomuze to k dalsimu vyvoji aplikace.  |
A jak bys viděl odesílání na T-mobil? _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 4:57 pm Předmět: |
|
|
tak uz jsem odladil ten eurotel skript... odesila behem sekundy jsem sikulka.. a pritom to bylo v uplne kravine.. ted jeste dodelam to rozdelovani sms po 60ti znacich T-mobile? leda tak ze by si uzivatel mohl zadat svuj ucet z t-zones a posilat tech volnych 20sms mesicne _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 4:57 pm Předmět: |
|
|
tak uz jsem odladil ten eurotel skript... odesila behem sekundy jsem sikulka.. a pritom to bylo v uplne kravine.. ted jeste dodelam to rozdelovani sms po 60ti znacich T-mobile? leda tak ze by si uzivatel mohl zadat svuj ucet z t-zones a posilat tech volnych 20sms mesicne _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 10:50 pm Předmět: |
|
|
Parada, jen tak dal, timhle tempem za chvilku odrovnas operatorum zisky ze sms )) Uzivatele totiz uz nic jineho pouzivat nebudou (ja uz nic jineho nepouzivam)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orlik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 3:16 am Předmět: T-mobile |
|
|
To přihášení přes konto TM a odeslání 20 SMS by nebyl špatnej nápad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 9:06 am Předmět: |
|
|
uz jsem upravil odesilaci skript na eurotel tak ze deli zpravy delsi nez 60 znaku do vice sms, takze muzete posilat sms do eurotelu s delkou omezenou jen delkou textoveho pole v java aplikaci .. coz je tusim neco pres 700 znaku  _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 9:07 am Předmět: |
|
|
jeste k tomu t-mobile. musim nejdriv zjistit jestli php dokaze komunikovat nejakym zpusobem pres ssl tunel. jestli ano, nemelo by byt obtizne napsat ten skript _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 2:17 pm Předmět: |
|
|
tom_b napsal: | jeste k tomu t-mobile. musim nejdriv zjistit jestli php dokaze komunikovat nejakym zpusobem pres ssl tunel. jestli ano, nemelo by byt obtizne napsat ten skript |
Až to zprovozníš, navrhnu Tě na čestného člena. _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
corfen pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 14, 2004 8:46 pm Předmět: sms |
|
|
ahoj chtěl bych se zeptat jestli by nešlo udělat aby se při odesláni sms ukázalo co se napsalo? Docela je to hruza když něco pošlu a potom bych to třeba chtěl poslat někomu jinýmu.... myslim tím aby se ten text co tam je napsanej nesmazal.... šlo by to udělat? Já bohužel neumím v javě...  _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
|
Návrat nahoru |
|
 |
|