Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sejino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:41 pm Předmět: AT Enabler 2.0 |
|
|
Stiahol som si ztychto stranok At enabler-program ktorym mozem komunikovat aj s neoriginalnym kablom a mojou cx 65...pouzivam USB kabel ale aj ked ma cez ten program spoji s PC tak mi nejde pripojit pomocou inych programov ako napr. siemens data suite...Nechcem sa babrat s kablom lebo ho mam pozicany(myslim ako je tu popisane co treba spravit ked kabel nie je original siemens).Mohol by mi niekto na icq alebo tu vysvetlit ako vlastne funguje ten program alebo ci mam aj inu moznost ako spojit moj mobil s PC ked na nom nemam infraport?Diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sejino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:42 pm Předmět: |
|
|
inak to icq je 213-966-378 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:46 pm Předmět: |
|
|
Skúšal si sa prv spojiť bez toho?
Vyskúšaj napr. VNavigatorSFE. Naemuluj si USB kábel na com port(nainštalovaním ovládača) _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:48 pm Předmět: Re: AT Enabler 2.0 |
|
|
sejino napsal: | Stiahol som si ztychto stranok At enabler-program ktorym mozem komunikovat aj s neoriginalnym kablom a mojou cx 65...pouzivam USB kabel ale aj ked ma cez ten program spoji s PC tak mi nejde pripojit pomocou inych programov ako napr. siemens data suite...Nechcem sa babrat s kablom lebo ho mam pozicany(myslim ako je tu popisane co treba spravit ked kabel nie je original siemens).Mohol by mi niekto na icq alebo tu vysvetlit ako vlastne funguje ten program alebo ci mam aj inu moznost ako spojit moj mobil s PC ked na nom nemam infraport?Diky |
mno, problem bude v tom ze ty ten AT enabler nechavas bezet proto nemuzou komunikovat ostatni programy... ho pust, dej enable AT a pak ho zas musis ukoncit... a pak teprv komunikovat s ostatnimy programy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sejino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:50 pm Předmět: |
|
|
Lasky napsal: | Skúšal si sa prv spojiť bez toho?
Vyskúšaj napr. VNavigatorSFE. Naemuluj si USB kábel na com port(nainštalovaním ovládača) |
samozrejme mam nainstalovany ovladac pre USB....inak ked si dam *#06# tak mi napise v acc:plugin in
ale ked to spustim bez at enabler tak tam mam none |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sejino kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 8:53 pm Předmět: Re: AT Enabler 2.0 |
|
|
N3o21 napsal: | sejino napsal: | Stiahol som si ztychto stranok At enabler-program ktorym mozem komunikovat aj s neoriginalnym kablom a mojou cx 65...pouzivam USB kabel ale aj ked ma cez ten program spoji s PC tak mi nejde pripojit pomocou inych programov ako napr. siemens data suite...Nechcem sa babrat s kablom lebo ho mam pozicany(myslim ako je tu popisane co treba spravit ked kabel nie je original siemens).Mohol by mi niekto na icq alebo tu vysvetlit ako vlastne funguje ten program alebo ci mam aj inu moznost ako spojit moj mobil s PC ked na nom nemam infraport?Diky |
mno, problem bude v tom ze ty ten AT enabler nechavas bezet proto nemuzou komunikovat ostatni programy... ho pust, dej enable AT a pak ho zas musis ukoncit... a pak teprv komunikovat s ostatnimy programy. |
Ono to ideeee...sqele diky strasne moc..pomohol si mi vyriesit dlhotyzdnovy problem..dik strasne moc!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|