Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 9:29 pm Předmět: S6V |
|
|
Zdar lidi, dostala sa mi do ruky zrejme S65 od vadafonu s inim menu aj dalsimy zmenamy pomenovana S6V fw 25 a mam par otazok:
Nema to niekdo?
Mozem tam nacpat ff S65? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 10:10 pm Předmět: Re: S6V |
|
|
pepo napsal: | Zdar lidi, dostala sa mi do ruky zrejme S65 od vadafonu s inim menu aj dalsimy zmenamy pomenovana S6V fw 25 a mam par otazok:
Nema to niekdo?
Mozem tam nacpat ff S65? |
Tuto změnu jsem kolegovi z práce prováděl, myslím, že ve fóru se to již řešilo.Máš dvě možnosti jak z toho udělat standardní S65: 1) Musíš si dát změnu názvu telefonu v boot třeba programem x65 flasher z S6V na S65 a pak tam naprat firmware pro S65 a pak veškerý obsah flex (FFSINIT) a bude z toho skoro S65 (zbydou ti tam různé datové profily, které nejdou vymazat pro vodafone a to mě dost štvalo). 2. změnit název telefonu v boot třeba programem x65 flasher z S6V na S65 a pak tam naprat komplet zálohu celé paměti telefonu (FF), předtím však zjistit a uložit odblokovací kódy programem PapuaUtils (PU). Telefon odblokovat na původní hodnoty a popřípadě nahrát novou verzi firmware. Pak už jen sloupnout tu nálepku vodafone a je to standardní S65.
Před veškerými operacemi provést kompletní zálohu telefonu (FF) a zálohu všech možných kódů vygenerovaných PU. Návody na všechny tyto operace, jakožto potřebné programy, fw, ff jsou tady ke stažení. Není to až tak těžké jak se to může zdát (pokud se budeš loudat tak za dvě hodiny to máš hotové, přičemž většinu času se budeš nudit), ale je třeba vše si řádně nastudovat. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 11:16 pm Předmět: |
|
|
Dik, (ve foru som to hladal ale nevidel to tam) uz som to raz robil s mojou "klasickou" S65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
cendlers65 začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|