Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vladan.polak (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 23, 2006 5:53 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, jestli u přenosu přes EDGE se objevuje nějaká ikonka nebo značka ( třeba E), nebo toto není rozlišeno, a uživatel neví, kdy jede přes EDGE a kdy "jenom" přes GPRS. Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po leden 23, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
vladan.polak napsal: | Nevíte někdo, jestli u přenosu přes EDGE se objevuje nějaká ikonka nebo značka ( třeba E), nebo toto není rozlišeno, a uživatel neví, kdy jede přes EDGE a kdy "jenom" přes GPRS. Díky. |
Podľa mojich skúseností s mobilmi: NIE vidieť to len podľa rýchlosti, ja mám obvykle zapnutý nejaký ten tarifikátor, najradšej T-M Comm.Centre.
Skúšal som to aj s kartou SE GC85, a detto, NIE je poznať či je to EDGE alebo GPRS.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sperkm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 23, 2006 7:23 pm Předmět: Re: Datové profily |
|
|
[quote="weidmann"][quote="sperkm"]Zdavím, mám problém - v mé S75 chybí nastavení Datových profilů, mám FW 12 a chtěl bych se zeptat jestli s tím má někdo také zkušenost a na nějaké tipy ohledně nastavení datových profilů, MMS, WAP.. Moc děkuju (pro Oskara) Díky[/quote]
Tady máš nastavení pro TM,tak si zjisti a změn parametry pro oskara...
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=75 [/quote]
Díky, ale já jsem spíš myslel, že v menu nastavení nemám vůbec položku profili i když by tam podle návodu měla být, takže to nemám kde nastavit. To jsem myslel zda s tím má někdo zkušenost.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út leden 24, 2006 7:02 am Předmět: |
|
|
Hele lidi, taky se vám u S75 ridi hlasitost repracku telefonu podle maximální momentální nejvyšší hlasitosti MP3?
Vcera jsem si chtel pustit Satirway to Heaven od Led Zeppelin ale místo toho jsem slyšel prvních 70 sekund skoro ticho protože to má tichej začátek K čemu tahle podivná funkce asi je?
Už sem si tohohle problému všimnul hned jak jsem do telefonu nacpal první MP3ky nevíte někdo co s tim? Popřípadě, dělá to i FW16? Přijde mi to jako naprosto zbytečný a když člověk používá telefon jako MP3 přehrávač tak akorát k na**ání
Abyste to mohli vyzkoušet tady je odkaz na přesně ten samej soubo akorát to mam zabalený v *.rar: http://yurii.kgb.cz/stw.rar _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pIFKO badatel

258.52 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 7:42 am Předmět: |
|
|
někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
klapou třeba víc než na m55? a vypadají že by přestaly po používání? nebo je to jenom subjektivní pocit autora toho článku?
diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 8:04 am Předmět: |
|
|
pIFKO napsal: | někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
klapou třeba víc než na m55? a vypadají že by přestaly po používání? nebo je to jenom subjektivní pocit autora toho článku?
diky |
klapou zhruba stejně hlasitě,mozna o trochu min, neni to takovy plastovy zvuk jako na M55. 8) _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 8:26 am Předmět: |
|
|
pIFKO napsal: | někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
diky |
Jo klapou hodně (nevím jak oproti M55, ale oproti S65 o hodně více.
Já mám jinej problém. Omylem jsem napral do telefonu winsvup verzi fw(co je tady na stránkách). No ale ta je v angličtině. No a teď mi to odmítá nechat to do sebe nahrát fw s češtinou, protože ten je jenom v oficiální verze. Nemáte čirou náhodou někdo winswup českou verzi firmware pro S75, je úplně jedno jaké číslo? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 9:48 am Předmět: budik |
|
|
zjistil sem, ze kdyz budik budi z vypnuteho stavu, tel. pouzije standartni melodii (pokud je nastavena melodie z karty), kdyz budi ze zapnuteho stavu, pouzije nastavenou melodii (i z karty). Ma nekdo stejnou zkusenost? _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 12:52 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | pIFKO napsal: | někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
diky |
Já mám jinej problém. Omylem jsem napral do telefonu winsvup verzi fw(co je tady na stránkách). No ale ta je v angličtině. No a teď mi to odmítá nechat to do sebe nahrát fw s češtinou, protože ten je jenom v oficiální verze. Nemáte čirou náhodou někdo winswup českou verzi firmware pro S75, je úplně jedno jaké číslo? | ... tady na SE jsou obě verze č.13 takže tě off. 13 musí jít nainstalovat ... jestli tě nejde instalace přes USB tak zkus serial... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pIFKO badatel

258.52 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 1:48 pm Předmět: |
|
|
jo díky.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 2:34 pm Předmět: Kalendář |
|
|
Chtěl jsem si do kalendáře nahrát nějaký záznamy a zjistil jsem,že je docela naprd...
Když jsem si nahrál nějaky narozeniny,tak kalendář upozorňuje o den dřív.
A zatim jsem nezjistil,jak se dájí smazat narozeniny, oběvují se každý rok znovu.
Na ploše se nezobrazí upozornění,kdyz je vyplé zvonění u danné poznámky v kalendáři.
Docela ho zkazili ten kalendář u S75...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
Kdo už máte v S75 FW17?Siemens už ho dává,tak by mě zajímalo jestli opravuje nějaký bugy a nebo je to jako s FW16 a je to pořád stejný? _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 4:51 pm Předmět: |
|
|
Terminátor napsal: | Kdo už máte v S75 FW17?Siemens už ho dává,tak by mě zajímalo jestli opravuje nějaký bugy a nebo je to jako s FW16 a je to pořád stejný? |
Na stránkách siemense ještě není ke stažení... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 6:19 pm Předmět: |
|
|
Složka doručeno není domyšlená...
Když si nastavíte denní promazání na určitý čas (třeba 00:00) a někdo vás před tím prozvoní,nebo vám přijde sms,tak po promazání (00:01) už to nezjistíte...
Musíte prohledat telefon,zda vás nekdo nescháněl...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: út leden 24, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|
mobico napsal: | jirkab napsal: | pIFKO napsal: | někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
diky |
Já mám jinej problém. Omylem jsem napral do telefonu winsvup verzi fw(co je tady na stránkách). No ale ta je v angličtině. No a teď mi to odmítá nechat to do sebe nahrát fw s češtinou, protože ten je jenom v oficiální verze. Nemáte čirou náhodou někdo winswup českou verzi firmware pro S75, je úplně jedno jaké číslo? | ... tady na SE jsou obě verze č.13 takže tě off. 13 musí jít nainstalovat ... jestli tě nejde instalace přes USB tak zkus serial... |
No jo, ale ona ta verze 400 officiální mi nejde nahrát do telefonu s verzi 100 (kterou jsem tam nepozorností nahrál a pustilo mě to, protože je to winswup(bez češtiny),(ani dca-510, ani dca 540). Takže potřebuji winswup verzi jakéhokoliv čísla softu lokalizace 400. Takže jestli můžu poprosit a někdo má přístup....Děkuji. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|