clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S75 - koupeno - zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 163, 164, 165  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vladan.polak
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, jestli u přenosu přes EDGE se objevuje nějaká ikonka nebo značka ( třeba E), nebo toto není rozlišeno, a uživatel neví, kdy jede přes EDGE a kdy "jenom" přes GPRS. Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vladan.polak napsal:
Nevíte někdo, jestli u přenosu přes EDGE se objevuje nějaká ikonka nebo značka ( třeba E), nebo toto není rozlišeno, a uživatel neví, kdy jede přes EDGE a kdy "jenom" přes GPRS. Díky.

Podľa mojich skúseností s mobilmi: NIE Crying or Very sad vidieť to len podľa rýchlosti, ja mám obvykle zapnutý nejaký ten tarifikátor, najradšej T-M Comm.Centre.
Skúšal som to aj s kartou SE GC85, a detto, NIE je poznať či je to EDGE alebo GPRS. Hand
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sperkm
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 23, 2006 7:23 pm    Předmět: Re: Datové profily Odpovědět s citátem

[quote="weidmann"][quote="sperkm"]Zdavím, mám problém - v mé S75 chybí nastavení Datových profilů, mám FW 12 a chtěl bych se zeptat jestli s tím má někdo také zkušenost a na nějaké tipy ohledně nastavení datových profilů, MMS, WAP.. Moc děkuju (pro Oskara) Díky[/quote]

Tady máš nastavení pro TM,tak si zjisti a změn parametry pro oskara...
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18674&postdays=0&postorder=asc&start=75 [/quote]

Díky, ale já jsem spíš myslel, že v menu nastavení nemám vůbec položku profili i když by tam podle návodu měla být, takže to nemám kde nastavit. To jsem myslel zda s tím má někdo zkušenost....
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele lidi, taky se vám u S75 ridi hlasitost repracku telefonu podle maximální momentální nejvyšší hlasitosti MP3? Question
Vcera jsem si chtel pustit Satirway to Heaven od Led Zeppelin ale místo toho jsem slyšel prvních 70 sekund skoro ticho protože to má tichej začátek Brick wall Brick wall K čemu tahle podivná funkce asi je?
Už sem si tohohle problému všimnul hned jak jsem do telefonu nacpal první MP3ky nevíte někdo co s tim? Popřípadě, dělá to i FW16? Přijde mi to jako naprosto zbytečný a když člověk používá telefon jako MP3 přehrávač tak akorát k na**ání

Abyste to mohli vyzkoušet tady je odkaz na přesně ten samej soubo akorát to mam zabalený v *.rar: http://yurii.kgb.cz/stw.rar

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pIFKO
badatel
badatel

258.52 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
klapou třeba víc než na m55? a vypadají že by přestaly po používání? nebo je to jenom subjektivní pocit autora toho článku?
diky
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pIFKO napsal:
někde sem to tu ještě neviděl tak sry jestli opakuju něco ale na mobilmanii psali o tom že tlačítka klapou DOST hlasitě?? co vy na to? docela přemíšlím o koupi a tady tohle by mě docela štvalo..
klapou třeba víc než na m55? a vypadají že by přestaly po používání? nebo je to jenom subjektivní pocit autora toho článku?
diky

klapou zhruba stejně hlasitě,mozna o trochu min, neni to takovy plastovy zvuk jako na M55. 8)

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pIFKO napsal:
diky

Jo klapou hodně (nevím jak oproti M55, ale oproti S65 o hodně více.

Já mám jinej problém. Omylem jsem napral do telefonu winsvup verzi fw(co je tady na stránkách). No ale ta je v angličtině. No a teď mi to odmítá nechat to do sebe nahrát fw s češtinou, protože ten je jenom v oficiální verze. Nemáte čirou náhodou někdo winswup českou verzi firmware pro S75, je úplně jedno jaké číslo?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 9:48 am    Předmět: budik Odpovědět s citátem

zjistil sem, ze kdyz budik budi z vypnuteho stavu, tel. pouzije standartni melodii (pokud je nastavena melodie z karty), kdyz budi ze zapnuteho stavu, pouzije nastavenou melodii (i z karty). Ma nekdo stejnou zkusenost?
mobico
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
pIFKO napsal:
diky

Já mám jinej problém. Omylem jsem napral do telefonu winsvup verzi fw(co je tady na stránkách). No ale ta je v angličtině. No a teď mi to odmítá nechat to do sebe nahrát fw s češtinou, protože ten je jenom v oficiální verze. Nemáte čirou náhodou někdo winswup českou verzi firmware pro S75, je úplně jedno jaké číslo?
... tady na SE jsou obě verze č.13 takže tě off. 13 musí jít nainstalovat ... jestli tě nejde instalace přes USB tak zkus serial...
pIFKO
badatel
badatel

258.52 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo díky..
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 2:34 pm    Předmět: Kalendář Odpovědět s citátem

Chtěl jsem si do kalendáře nahrát nějaký záznamy a zjistil jsem,že je docela naprd...

Když jsem si nahrál nějaky narozeniny,tak kalendář upozorňuje o den dřív.
A zatim jsem nezjistil,jak se dájí smazat narozeniny, oběvují se každý rok znovu.
Na ploše se nezobrazí upozornění,kdyz je vyplé zvonění u danné poznámky v kalendáři.

Docela ho zkazili ten kalendář u S75... Silenced
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo už máte v S75 FW17?Siemens už ho dává,tak by mě zajímalo jestli opravuje nějaký bugy a nebo je to jako s FW16 a je to pořád stejný?
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terminátor napsal:
Kdo už máte v S75 FW17?Siemens už ho dává,tak by mě zajímalo jestli opravuje nějaký bugy a nebo je to jako s FW16 a je to pořád stejný?

Na stránkách siemense ještě není ke stažení...
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Složka doručeno není domyšlená...
Když si nastavíte denní promazání na určitý čas (třeba 00:00) a někdo vás před tím prozvoní,nebo vám přijde sms,tak po promazání (00:01) už to nezjistíte...
Musíte prohledat telefon,zda vás nekdo nescháněl... Brick wall
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mobico napsal:
jirkab napsal:
pIFKO napsal:
diky

... tady na SE jsou obě verze č.13 takže tě off. 13 musí jít nainstalovat ... jestli tě nejde instalace přes USB tak zkus serial...

No jo, ale ona ta verze 400 officiální mi nejde nahrát do telefonu s verzi 100 (kterou jsem tam nepozorností nahrál a pustilo mě to, protože je to winswup(bez češtiny),(ani dca-510, ani dca 540). Takže potřebuji winswup verzi jakéhokoliv čísla softu lokalizace 400. Takže jestli můžu poprosit a někdo má přístup....Děkuji.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 163, 164, 165  Další
Strana 10 z 165

Přejdi na: