Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 9:53 pm Předmět: Tesneni na M75 |
|
|
Nejak se me povedlo ztratit tesneni na RS-MMC/sys.konektor(M75). Na netu jsem trosku hledal, bez uspechu, taky na Siemens Gold Class. Nakonec jsem napsal na mail(ze SGC - informace@siemens.cz, i z formulare na bengmobile) ale take neuspesne.
Nevite kde ho koupit? _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 28, 2006 9:10 am Předmět: ... |
|
|
ja som to kupil priamo v Siemense na Stromovej 9 za 165 sk ... ale nie vzdy to maju skladom .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: so leden 28, 2006 9:12 am Předmět: |
|
|
JJ... skus se podivat tady na foru.. někdo psal že to kupoval v Brně v servisu siemens za nějakých 150 kč - krytka na konektor + krytka na foťák + ten šroub co drží kryt baterie...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: so leden 28, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
Darth PZ napsal: | JJ... skus se podivat tady na foru.. někdo psal že to kupoval v Brně v servisu siemens za nějakých 150 kč - krytka na konektor + krytka na foťák + ten šroub co drží kryt baterie...  |
no ja se napred dival, ale nenasel...
Ale velka radost - svoje tesneni jsem nasel(hadejte kde ) takze to jiz neni aktualni. Kazdopadne jestli me jeste odpovedi ze Siemensu tak to sem dam pro pristi generace... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|