Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vf Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st únor 01, 2006 11:13 pm Předmět: FF na C60 v25 alebo vyssi |
|
|
Prosim nemate niekto FW 25 a vyssi na C60? Dobre by bolo este keby bol aj CZ alebo SK ale moze byt aj EN, T9 mi nechybaju vobec, to ja nepouzivam. Ja som uz nasiel rozne FW a FF, nie sice tak vysoke verzie, ale chodi mi len tato zo SM FF zaloha v20. Ked nahram inu FF, MT mi pri zapnuti len pipne <nerozvieti sa> a vypne sa, ked dam unlock uz nerobi ani to. Pricom ked nahram tu zo SM tak sa mi MT aj rozsvieti a pipne, dam unlock a chodi. Neviem si to vysvetlit. Mam TP a nerobim zapis do bootcore, moze to vadit? A este jeden problem, ked tam mam tento FF tak ked sa mi MT nabije tak ho vypne. Uz som skusil kadeco ale nepomaha, skuste prosim nieco navrhnut vy, Dakujem.
Naposledy upravil vf dne čt únor 02, 2006 4:53 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajas pisatel

Založen: 18. 06. 2004 Příspěvky: 266 Bydliště: nejpěknější dědina ŽELETICE
771.24 SMM
|
Zaslal: st únor 01, 2006 11:31 pm Předmět: |
|
|
Vf se nemůže dostat na net.Tak jeho email je vikfri@gmail.com nebo to poslite na můj.Díky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vf Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 03, 2006 5:06 pm Předmět: Problem vyrieseny |
|
|
Nahral som tam FF z adresy http://duku.ic.cz/C60FW27.rar a odblokoval ho cez SW Joker pricom som dal RECALC ALL KEYS. MT je plne funkcny, vo flashy su uz aj melodie a obrazky, je prelozeny do SK a ma SK T9. Pricom bolo nutne zapis do BootCore, bez ktoreho to nefungovalo.
(THX Hanni, Krokodyl, Pajas) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|