Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
michel_n kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 12:58 am Předmět: Re: S75 a zaznamik hovoru!! |
|
|
truhlik napsal: |
pri hovoru neni zpusob jak se dostat do menu.
|
Do menu se normálně dostaneš i při volání přes položku "Hlavní menu", což je 7. položka v nabídce, přesně tam, kde si mj. můžeš zapnout hands-free, konferenční hovor apod. Pak už si pod Organizérem najdeš Hlasový zápisník.
Jinak s těmi směrovými tlačítky je to dobrej nápad. Ještě lepší je využít směr vlevo, kde je standardně fotoaparát. Při hovoru stejně nejde spustit, taky proč, a navíc se dát zapnout vlastním tlačítkem na boku.
Šikovný je i to, že po nahrání můžeš hovor ukončit červeným tlačítkem a stále zůstáváš v "zápisníku", kde si můžeš hned poslechnout to, co potřebuješ.
Co se týče hlasitosti, zdají se mi dost vyrovnané obě strany. Spíš běžně člověk do telefonu neřve tolik, jako ty namluvené znělky.
Nechyt jsem úplně proč "Hlasový zápisník" při telefonování funguje a "Nahrávání zvuků" ne. Obě aplikace vypadají stejně a obě ukládají do AMR formátu.
S75, v17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 6:30 am Předmět: Re: Kalendář - nefunguje oznámení uložených událostí |
|
|
vblaha napsal: | Pánové, prosím o pomoc, jsem z toho již velice zoufalý
Mám S75 s FW13 (ofic.) a předtím s FW12, stále stejný problém: mema v kalendáři se neozývají, tzn. přestože mají nastavené ohlášení předem, alarm je zapnutý, melodie nastavená atd. tak místo toho, aby se objevil alarm a začal hrát, nic se nestane a po chvíli se objeví v seznamu zmeškaných alarmů.
Zkoušel jsem již úplně všechno (kalendář je pro mne snad důležitější než volání) a jediná možnost je všechno vymazat a pak dát vynucenou plnou synchronizaci s Outlookem - pak se na displeji objeví ikonka alarmu (žluté složky s malým budíkem) a pak již to funguje normálně. Ale jen chvíli, po určité době (nepřišel jsem na to kdy) to zase přestane oznamovat
Předem moc děkuji za rady |
to mi delalo taky u fw12. Nakonec sem prisel na to, ze musim najet na polozku "vyp/zap alarm", zvolit "zap" a pak hned ulozit. Bylo dulezite ukladat memo jen, kdyz si najel na tuto moznost "vyp/zap alarm". _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Opaquit začátečník

78.28 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 8:09 am Předmět: |
|
|
Takže opravdu se dá zaznamenávat hovor...
Tím mě S75 velice potěšil, napíšu na MobilManii, ať to opraví v katalogu. Mohl by to ještě někdo z majitelů prosím potvrdit? _________________ C35i (FW18) > ME45 (FW28) > S45i (FW04) > SX1 (FW15) > S68 > T-Mobile G1 (Android 1.6)
+ AC55 + A57 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 8:26 am Předmět: |
|
|
Opaquit napsal: | Takže opravdu se dá zaznamenávat hovor...
Tím mě S75 velice potěšil, napíšu na MobilManii, ať to opraví v katalogu. Mohl by to ještě někdo z majitelů prosím potvrdit? |
To ze jdou nahravat hovory je v navodu, to uz sem vedel loni.
Na mobilmanii uz sem psal pred 14dny. Jeste to neopravili. _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 9:23 am Předmět: |
|
|
Ve složce data/system/t9 se v jednom souboru ukládají naučená slova. Tento soubor se dá jednoduše editovat a prohížet jeho obsah. Zatím jsem nezkoušel přidat nějaké další slovo přímo přes PC a potom zkusit v mobilu, jestli bude přes T9 fungovat. Soubor ve kterém se slova ukládají se ve složce T9 objeví potom co je T9 naučena alespoň jedním novým slovem. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vblaha kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 12:14 pm Předmět: Re: Kalendář - nefunguje oznámení uložených událostí |
|
|
pecaIII napsal: | vblaha napsal: | Pánové, prosím o pomoc, jsem z toho již velice zoufalý
Mám S75 s FW13 (ofic.) a předtím s FW12, stále stejný problém: mema v kalendáři se neozývají, tzn. přestože mají nastavené ohlášení předem, alarm je zapnutý, melodie nastavená atd. tak místo toho, aby se objevil alarm a začal hrát, nic se nestane a po chvíli se objeví v seznamu zmeškaných alarmů.
Zkoušel jsem již úplně všechno (kalendář je pro mne snad důležitější než volání) a jediná možnost je všechno vymazat a pak dát vynucenou plnou synchronizaci s Outlookem - pak se na displeji objeví ikonka alarmu (žluté složky s malým budíkem) a pak již to funguje normálně. Ale jen chvíli, po určité době (nepřišel jsem na to kdy) to zase přestane oznamovat
Předem moc děkuji za rady |
to mi delalo taky u fw12. Nakonec sem prisel na to, ze musim najet na polozku "vyp/zap alarm", zvolit "zap" a pak hned ulozit. Bylo dulezite ukladat memo jen, kdyz si najel na tuto moznost "vyp/zap alarm". |
Tak jsem se odhodlal a dal tam FW 17 (bál jsem se problémů se servisem), ale je to stejné
Je to nějaká zapeklitost, už se závada objevuje jen někdy, snažím se přijít na to kdy. Zatím jsem přišel na následující:
(pro vkládání dat používám z 90% Outlook + synchronizaci, z 10% telefon)
- dojde ke konfliktu alarmů (vícenásobný alarm) a já to odmáčknu červeným tlačítkem, tak nastane tento problém, tzn. žádná další mema v kalendáři již nejsou ohlášena, objeví se až ve ztracených alarmech.
- po této situaci jsem nepřišel na jiný způsob, než smazat všechny schůzky v kalendáři a znovu je obnovit - pak vše funguje. Až do doby, kdy zase odmáčknu vícenásobný alarm ....
Zkusím ještě testovat, ale je to velmi nepříjemný bug, protože si omylem odmáčknete alarm a ostatní se již neozvou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 1:19 pm Předmět: |
|
|
jirkab napsal: | Jinak teď jsem doládoval do mobilu a testuji vypínání při připojení k netu. Souhlas, blesk si pamatuje | jak dopadlo testovani internetu?? moje vymodleny nastaveni blesku je sice veliky lakadlo , ale neni dost veliky na to, abych sosal 25 mega pres mobil, kterej se pri tom 100x vypne predem diky za odpoved, doufam prijemnou  _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

Založen: 14. 09. 2005 Příspěvky: 255 Bydliště: Bratislava (SK)
678.24 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 2:00 pm Předmět: FFS k FW20 |
|
|
truhlik napsal: | sem koukal ze verze 20 neobsahuje FFS, nebude potreba pri zavadeni? pokud by se treba nahodou neco podelalo. neslo by ho dat ke stazeni? aspon treba jen na chvilku, kdyztak bych ho povesil treba nekam jinam. |
slubil som ze dam k dispozicii aj FFS k FW20. Nahral som ho do telefonu a odvtedy sa nedaju menit nastavenia datovych profilov. K oprave treba este pomocny map subor, potom by to malo byt kompletne.
Winswupova verzia FW je potom aj v servise nerozoznatelna od "originalnej"
Bohuzial na nahratie pomocneho map suboru treba specialny kabel, ktory mam len pozicany. Bez neho by ste si neporadili a tym padom je vam FFS k FW20 zbytocny
...jedine ze by si chcel niekto vedome pokazit telefon a znemoznit nastavenie datovych profilov  _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 2:25 pm Předmět: Re: FFS k FW20 |
|
|
sirob napsal: | truhlik napsal: | sem koukal ze verze 20 neobsahuje FFS, nebude potreba pri zavadeni? pokud by se treba nahodou neco podelalo. neslo by ho dat ke stazeni? aspon treba jen na chvilku, kdyztak bych ho povesil treba nekam jinam. |
slubil som ze dam k dispozicii aj FFS k FW20. Nahral som ho do telefonu a odvtedy sa nedaju menit nastavenia datovych profilov. K oprave treba este pomocny map subor, potom by to malo byt kompletne.
Winswupova verzia FW je potom aj v servise nerozoznatelna od "originalnej"
Bohuzial na nahratie pomocneho map suboru treba specialny kabel, ktory mam len pozicany. Bez neho by ste si neporadili a tym padom je vam FFS k FW20 zbytocny
...jedine ze by si chcel niekto vedome pokazit telefon a znemoznit nastavenie datovych profilov  |
na ruskejc stranakch allsiemensu je ke stazeni mapWriter, coz by mel byt softik na nacpani map do telefonu. program sem si stahnul, ale zatim sem jej nezkousel, ale ma pry pracovat i s S75, pokud by byl zajem, muzu jej hodit na net _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sirob pisatel

Založen: 14. 09. 2005 Příspěvky: 255 Bydliště: Bratislava (SK)
678.24 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 2:48 pm Předmět: Re: FFS k FW20 |
|
|
truhlik napsal: | [na ruskejc stranakch allsiemensu je ke stazeni mapWriter, coz by mel byt softik na nacpani map do telefonu. program sem si stahnul, ale zatim sem jej nezkousel, ale ma pry pracovat i s S75, pokud by byl zajem, muzu jej hodit na net |
ten soft mam aj ja - original zo servisu. Ak to chce niekto risknut s normalym kablom prosim, mozem dat vecer na web FFS aj pomocny MAP
Ja to skusim doma este so seriovym kablom a tym ruskym softom az potom so specialnym kablom a softom zo servisu.
Dam vediet aky bude vysledok. Tu v praci mi to s USB kablom nejde  _________________ Boris
S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
605328351 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 3:42 pm Předmět: MRZÍ MĚ VIDEA ŽE SE SEKNOU A PAK MUSÍM VYTÁHNUT BATERKU |
|
|
když se dívám na videa tak po nějaké chvilce se mi seknou a nejede to dál.škoda.mám fw20 a dělá mi to pořád |
|
Návrat nahoru |
|
 |
7764803 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 5:03 pm Předmět: |
|
|
Ako je to mozne ze niekomu ide perfektne inemu strasne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 5:51 pm Předmět: |
|
|
605328351 napsal: | když se dívám na videa tak po nějaké chvilce se mi seknou a nejede to dál.škoda.mám fw20 a dělá mi to pořád |
a seká se Ti každé video? nebo jen ty delší? a jaký máš u toho videa bitrate? bojím bojím (ale je to jen moje doměnka), že telefon nemusí utáhnout "náročnější" video (myslím tím datově... ) a že se zkrátka seká... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 5:53 pm Předmět: |
|
|
truhlik napsal: | sem koukal ze verze 20 neobsahuje FFS, nebude potreba pri zavadeni? pokud by se treba nahodou neco podelalo. neslo by ho dat ke stazeni? aspon treba jen na chvilku, kdyztak bych ho povesil treba nekam jinam. |
Kurna jsem lama, co to je FFS??? _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 6:12 pm Předmět: |
|
|
FFS je balíček, který po nahrání do telefonu "restartuje" všechny jeho složky do původního stavu: melodie schémata, ale taky adresář (prázdný), sms (žádné) atp... Zkrátka je to taková funkce "Tovární nastavení" pro paměť telefonu (včetně skrytých disků, u x65 to byly disky Config a (no, na název druhýho si nemůžu vzpomenout), u S75 zatím nevím, neb se mi nepodařilo skryté disky zobrazit...) _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|