clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kde sehnat původní siemensacké zvonění

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kde sehnat původní siemensacké zvonění

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 3:22 pm    Předmět: Kde sehnat původní siemensacké zvonění Odpovědět s citátem

koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 3:26 pm    Předmět: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění Odpovědět s citátem

lud napsal:
koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz

Není problém stáhnout si zálohu FF (tady na siemensmanii - menu Zálohy), tu rozbalit, pak stáhnout prográmek Smelter (taky na SM Hand ), pustit ho, otevřít tu zálohu (soubor *.bin), jít do záložky "Filesystem" a tam si najdeš melodií dle libosti, dvojklikem na jakoukoli poklepeš a ona se ti někam uloží.

lud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 3:28 pm    Předmět: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění Odpovědět s citátem

ccd98 napsal:
lud napsal:

Není problém stáhnout si zálohu FF (tady na siemensmanii - menu Zálohy), tu rozbalit, pak stáhnout prográmek Smelter (taky na SM Hand ), pustit ho, otevřít tu zálohu (soubor *.bin), jít do záložky "Filesystem" a tam si najdeš melodií dle libosti, dvojklikem na jakoukoli poklepeš a ona se ti někam uloží.

zkusim uvedeny postup. dekuju.
lud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 3:47 pm    Předmět: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění Odpovědět s citátem

FF na CX75 tam nejni. muzu tedy pouzit FF z M75?
SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj,ty melodie sou povetsinou stejny ;-)
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ste si istý, že v tej zálohe tie zvuky budú? Vobec tam byť nemusia. Ja by som radšej poradil stiahnuť FFSinit.
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/backups/CX75_FLEX.EXE
A potom ho rozbaliť podľa tohto postupu.
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FFSinit je jistota, uvedeš telefon do původního stavu jako z výroby apotom si s ním můžeš dělat co chceš.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
A ste si istý, že v tej zálohe tie zvuky budú? Vobec tam byť nemusia. Ja by som radšej poradil stiahnuť FFSinit.
Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/backups/CX75_FLEX.EXE
A potom ho rozbaliť podľa tohto postupu.
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=503

no rozbalil jsem FF pro M75 a CF75 a ty zvuky, ktere jsem hledal, tam nebyly. mel jsem CX75 uz driv, ale ukradli mi ji. koupil jsem jinou, a v te ty zvuky chybi. bohuzel si nepamatuju nazvy tech midi souboru. je mozne, ze ty zvuky v ty ukradeny (byla taky z bazaru) nebyly vlastne puvodni, ale dost o tom pochybuju. kazdopadne dik za rady.
lud
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
FFSinit je jistota, uvedeš telefon do původního stavu jako z výroby apotom si s ním můžeš dělat co chceš.

to bude nejlepsi. dik.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: