Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:22 pm Předmět: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:26 pm Předmět: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
lud napsal: | koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz |
Není problém stáhnout si zálohu FF (tady na siemensmanii - menu Zálohy), tu rozbalit, pak stáhnout prográmek Smelter (taky na SM ), pustit ho, otevřít tu zálohu (soubor *.bin), jít do záložky "Filesystem" a tam si najdeš melodií dle libosti, dvojklikem na jakoukoli poklepeš a ona se ti někam uloží. _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:28 pm Předmět: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
ccd98 napsal: | lud napsal: | koupil sem cx75 v bazaru a predchozi majitel z nej vymazal nektere puvodni soubory .mid a narval tam nejakou hitparadovou hruzu. protoze bych rad, aby mi telefon zvonil jako telefon a ne jako flasinet, chtel sem si nastavit neco jako vintage phone.mid, ale tyhle orig. soubory tam proste nejsou. siemensackej web, kde je to normalne ke stazeni, je nejakej porouchanej a hlasi mi access forbidden. jestli mate nekdo v pocitaci tyhle veci zalohovany a nebyl by to pro vas problem to poslat, tak budu vdecnej. ludek@ini.cz |
Není problém stáhnout si zálohu FF (tady na siemensmanii - menu Zálohy), tu rozbalit, pak stáhnout prográmek Smelter (taky na SM ), pustit ho, otevřít tu zálohu (soubor *.bin), jít do záložky "Filesystem" a tam si najdeš melodií dle libosti, dvojklikem na jakoukoli poklepeš a ona se ti někam uloží. |
zkusim uvedeny postup. dekuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:47 pm Předmět: Re: Kde sehnat původní siemensacké zvonění |
|
|
FF na CX75 tam nejni. muzu tedy pouzit FF z M75? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SMIKEE (člen klubu SM) táta fóra

Založen: 05. 12. 2005 Příspěvky: 1092 Bydliště: Prague,mother of every cities! Telefon:Ukradnut:-(
57422.50 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 3:55 pm Předmět: |
|
|
jj,ty melodie sou povetsinou stejny ;-) _________________ Bylo:S65-FW50+RS-MMC-32MB+DCA-510---hafo patchů+VodafoneCZ 8) ----11.5.2006-ukradnut!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:43 pm Předmět: |
|
|
FFSinit je jistota, uvedeš telefon do původního stavu jako z výroby apotom si s ním můžeš dělat co chceš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:44 pm Předmět: |
|
|
no rozbalil jsem FF pro M75 a CF75 a ty zvuky, ktere jsem hledal, tam nebyly. mel jsem CX75 uz driv, ale ukradli mi ji. koupil jsem jinou, a v te ty zvuky chybi. bohuzel si nepamatuju nazvy tech midi souboru. je mozne, ze ty zvuky v ty ukradeny (byla taky z bazaru) nebyly vlastne puvodni, ale dost o tom pochybuju. kazdopadne dik za rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lud kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:49 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | FFSinit je jistota, uvedeš telefon do původního stavu jako z výroby apotom si s ním můžeš dělat co chceš. |
to bude nejlepsi. dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|