Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Woodie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 23, 2006 10:54 am Předmět: ME45 - problem s nabijenim |
|
|
Mam 3,5 roku Siemens ME45 ve 100% stavu, baterka je puvodni ale taky v dobre kondici, vydrzi i 5 dnu. V posledni dobe (cca pul roku zpatky) ale nejak zacalo haprovat nabijeni, castokrat se mi stane ze po zasunuti koenktoru se neobjevi symbol nabijeni. Musim to zkouset nekolikrat nez se to "chytne". Zkousel jsem i jinou nabijecku ale taky to blbnulo.
Bavil jsem se s kolegou z prace ktery ma ME45 a ty problemy s nabijenim ma uplne stejne jako ja, aby mu to zacalo nabijet musi treba kabel nabijecky parkrat omotat kolem telefonu, proste šamanské praktiky kdyz uz clovek nevi co ma delat :-) Zkousel jsem trochu googlovat a ty problemy s nabijenim ma vic lidi, ovsem nikde nic konkretniho nebo rada jak to resit. Mam z toho blby pocit ze se zrejme u ME45 jedna o nejakou typickou zavadu ktera se projevi po delsi dobe pouzivani..... nevite plz nekdo co s tim? Nerad bych se ho kvuli takove kraviny zbavoval, protoze mi jinak maximalne vyhovuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Samotinka kolemjdoucí
110.62 SMM
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 10:59 am Předmět: Re: ME45 - problem s nabijenim |
|
|
Sice nyní už tenhle mobil nemám, ale dělalo mi to samé. Prostě se to nechtělo nabíjet a někdy se to chytlo. Pak jsem ho dala ke kámošovi a on mi ho komplet vyčistil a přehrál i FW a říkal, že už je to v poho. Tak to zkuste taky, myslim že přehrání a vyčistění by mohlo pomoci A taky sem ten mobil už chtěla zatracovat dříve než se nabídl, že se na něj koukne 8) _________________ Siemens CX70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 6:26 pm Předmět: |
|
|
Myslim,ze prehranie FW pomoze. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|