Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 9:50 pm Předmět: nejde mi volat |
|
|
Zdravím všechny, mam takovej problem, někdy včera sem zjistil že z ničeho nic mi nejde z telefonu volat, ozvou se pouze tři tony jako by čislo neexistovalo, přitom mně se kdokoliv dovola a zpravy fungují taky bez problémů. napadlo mě uvést telefon do původního nastaveni, ale nepomohlo to, tak jsem vyzkoušel přehrát firmware ale opět bezůspěšně tak ještě než ho odnesu do servisu tak se ptam na radu tady ve foru. jestli někdo vite co s tim tak budu moc rad. jinak telefon mam asi rok a ctvrt a nerekl bych že s nim nějak drsně zacházím, i když je na to ma M65-ka stavěná,žadný namáčení a tak. tak dikec a hezky večer všem siemensakum!!! Motto dne: "Sypte ptáčkům!" fakt mazec hláška!
Přesunuto z x72, x75; jenda.69 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
a nemas nahodou blokovane odchadzajuce hovory?lebo pokial prijimas vsetko,tak toto na chybu FW nevyzera.Budes mat asi problem so SIM,alebo si nastavil nejake blokovanie na odchazajuce hovory. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zaknaktel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 26, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
Drobcek9056 napsal: | a nemas nahodou blokovane odchadzajuce hovory?lebo pokial prijimas vsetko,tak toto na chybu FW nevyzera.Budes mat asi problem so SIM,alebo si nastavil nejake blokovanie na odchazajuce hovory. |
ted sem si vsiml ze sem dal prispevek do jine řady ale snad to nevadi, to s tim blokováním mě napadlo jako prvni ale nezjistil sem nic podobnyho že bych měl blokovany! nic takovyho nepoužívám tak nevim ani kde se to pořádně aktivuje ale v nastavení volání nebo zabezpečení nic blokovaný není tak nevim.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Zaslal: po únor 27, 2006 9:36 am Předmět: |
|
|
Třeba by to mohlo být operátorem . Zkus zavolat z jiného telefonu na operátora a řekni jim svoje číslo a co máš za prblém. Oni to pověřej _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po únor 27, 2006 9:45 am Předmět: |
|
|
Koukni se na indikátor baterie jestli nemáš omylem navolenou linku 2. Stává se to velmi často, protože zkrácená volba je stisk 0 a potom pod pravým systémovým tlačítkem se přepíná linka 1 a 2. Tak zkus a uvidíš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|