Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po březen 06, 2006 10:35 pm Předmět: re |
|
|
Vím že tu asi zoufám zbytečně a jako zoufalec už si taky připadám,ale nevím kde se jinde zeptat.Takže ještě jednou.Pokud si nahoře přečtete jak bych to chtěl nastavit(vyzvánění v profilech vázat na skupiny) můžete mi někdo napsat jak to udělat?Věřte že na to nekašlu a marně se snažím to zvládnout.Mám tu tři tlf. ,přesouvám kontakty ve skupinách,přepínám rozdělovníky,měním vyzvánění atd. atd. ,ale toho co jsem měl na M55 nemohu docílit.Opravdu nad tím bádám dost dlouho a je možné že dělám nějakou chybu pořád dokola.Nebo to prostě nejde.Můžete to někdo vyzkoušet a napsat mi výsledek případně návod?Ještě jednou dík.Myslel jsem že se tu píšou a řeší problémy.Je fakt,že třeba k GPS jsem se ještě ani neprokousal,ale zatím mi dělaly starosti ty běžnější věci.Přešel jsem přes nastavení BT,GPRS,MMS,WAP,dow.JAVA,komunikace s MPM atd. atd. a sekl jsem se prostě na takové věci jako jsou profily.
 _________________ C25 -> M55 -> SXG75 a zase FW12
+SanDisc1GB+DCA-540
+CardReaderWriter-Hama |
|
Návrat nahoru |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 10:56 am Předmět: |
|
|
 _________________ C25 -> M55 -> SXG75 a zase FW12
+SanDisc1GB+DCA-540
+CardReaderWriter-Hama |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|