Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DavidT táta fóra

Založen: 23. 03. 2005 Příspěvky: 1088 Bydliště: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 12:42 am Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | Ked v telefone odpatchujem BOOTCORE môzu v servise nejakou metodou zistit ze bolo patchovane ? | Myslim že po nahrání zálohy ne.  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: st srpen 03, 2005 3:26 pm Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | Ked v telefone odpatchujem BOOTCORE môzu v servise nejakou metodou zistit ze bolo patchovane ? |
Uspesne som reklamoval aj mobil s patchnutym bootcore. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaf kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 06, 2005 12:11 pm Předmět: Upgrade FIRMWARE a ztráta záruky. |
|
|
Přátelé, námitky servisu, že jste přišli o záruku tím, že jste upgradovali FW jsou jen sprostá finta, jak ošulit zákazníka. Každá slušná firma považuje tento postup za naprosto normální postupné zdokonalování funkčnosti přístroje a zejména pokud dává k dispozici zákazníkům nový FW, logicky předpokládá, že bude upgradován. Ale v našich českých poměrech se to bohužel podle mých informací stává! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 3:00 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Záruka se ztrácí jakoukoliv neoficiální úpravou, tzn vše kromě oficiálního update od siemense a nahrávání/mazání ve standardně přístupném disku(DATA a neskryté složky)...
Druhá věc je, že v servisu těžko zjistí/budou zkoumat jestli ste třeba smazali zvuk foťáku, ale před reklamací ste to wavko tam znova nahráli...  |
Když bych tedy chtěl použít zbytečně volné místo na disku Config jako jakousi zálohu (vytvořím si tam složku, do které si nahraju třeba nějaké důležité aplikace nebo pár obrázků[a ani nemusím mít patch, v případě potřeby si to zkopíruju přes Zeus na Data]) a s telefonem se mi něco stalo, jakou mám naději, že si toho nevšimnou?
Četl jsem tu, že někomu neuznali záruku při vadné mklávesnici kvůli změněným ikonám. Jednak je to na první pohled vidět, narozdíl od smazaného zvuku foťáku nebo složce navíc a jednak si je tam mohl prvně nahrát zpět, bl... Ale co když ten telefon nepůjde ani zapnout? Hrabou se v servisu ve skrytých discích?
PS: A kdybych tam na Config smazal složku PhonePilot? Mám ho stále vypnutý a ona má kolem 700 kB??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
bondcze napsal: | FW, patch (FW pokud je to WS)
a proc zakladas disksi kdyz se uz ptas jinde? |
Cim sa vlastne lisi origos FW od WS ?(to ze WS ide aj pri vypnutom telefone atd to som cital ale myslim aky je v tom rozdiel pre samotny telefon. Ako teda v servise vedia ze ci tam je origos alebo winswup?) _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 6:55 pm Předmět: |
|
|
emil12 napsal: | Ale o zaruku pride.
Na 10000000000000000000%.
Pytal som sa na to tam  |
Nepytal si sa nahodou obycajnej predavacky za pultom ktora o tychto veciach nic nevie a povie ti ze ano aby mala pokoj?? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Kdyby sis fw nechal prehravat v servise, budou o tom mit zaznam v databazi,. A kdyz ho tam nenajdou....  |
Orange a Siemens su dve samostatne firmy a preto nemoze mat Orange pristup do servisnej databazy Siemensu a preto si ani nemoze overit ci si naozaj bol prehrat FW v servise. Inak suhlasim s Laskym ze firmware si mozes prehrat aj doma pretoze to aj tak nezistia kde si ho prehraval. A keby aj, tak - uz to tu niekto pisal - predsa je logicke ze ked Siemens vyda nejaky update tak ze si ho pouzivatelia nainstaluju. Predsa by nezverejnovali FW na nete keby nechceli aby si ludia updatovali FW... _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Holyman kolemjdoucí
 Založen: 17. 12. 2005 Příspěvky: 3 Bydliště: Humenné, východ SR
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 2:29 am Předmět: no ako som túto diskusiu prečital stale neviem či |
|
|
ak doma upgradnem fw či pridem o zaruku abo ne ?
hmm viete kupil som mobil s 25 fw a jednak nama servisny kabel iba infrak tak som nespravil zalohu fullflash a myslel som ved iba nahrajem par tem par obr a par melodii tak sa nič nestane ale zistil som že nie a stalo sa blbne a hmm neviem preto sa pytam aj druhy dotaz ak by som uprgradol fw hmm mohla by sa vratit funkčnost = ako preinštalovanie windowsu ?
hmm (viete vymazal som zvuk fotaku) o5 tam bude ? hm rposim ak moze niekto nech mi odpovie vdaaka a navyše
som počul že s novym fw sa fotenie zlepši čo si myslite o tom mam s65
vrela vdaka komukolvek kto mi odpovie _________________ S65@25, USB->infra kabel pozn. nie často narabam s fintami do MT ale ked sa do dacoho pustim tak to xcem aj dokoncit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

0.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 7:31 am Předmět: |
|
|
Nový FW = väčšinou nejaké zlepšenia. FW však môžeš nahrať len cez kábel (odporúčam DCA510), v žiadnom prípade nie cez IrDA.
Čo sa týka toho zvuku, ten si tam musíš nahrať. FW neupravuje skryté disky a ten cameraclickmelody.wav sa nachádza práve tam. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jakub.karasek všeználek

Založen: 06. 10. 2004 Příspěvky: 600 Bydliště: Rajhradice (Brno)
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Krehy napsal: |
Jde mi spíš o to až pžijdu do obchodu, kde jsem ho koupil a oni uvídí 3 razítka jako opravy a u toho napsaný přehrání fw+map disku, jestli to uznají nebo ne. |
Myslím, že to bude záležet na prdejci,jak se k tomu postaví...zkus to a dej nám pak vědět  |
S tím přehráním fw by mě to zajímalo, v záručáku už mám tři záznamy:
1.výměna základní desky
2.přehrátí fw + ffl + map
3.výměna mikrofonu a horního krytu
Záruka mi končí za půr roku, tak bych potřeboval honem rychle nějakou poruchu Kdybych chtěl zpátky peníze, dají mi zpátky 8000 nebo jen cenu za kterou se prodává M65 dnes? Kdyby mi dali těch 8k, tak bych si ho koupil za 3,5k znovu a se zbytkem už bych nějak naložil  _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Zaslal: ne březen 26, 2006 3:04 pm Předmět: |
|
|
Lasky napsal: | CX65-ka napsal: | Ked v telefone odpatchujem BOOTCORE môzu v servise nejakou metodou zistit ze bolo patchovane ? |
Uspesne som reklamoval aj mobil s patchnutym bootcore. |
Presne tak este jak som mal M55 [to boli tie co ked sa stalo nieco s EEPROM alebo co tak to uz NIKDO nevedel opravit] ja som mu naozaj daval zabrat az sa nadobro pokazil tak mi neostavalo nic ine ako dat ho do siemensu-mal som este zaruku. O tyzden som si prisiel po nho, tak povedali ze vymenili zakladnu dosku a vsetko bolo v poriadku, ta sa uz nepokazila, este ju niekde mam. _________________ M35i utopena -> C45 rozbita -> A52 testpoint -> A55 pozicana-vratena -> M55 velmi dobry telefon ale nema fotak a video -> S65 FW58 master patch, grafika a system patche, ta je stasna ze pri mne este zije =P~ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaara kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 2:30 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem pri rozebirani strhnul zavit u jednoho sroubku? Taky prijdu o zaruku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:12 pm Předmět: |
|
|
Jaara napsal: | Kdyz jsem pri rozebirani strhnul zavit u jednoho sroubku? Taky prijdu o zaruku? |
Tak rozebranim určitě... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: pá březen 31, 2006 10:22 pm Předmět: |
|
|
Lasky napsal: | CX65-ka napsal: | Ked v telefone odpatchujem BOOTCORE môzu v servise nejakou metodou zistit ze bolo patchovane ? |
Uspesne som reklamoval aj mobil s patchnutym bootcore. | No tak ale toto nieje "univerzálny" výsledok.Niekde si nevšimnú niekde hej.To máš ako keď skáčes na rozbehnutý vlak : buď sa chytíš alebo nie  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|