clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - práce s adresářem a profily

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

práce s adresářem a profily

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dxpavel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 9:08 am    Předmět: práce s adresářem a profily Odpovědět s citátem

Prosím vás někoho, kdo máte s75/sxg75, o informaci, jak se pracuje s profily v telefonu. Mám S55 a práce s profily a seznamem je omezena jen na možnost filtrování jen jedné skupiny do jednoho profilu. Potřebuji nastavit profil například: víkend a tomu přiřadit, že se mi dovolají členové skupin RODINA a VIP a ostatní se sice dovolají, ale telefon nebude zvonit. Tato funkce je pro mě důležitější než mp3 nebo foťák :-) děkuji za informace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 10:39 am    Předmět: Re: práce s adresářem a profily Odpovědět s citátem

dxpavel napsal:
Prosím vás někoho, kdo máte s75/sxg75, o informaci, jak se pracuje s profily v telefonu. Mám S55 a práce s profily a seznamem je omezena jen na možnost filtrování jen jedné skupiny do jednoho profilu. Potřebuji nastavit profil například: víkend a tomu přiřadit, že se mi dovolají členové skupin RODINA a VIP a ostatní se sice dovolají, ale telefon nebude zvonit. Tato funkce je pro mě důležitější než mp3 nebo foťák :-) děkuji za informace

Tak to mas smulu, takhle propracovany profily S75 nema...
Je to stejne jako u S55ky Neutral

dxpavel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha tak pěkně děkuju Smile , protože funkce je v tuto chvíli více než značka budu nucen emaigrovat do Nokie nebo SE a to znamená nové HF, nový SW pro synchronizaci.....to je vyhlídka :-(
pip@
administrátor
administrátor

Telefon: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obávám se, že nokia ani SE to taky tak propracované namají... (teda pokud vim..)
asi budeš muset emigrovat někam dál... Rolling Eyes

Pojďte pokecat na:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
serzino
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bola by tu este jedna moznost.Ked ti zalezi na tom aby sa ti cez vikend dovola iba rodina,tak si aplikuj patch white list a do tejto skupiny potom skopirujes vsetkych co mas v profile rodina.Ked,pride vikend jednoducho zapnes filter a rodina sa ti dovola a ostatnych fon odmietne. Smile
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, ale to pro něj jistě není řešení, protože:

1) tenhle patch pro sxg/s75 jaksi ještě není
2) potřebuje dát do filtru 2 skupiny, což (řekl bych) ani tenhle patch nepovoluje. A na to, aby si nakopíroval všechny tyhle "filtrované" kontakty do jedné skupiny a udělal klasický filtr, patch nepotřebuje.

Btw nevím, jestli je u jiných značek možnost přiřazování více skupin do filtru (je to možné, nesleduju to a kecal bych). IMHO jestli je jediným důvodem dvou skupin rozlišné vyzvánění, asi bych to řešil nastavením (shodné) individuální melodie u těch kterých kontaktů (jednu melodii bych nastavil všem kontaktům z původní skupiny Rodina, druhou kontaktům z druhé skupiny), nakopíroval bych obě dvě skupiny do jedné a tu filtroval.

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dxpavel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 6:40 pm    Předmět: testoval jsem Odpovědět s citátem

diky vsem za informace. Zkousel jsem nokii a i SE a umi. Ted nevim jestli preplacet nokii a nebo SE a nebo si pockat na nove telefony Benq, zkousel jsme kontaktovat informacni linku, ale nikde nikdo nic nevi a obavam se ze laxni prisup se asi na infolince nezmeni
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: