Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 4:46 pm Předmět: |
|
|
No...kdosi kdysi tvrdil,ze pokud se neprihlasis hned na te uvodni strance,ale az potom...tak to potom funguje.Jenze jsem se ted zkusil prihlasit uplne normalne na te uvodni strance a svete div se ono to jede...nechapu. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 5:02 pm Předmět: |
|
|
Norton napsal: | No...kdosi kdysi tvrdil,ze pokud se neprihlasis hned na te uvodni strance,ale az potom...tak to potom funguje.Jenze jsem se ted zkusil prihlasit uplne normalne na te uvodni strance a svete div se ono to jede...nechapu. | mě to píše cannot connect to icq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 5:48 pm Předmět: |
|
|
Norton napsal: | No...kdosi kdysi tvrdil,ze pokud se neprihlasis hned na te uvodni strance,ale az potom...tak to potom funguje.Jenze jsem se ted zkusil prihlasit uplne normalne na te uvodni strance a svete div se ono to jede...nechapu. |
A s jakou verzí, můžu-li se ptát? Mě to s tím"nepřihlášením" funguje nejvejš do verze 3.13, což je škoda páč já bych užil googletalk, ale ten ve 3.13 jaksi ne e e...
Jinak se stICQ mám úplně tentýž problém jako paja_m55. Při přihlašování najede progressbar tak do 1/10 a šlus. Ani přeinstnout nepomáhá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
Tak to nevím...nějak mi to tam neukazuje verzi ,ale podle toho kde jsem to stahoval je to 3.53.S tím progressbarem jsem na tom taky stejně. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|