Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 9:36 pm Předmět: bezpečné?? |
|
|
Promiňte mi tu trapnou otázku ... Je bezpečné nahrát na mobil nejnovější fw do tlefonu se zárukou?? Co všechno se změní??
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 9:51 pm Předmět: |
|
|
Je to bezpecne. Zostane ti vsetko, kontakty, sms, poznamky, terminy, mms,....
Odporucam ti nahrat original firmware od siemensu tak urcite neprides o zaruku. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
EidzEm napsal: | Je to bezpecne. Zostane ti vsetko, kontakty, sms, poznamky, terminy, mms,....
Odporucam ti nahrat original firmware od siemensu tak urcite neprides o zaruku. |
No jo, ale například tady: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=87 se
píše citace: | Používání níže uvedených postupů či programů není v souladu se záručními podmínkami výrobce telefonu. Jejich používáním se vystavujete riziku neuznání záruky na přístroj v případě jeho poškození. |
tak mě to docela vyděsilo...
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: út duben 25, 2006 10:21 pm Předmět: |
|
|
Ak to je fw original od siemensu tak sa nemusis bat. V zarucnych podmienkach je (vraj) povolene toto nahravanie fw prevadzat aj doma. Preto sa aj predavaju servisne kable.
A ty postupuj podla tohto navodu. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st duben 26, 2006 7:52 am Předmět: |
|
|
A hlavně oficiální firmware /v sekci Firmware označené S/ jsou volně distribuované na stránkách Siemensu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st duben 26, 2006 10:39 am Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | A hlavně oficiální firmware /v sekci Firmware označené S/ jsou volně distribuované na stránkách Siemensu. |
Ano,Benq-Siemens jako jeden z mala,povoluje stazeni noveho FW ze sveho webu a naslednou aktualizaci telefonu,v ramci zaruky!!!
Cekam az vyjde ona FW24 pro moji ME75 a zkusim aktualizaci pomoci sluzby "S.O.A" (ServiceOverAir)...nova rada to primo podporuje a na krabici je i nalepka za je na to telefon pripraven.
Samotne rozhrani aktualizace FW pre GPRS naleznete v menu EXTRA/SpravaPristroje....pak se vybere profil SoftwareUpdate a pak uz jen cekat......
Na MManii jsem se na to ptal...mel jsem strach ze se bude stahovat cely aktualizacni "balicek" podobne jako v PC,kterej ma nejakejch 15MB ale stahnou se jen aktualizovane soubory(asi loadery a knihovny) a velikost by mela byt do 1MB coz se da!!
Zkousel jsem spustit aktualizaci,ale vzhledem k tomu ze nova verze jeste nevysla a stavajici FW22 v telefonu mam,bylo mi oznameno ze stavajici je aktualni.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: st duben 26, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
SOA bohužel není tak moc bezpečný. Už několik lidí si tim telefon docela umrtvilo. Prý se normálně stáhly balíčky, proběhla aktualizace a píp - konec.. Oživování bylo docela náročný. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st duben 26, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
jenda.69 napsal: | SOA bohužel není tak moc bezpečný. Už několik lidí si tim telefon docela umrtvilo. Prý se normálně stáhly balíčky, proběhla aktualizace a píp - konec.. Oživování bylo docela náročný. |
Jo tak to jsem uz taky cetl...myslim ze na foru MobilManie,ale tam to psal clovek,kterej aktualizoval CX-70.
Kdezto nova rada x75,hlavne modely SL75,S75,ME75 a C75 to maj primo na krabici(takova ovalna zelena nalepka s textem S.O.A.) takze by na to mely bejt lip uzpusobeny....asi se spolehnu prece jen na aktualizaci pres PC a Kabel,s tim sem nikdy nemel sebemensi problem!!!!
Ten clovek co psal o sve umrtvene CX70 pomoci S.O.A.,tvrdil ze tam predtim nemel zadne patche...jen ikony menu,myslim ze to bude tim,nebo to jeste BenQ-Siemens nema uplne dotazeny.
Taky psal,ze mu servis siemensu uznal zaruku a bezplatne opravil(nutna vymena desky...celkem sila( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|