Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ledy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 29, 2006 1:59 pm Předmět: Problém s inštaláciou kábla DCA-510 |
|
|
Čafte chalani,
Mám problém s inštaláciou datakábla DCA 510, je to originál kábel od Siemensu, žiadna kópia. Skúšal som nainštalovať rôzne ovládače, tie z SM, originálne z CD, cez MPM, skúšal som to aj kombinovať, tak že som inštaloval jedno cez druhé .... Samozrejme som to pred každým pokusom riadne vyčistil, aj v adresári WINDOWS.
Stále to skončí rovnako, buď to vypíše "USB device has malfunctioned, try reconnecting the device or if this fails try changing the device", čo je častejší prípad alebo občas ho to aj nájde, začne sa emulácia COM portu, ale v device manageri mi vypíše "Code 10 This device cannot start. Try Troubleshooting".
Kábel je na 100% v poriadku, bežne ho napájam na laptop a tam fachá tak ako má, nabíja, kopírujem dáta, sťahujem si fotky z mobilu ....
Prosím vás, kebyže ste sa s takýmto niečím stretli nevedeli by ste mi poradiť? Pýtal som sa zopár moderátorov z tohto fóra na ICQ, ale nevedeli mi helfnúť.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|