clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak používat patch MiniGPS

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak používat patch MiniGPS
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche -> Články
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kaligul
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 22, 2006 9:56 am    Předmět: Dnes jsem si aplikoval ten nový patch miniGPS 1.0 Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Patch pridaný. Smile

A při pokusu jej zapnout v java midlet se mi objeví java.lang.IIIegalArgumentException
Neví někdo co s tím? Děkuji
Mám M65 v 50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 22, 2006 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aký midlet?
Ja som hovoril o tomto patchi. Decimal LAC instead of N & B in neighbour list instead of ENIP monitor

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kaligul
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 22, 2006 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Aký midlet?
Ja som hovoril o tomto patchi. Decimal LAC instead of N & B in neighbour list instead of ENIP monitor

Omlouvám se já jsem si spletl téma fora, ale mohl bys mi poradit aplikoval jsem si miniGPS pro V50 M65 a objeví se mi viz výše..
Sh@rk
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 31, 2006 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam taki problem nejde mi sparovat V-KLay s mobilom ked dam obnovit tak mi vypise:
A hardver I/O error was reportet while accessing COM2 - Loader: Open: No ansver from boot ChaosKey.bin.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
alkhazali
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 13, 2006 6:24 pm    Předmět: ten samy problem s MiniGPS 1.0 Odpovědět s citátem

v midletu hlaska "java.lang.IIIegalArgumentException "
nevite co s tim?

M65 fw50
alkhazali
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 13, 2006 8:36 pm    Předmět: Tak zas jinej problem "###" a CID Odpovědět s citátem

Taxem se vybodl na celej master patch a dal si tam starsi verzi miniGPS. vsechno beha akorat dva problemy. nejak nechapu tu fintu s "###". vlezu do dev. setup/logal, povolim si '###', zaskrtnu default a potvrdim start logging. v cofigur. odskrtnu std.monitor. posud v poradku.
pak si skocim do 0:misc/gps, vyberu si soubor, otevru v microreaderu a chci na minimonitor. zmacknu '###' a ono se me to zepta "stop logging?" a co jako s tim? kde delam chybu?
za druhe: i presto, ze jsem nahral patch „Decimal CID instead of C1 & C2 in neighbour list“ mam na minimonitoru porad C1&C2.
Mate nekdo radu?
mart22
elfmaster
elfmaster

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máš patch skok do menu ? Very Happy
alkhazali
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 1:09 pm    Předmět: rekl bych ze mam Odpovědět s citátem

uz je to sice dlouho, ale mam pocit, ze jsem sel podle navodu a nacpal tam vsechno. jeden ovsem nikdy nevi. jeste to zkontroluju. jaxe to oficialne menuje ten patch?
pip@
administrátor
administrátor

Telefon: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* Go to NativeMenu from anywhere by pressing ### *
-->
citace:
* Vstup do menu po stisku ### ** Goto mainmenu from anywhere by pressing ### * © SiNgle, § AsteriX
;!Nutno mít aplikované Servisní menu a v položce LOGAL\options - zaškrtnout Enable ### (Goto DevMenu\LOGAL\options and press Enable ###)
0B1E4FC: 4AF0EBFF C8F525FE ;native menu
;0B1E4FC: 4AF0EBFF C3F5FFFE ;main menu

(pokud máš M65v50)

Pojďte pokecat na:
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Tomolovic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkná věcička. Jen se chci zeptak jak jste na tom s baterkou. Všimli jstesi větší spotřeby???
MacroAngel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam Siemens C65 predelany na SL65 FW50 nakopiruju do slozky Misc/gps soubory tak jak tam maji byt, hodim do mobilu patch Mini gps pro SL65 s FW50, zapnu mobil a porad se mi objevuje pouze T-Mobile CZ. Muzete mi prosim poradit co s tim.
romboid
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 13, 2006 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

su niekde k zohnaniu aj slovenske zoznamy? lebo som sa ix snazil najst ale neuspel som Sad
matoboco
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 13, 2006 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no slovenske zoznamy by sa aj mne hodili hladal som ale zrejme neexistuju...asi sa slovaci malo snazia:)
wolf
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 19, 2006 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matoboco napsal:
no slovenske zoznamy by sa aj mne hodili hladal som ale zrejme neexistuju...asi sa slovaci malo snazia:)

to je skoda ze neexistuju Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
romboid
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 27, 2006 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz mam to minigps prec. lebo stala sa mi taka zaujimava vec.
nahodil som normalne tie patche presne podla navodu. databazu som si tam nedal ziadnu nakolko byvam v blave a sk zoznamy som nenasiel. vsetko fungovalo fpohode a ja som si zacal sam budovat databazy.. vsetko ok.
bezproblemovo to islo asi tak 3 dni. a potom som na dalsi den rano zaspal lebo ma nezobudil budik. pozeram a telefon zhasnuty. tak ho zapnem, zadam pin a odlozim ho vedla ze zatial sa idem najest. pridem nazad a telefon zasa zhasnuty. tak som skusil znovu zapnut zadat pin zacalo nacitavat a akonahle naslo siet tak sa telefon zhasol. potom som odstranil patch minigps a potom uz vsetko behalo fpohode. doteraz som neprisiel nato ze preco mi to spravilo.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche -> Články Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 4 z 7

Přejdi na: